- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Philips LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
Nem flamet szeretnék indítani, csak hátha van itt olyan aki rendlekezett minden VGA-val ami érdekelne.
Szóval deceber környékén ha találok eladót/raktárkészleten akkor tervezek VGA-t venni ismét.Korábban RX470 volt azzal meg voltam elégedve, azt hozta amennyibe került kb... eladtam mert jól jártam, pont.
Amit nézegettem az az 580 8 GB, 1060 6Gb, de nem kizárt a 1070, csak pénzmagtól függ meg hogy éppen mit kérnek értük.
Elsősorban az első két kártya egymáshoz viszonyulása édekelne teljesítményben, hogy most van-e különbség vagy vezet-e valamelyik valamennyivel?
Ami eddig fix hogy a 1060 biztosan csendesebb és hűvösebb kártya, de nem riadok vissza az 580 alulfeszelésétől sem ha kell ( 470 is alulfeszelve OC val ment).
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest