Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Autós kamerák
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
kisza25 #36718 üzenetére
ha megkérlek, csinálsz róla egy ps-t? komolyan mondom, semmi olyat nem látok, ott sem
bobalazs
de nem száltt el
furmark szerint stabil, én kérem szépen ha csinálok valamit vagy jól vagy sehogy :d mindig mázlim volt az oc-val, cpu-ból is voltak olyan példányaim amiket más 100-ból se tudott kiválogatni, én pedig nem válogattam soha őket
valószjnűleg pont azért van mázlim mert egyáltalán nem érdekel, nekem ez jár és kész ((( : d
alapfeszt majd ki kell sakkoznom pontosan mennyi, valaki mondta ha wattman elindul mindennek több feszt ad bug miatt, de nem sokat foglalkoztam még a géppelBeretvás
megnézem, nem foglalkoztam még a 10-zel, ez direkt dedikáltan a desktopra ment, notebokon 7 van, desktopra is a forza miatt ( :Porcica
mindenképp nézd meg, tesztekben brutális zabákról számoltak be, durva oc-s kártya a nitro, valószínűleg bőven túlfeszülve, nem csoda h nem tudja kordában tartani a hűtése
nálam az 570 1350/8000mhz-en 70 fok alatt 1600-os ventivel furmark alatt, és valszeg ez még koránt sem a vége, ez pedig csak egy kis itx kártya
syberia
ezt lefuttatom én is
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Tőzsde és gazdaság
- OTP Bank topic
- Autós kamerák
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest