- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen SSD-t vegyek?
- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
donchicco
tag
Sziasztok!
Írok ide is hátha itt van megoldás...
R9 290x ASUS alig 1 hónapos videókari mióta megvan ilyen hibákat produkál a gép:
Bekapcsolás után ha netre lépnék fel még a Fast dial könyvjelzőinél járok csak és elsötétül, vagy ha ott nem a hibernálásból felébredve teszi ugyan azt. Játék közben sosem volt ilyen probléma.
Érdekes,hogy e miatt újratettem a win 8.1-et és nem telepítettem a drivert hozzá! Alapból valami x verziójú catalist cucc feltett magának és avval hibátlanul működött.
Gondoltam azért mégiscsak frissítem a legújabbra,és voila ismét fekete képernyő random módon és időközönként! Általában pihenés vagy bekapcsolás után...
Az üzenet miután helyreállt,már ha helyreáll mert sokszor nem teszi és marad a fekete képernyő!
olvastam utána ezt azt írtak valamiféle késleltetést beállítani nagyobb értékre meg táphibát is vagy szimplán videókártya hiba...
"A képernyőillesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt."
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Tippmix
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mikrotik routerek
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest