- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Azt hiszem elbeszélünk egymás mellett,nem kicsit,hanem nagyon....Én nem nagyon szoktam arra figyelni hogy mi van nyitva a háttérben és mi nem a battlelog mellett a böngészöben...mert eddig nem volt szükség rá.Az a baj,hogy amiről én beszélek azt az élet hozta magával,velem megtörtént,én azonnal levágtam mi lehet a gond,de a bf3 fórumon nem egy nem két ember szaladt már bele... ne haragudj,de az user szemszögéből az nV megoldása sokkal szimpatikusabb...
Azt meg ugye te sem várhatod el senkitől hogy több oldalas doksikat nyálazzon át azért,hogy vajon mi a francért ragad low3d-be a kártya,már ha észreveszi,mert ugye egyszeri user nem fog játék közben monitorozni,már az is sokszor problémát jelent,hogy elmagyarázzuk hogy az afterburnert hogyan kell beállítani hozzá...és ide a forumra valóban azok járnak nem 1.0ás felhasználók!
Az élet számtalanszor bebizonyította,hogy az emberek nem akarnak olyan dolgokkal foglalkozni ami túl bonyolult,ezek a dolgok sosem sikeresek,halálra vannak ítélve.
Azt,hogy erről az amd driver fejlesztő csapata a wattok közbeni harcban nem vesz tudomást,sajnos nem magyarázat...
Te mindig technikai oldalról közelíted meg a dolgokat,nincs ezzel semmi gond,de én ennek szöges ellentéte vagyok,hiszen napi szintű felhasználó lennék...
Na mindegy,megjött a deus ex promo kódom...kíváncsi vagyok a játékra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RAM topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- ASUS GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 DUAL OC EVO Eladó!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest