Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cifu

félisten

LOGOUT blog

válasz Tubica #41315 üzenetére

"Igazából az érdekelt volna, hogy van-e értelme tuningolni, vagy az alapot is alig fogja kihajtani a processzor."

A falnak tudok menni ettől a "kihajtsa-e" baromságtól... :U

Nekiállok DCS World-ozni vagy ArmA3-azni, és a VGA kártyám malmozik két frame között, mert egy 4,3Ghz-en futó i5-3570K egyszerűen kevés mellé. Berakok egy átlag egyorrú FPS játékot, és procimagok 40% fölé nem mennek, a VGA meg 1150/1600Mhz mellett is folyamatos 100%-os terheltséget mutat FHD felbontás mellett.

Milyen játékban hajtja ki? Milyen beállítások mellett? Milyen elsimítás mellett? Milyen felbontáson? Stb... :U

Minden kártyát ki lehet hajtani minden proci mellett, csak a megfelelő beállításokat kell kitalálni...

"A tuningnál azért kérdeztem, hátha van itt valakinek ez a fajta kártyája, és hogy melyik órajelt érdemes felhúzni, mennyire, milyen feszültség adással :) De akkor olvasok kicsit vissza !"

Az adott kártyától és a hűtéstől függ. 1100/1600Mhz ahogy én korábban olvasgattam, megfelelő tuning mellett elérhető, csak ügyelj arra, hogy a kártya megfelelő légáramot kapjon (nézd a VRM-ek hőfokát!).

"freesync-et már tud a 390 ugye ? "

Tud.

Új hozzászólás Aktív témák