- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirimiri
csendes tag
Üdv! Akadt egy olyan problémám, hogy adott egy játék, ez esetben a League of Legends. Meccsek alatt, változó időközönként, egyszer csak villan egyet a kép, a monitor különböző részein csak egy szempillantás, van amikor ez a villanás fekete, vagy szines, vagy csikok is megjelennek. Relative az fps-em is kevésnek mondható, hiszen ismerősömnek egy RX570-nel több képkockája van mint nekem. Észre vettem még azt is (nem volt nehéz), hogy amikor fut a LoL és megnyitom az AMD Overlayt, az egész gép megfagy, kékhalál, majd indul újra. Utánanéztem, hogy mi okozta és minden esetben a driver összeomlott. Eddig még csak LoL-ban tapasztaltam ezt, ma viszont amikor telepitettem a Steamet és végzett a telepitéssel, az asztalon ugyanezt a jelenséget produkálta. Gőzöm sincs, hogy mi lehet ez. Próbáltam már az egész windowst újratelepiteni, de semmi. Azt is észre vettem, hogy ha a képernyő frissitése 120Hz-re van állitva, a memória órajele a maximum Mhz-en pörög (2000Mhz).
Ha bárki tudna segiteni, vagy bármilyen tanácsa lenne, azt nagyon szivesen megköszönném.A gépem: Aorus Radeon RX580
Ryzen 5 2600
Gigabyte B450M DS3H
Chieftec Smart 500W PSU
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Diablo IV
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- TCL LCD és LED TV-k
- Villanyszerelés
- Renault, Dacia topik
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.