- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Azt hiszem elbeszélünk egymás mellett,nem kicsit,hanem nagyon....Én nem nagyon szoktam arra figyelni hogy mi van nyitva a háttérben és mi nem a battlelog mellett a böngészöben...mert eddig nem volt szükség rá.Az a baj,hogy amiről én beszélek azt az élet hozta magával,velem megtörtént,én azonnal levágtam mi lehet a gond,de a bf3 fórumon nem egy nem két ember szaladt már bele... ne haragudj,de az user szemszögéből az nV megoldása sokkal szimpatikusabb...
Azt meg ugye te sem várhatod el senkitől hogy több oldalas doksikat nyálazzon át azért,hogy vajon mi a francért ragad low3d-be a kártya,már ha észreveszi,mert ugye egyszeri user nem fog játék közben monitorozni,már az is sokszor problémát jelent,hogy elmagyarázzuk hogy az afterburnert hogyan kell beállítani hozzá...és ide a forumra valóban azok járnak nem 1.0ás felhasználók!
Az élet számtalanszor bebizonyította,hogy az emberek nem akarnak olyan dolgokkal foglalkozni ami túl bonyolult,ezek a dolgok sosem sikeresek,halálra vannak ítélve.
Azt,hogy erről az amd driver fejlesztő csapata a wattok közbeni harcban nem vesz tudomást,sajnos nem magyarázat...
Te mindig technikai oldalról közelíted meg a dolgokat,nincs ezzel semmi gond,de én ennek szöges ellentéte vagyok,hiszen napi szintű felhasználó lennék...
Na mindegy,megjött a deus ex promo kódom...kíváncsi vagyok a játékra...[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- CASIO órák kedvelők topicja!
- EAFC 25
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- OLED TV topic
- Filmvilág
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Synology NAS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...