Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én is úgy akartam annó hogy Fury X "leléghűtőzve" jaj de szép szó.
A Sapphire Fury nak elvileg rámegy a léghűtője mivel az alap PCB-t használja az is.
Ha leszeded a kotyogót rólaelvileg szervizből biztos tudsz szerezni valahonnan, vagy nem működő kártyát kell levadászni és arról lepattintani a léghűtést...
De abban igaza van a többieknek hogy ez tákolmány ... bukod a garit.
Jobban jársz ha olyan rendszert építesz ki mind a feletted levő arany folyadékos rendszer,
vagy megvárod a Nitro Furyt ami 1050 en megy alapból és unlockolsz 3840-re, az már Fury X közeli teljesítmény csak többet fog picivel enni.
Vagy marad a Nanó, egy Custom Nanón én is elgondolkoztam volna... A vaskalapos lady egyszer csak feloldja a zárlatot. -
R9DEON
senior tag
Van rávaló hűtő, még a felfogatása is jó lenne, csak a gpu miatt, hogy ekkora, nem fedi el teljesen a felületet, hanem körbe kb 1mm rész kimaradna, ez nagy gond lenne szerintetek?
Ez hatalmas gond mert a GPU-n kívül van 4 darab HBM memória amit nagyon kell hűteni és ha a GPU-t sem fedi le ez nem fog menni, az hogy a felfogatás passzol nem jelenti hogy jó is rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Vezetékes FEJhallgatók
- ANNO 1800
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest