- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
Nem flamet szeretnék indítani, csak hátha van itt olyan aki rendlekezett minden VGA-val ami érdekelne.
Szóval deceber környékén ha találok eladót/raktárkészleten akkor tervezek VGA-t venni ismét.Korábban RX470 volt azzal meg voltam elégedve, azt hozta amennyibe került kb... eladtam mert jól jártam, pont.
Amit nézegettem az az 580 8 GB, 1060 6Gb, de nem kizárt a 1070, csak pénzmagtól függ meg hogy éppen mit kérnek értük.
Elsősorban az első két kártya egymáshoz viszonyulása édekelne teljesítményben, hogy most van-e különbség vagy vezet-e valamelyik valamennyivel?
Ami eddig fix hogy a 1060 biztosan csendesebb és hűvösebb kártya, de nem riadok vissza az 580 alulfeszelésétől sem ha kell ( 470 is alulfeszelve OC val ment).
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged