-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gróf...
aktív tag
válasz Balathruin #41999 üzenetére
Köszönöm.
Látok is benne rációt.Fogadatlan prókátorokra nem vagyok kíváncsi!
-
Baryka007
őstag
-
Gróf...
aktív tag
Valaki mondja meg a tutit, mert agyvérzést kapok! Mi ez az 1%-os 0.1%-os érték az új rendszerben?
Fogadatlan prókátorokra nem vagyok kíváncsi!
-
orc88
őstag
Üdv!
Az utóbbi napokban elég érdekes jelenséget produkal a gép a vga-val. Egyik napról a másikra (azóta volt driver reinstall, egyebek) nem akar futtatni bizonyos játékokat teljes képernyőben. Amíg ablakos módban van akár kinagyítva, akár kicsinyítve tökéletes produkálja amit kell, viszont amint Alt+Enterezek, hogy fullscreen legyen beakasztja az FPS-t 24/30 környékére. Előfordul az is, hogy nem akasztja be, továbbra is 60, vagy afölöttit ír, de tisztán látszik, hogy nem több 30nál.
"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
Baryka007
őstag
válasz aty-73 #41994 üzenetére
1215 mV -ot adtam neki... Azzal volt a legstabilabb... Bár érdekes volt, egy full HD tv is rá van dugva HDMI vel a kártyára... És amíg be volt dugva, egy X mértékű tuning után az egyes számú monitorom alja villódzott meg el csúszkált egymáson...
Memóriáknak pedig 1600 mV-ot adtam....
Szóval ez volt 1225 @ 1575 ön a felállásom +20% power limittel természetesen.
De ezt májusba agyonteszteltem és akkor még ment, ugyan ezen a konfigon... -
Baryka007
őstag
válasz aty-73 #41989 üzenetére
Skacok, eddig jutottam el vele... Húztam mindenen ramokat leszámítva... CPU - GPU - VRAM .... szóval ezeket húztam rendesen... De Superposition benchmark után a Heaven benchmarkba rengeteget hibázott már a kártya... Aztán 2D ben is lettek pixeljeim defaultra raktam... Nincsen semmi baja, de meghűlt bennem a vér. Inkább nem folytatom a tuningokat... Pedig akartam még egy Crysist meg egy GTA V-t simán... De így most csak a Superposition benchmarkom lett végleges...
Szerk.: a Superposition benchmark egy régebbi benchmarkom ott látjátok a dátumot is, ugyan azokkal a beállításokkal most nagyon nagyon nem ment neki ( szerintem melege van )
A prociról annyit, hogy sima nem "K" jelzésú I5 3470 ről van szó... Amit még így is, sikerült 3,9 ghz ig húzni !! Ami nagy teljesítmény úgy vélem, ráadásul stabil is... De a VGA tuningtól megijedtem...
[ Szerkesztve ]
-
Cry0
őstag
Skacok ?
van itt szaki aki ért vga szereléshez is ? már 1 hete bedöglött a 7950-es kártyám de senki nem tudja megmondani hogy mi lehet a baja vagy hogy érdemes-e megcsináltatniIphone 15 Pro Max Kék Titán
-
Baryka007
őstag
válasz ricsi8800gt #41984 üzenetére
Ha érdekel, én pár nap múlva OC warozok egy ismerősöm ellen a 7970 el. Csak neki GTX 1080 van a gépében... Azért reménykedek egy két helyen győzelemre... Mert FX 8320E van neki... Igaz Crosshair Formula -Z lappal meg 2133 as DDR3 memókkal... De nekem van a tarsolyomban egy I7 ... Így CPU limites helyeken talán lefaragok a hátrányból...
Egy a lényeg, lesznek benchmark eredményeim majd feltöltöm őket neked ha gondolod.
-
odorgg
addikt
válasz ricsi8800gt #41984 üzenetére
Köszi!
Jó kártyák az biztos, és a használt piacon 30k-ért nincs jobb teljesítményű VGA az tuti.
Az OC most várat magára, mert nem sok időm van mostanság ilyesmire
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
-
Baryka007
őstag
Én úgy tudom, hogy az 1 es állásban írásvédett a BIOS, nekem legalábbis azt még nem sikerült felülírnom. Meg nem is baj, mert először egy máshonnan letöltött modifikált biost raktam a kettesre, ami kékhalállal végződött. De rosszabb is lehetett volna, szóval jó ha van egy gyári BIOS-od mindig.
Amúgy valami trükkel biztosan felül lehet írni azt is
-
Cry0
őstag
Sziasztok!
Egyik napról a másikra meghalt az Asus 7950-es videókártyám.
Több pc-be is próbáltam illetve több monitoron is de se kép se hang
Elvileg az előzménye videó nézés közben fehér kép lett majd ujrainditást követően hibátlanul működött. Reggel első bekapcsolásnál se volt már kép és ez azóta se változott.
Valakinek volt már hasonló problémája illetve ez a hiba orvosalható-e?
Válaszotokat előre is köszönömIphone 15 Pro Max Kék Titán
-
Baryka007
őstag
válasz Petyyyyy #41979 üzenetére
Köszönöm
Én raktam gappedaket alá, így elszívja a memória felett a nyákról a meleget... És működik mert ott ahol vannak a gappedek tényleg sokkal melegebb a backplate. Plusz esztétikusabb, és védi a sérülésektől is. Valamint nem hajlik meg annyira a kártya a nagy melegben arra hátrafelé, aminek a végzete a forrasztás "elengedés". Azt hiszem más érdemi különbséget valóban nem produkál. De nem szeretem a backplate nélküli kártyákat... Ha nem tudtam volna vásárolni hozzá, akkor esztergáltattam volna
[ Szerkesztve ]
-
Baryka007
őstag
válasz Baryka007 #41977 üzenetére
Az még lemaradt, hogy mivel csavarokat nem küldtek hozzá, így a régi 6970 es nagybácsikájáról szedtem ki csavarokat, a blackplate használatához... A másik hűtő, pedig azé a kártyáé, aminek a ventilátorai forognak ezen a 7970 en...
Ha úgy veszem ebben a 7970 ben van egy kis R9 280 meg egy kis HD 6970 Egy kis egyedi BIOSSAL De így tökéletes most
[ Szerkesztve ]
-
Baryka007
őstag
Hozzájutottam egy haldokló Sapphire HD 7970 DUAL-X hez... Nem az OC hoz hanem a simához. De a nyákon 2x 8pin van neki. Szóval tuningos.
Miért is haldoklott ? A gép amiben használva volt, sajnos tele volt porral és sok igénytelenséggel... Mondom is a példát, a hátsó ventilátor nem ment 90% alatt meg sem mozdult... A fickó meg simán GTA V re meg Crysisra meg minden effélére használta a VGA-t gyakorlatilag egyetlen forgó ventilátorral a kettőből... És neki mindig kékhalálozott (nem véletlenül).
Nos, erre én már itthon jöttem rá amikor hozzájutottam (ugyanis neki fogalma sem volt róla hogy nem forog a ventilátor ). Egy R9 280 ( nem X es ) Sapphire hűtőjét sikerült megvásárolnom 4000 Ft.-ér kicseréltem a ventilátorokat. Meg is gyógyult a jelenség már ami a kékhalálokra vonatkozik. Utána mivel hogy tuningos a kártya a maga 2x8 pinjével... A gyári 925 / 1375 ös BIOS-át kimentettem GPU-Z vel. Majd átírtam az értékeket ATI BIOS Editorral 1000 / 1400 ra ugyan azon a feszültségen. Plusz a hűtését is kicsit feltoltam, majd ATI WinFlashhel fel flasheltem az új ropogós BIOS-t a kettes kapcsolóra. Így most minden programos utóállítgatás nélkül nem hagyja magát 70 fok fölé menni... Ugyanis 70 fokon már 100% on forog a két ventilátor lapát. Ennek meg is volt az eredménye, zárt gépházban 66 fok 1 óra GTA V után. És egyetlen kékhalál se... Az OC-zott biossal...
Ma reggel, pedig megjött az AQUA blackplatem amit itt ti is rendelhettek minden 7970 el ( talán 280x el is ) kompatibilis LINK
már ugye akinek nincs hozzá gyárilag blackplateje...Aztán vettem hozzá gappedet, és a memóriák fölött így erre a blackplatere is elhúzza a hőt.
Itt mutatom a képeket, egy megmentett Sapphire HD 7970 DUAL-X (most már OC) ről
Úgy vélem ez megért egy misét, hogy ide a fórumba leírom nektek, mert nem nagyon vagyok itt aktív. -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Gróf... #41974 üzenetére
UVD felel a videós gyorsító funkciókért pl. Ha ebbe a statebe ragad restartig, az driver hülyeség lesz tippre, próbálhatsz másikat, ill. BIOSban is átírhatod, de figyelj a hozzá tartozó feszre. Én személy szerint kilőttem a boostot is mindig, sokkal simább a futás fixált órajelekkel..de kinek hogy jön be.
-
Gróf...
aktív tag
Van egy mumusom. Nem mai, de most lett tele a tököm vele. Nem tudom mikor jelentkezett, vagy hogy mihez lehet kötni.
A felállás: HIS 7970 OC 1050Mhz (1111Mhz), Win10, Crimson...
Alapból napokig megy a gép egyfolytában. Ha elindítok egy játékot Meg hozzá az Aftrburner-t (ezzel van húzva a VGA) Megy minden rendesen (1111). Kilépek a játékból, teszek-veszek, Megint elindítom a játékot, vagy akár egy másikat, de már csak 1000Mhz-en fut a VGA. Ilyenkor csak akkor hajlandó újra "mindegy"-en futni, ha újraindítom a gépet.
Először nem is értettem, honnan veszi ezt az értéket, de DroidMester programjában (VBE7) látom, hogy van ilyen mód:
State 1 - Performance
...
#6 Core Clock 1000 - Mem 1500 ...
#0 Core Clock 1050 - Mem 1500 ...State 2 - UVD
...
#6 Core Clock 1000 - Mem 1500 ...Fel tudnátok homályosítani, mire használja a #6 módot a kártya, ill. a rendszer és egyáltalán mi a tököm az az UVD????
Hova nyúljak? Ki a gyilkos?Fogadatlan prókátorokra nem vagyok kíváncsi!
-
joshua7
veterán
Köszi a reakciókat!
Még meggondolom, mit kezdjek vele.Semper Fi
-
joshua7
veterán
Kb. fél éve használok egy Asus HD 7970 Matrix Platinum kártyát. Szombaton elkezdte finoman zöld és piros pöttyökkel szórni a képet, néha jött egy-két vízszintes pirosas csík, majd el-elment a kép 1 mp-ekre. Aztán tegnap egy ilyen után nem jött vissza. Azóta is ilyen. Van egy 7950-em is, azt visszaraktam, hibátlan.
Javításra érdemes egy kört szánni szerintetek? Mi lehet a gondja vajon? Fizikailag baja nincs, a ventik pörögnek. ,Csak' képet nem ad egyik dvi-n sem.Semper Fi
-
tbalazs14
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 7950 kártyám (referencia nyákos). Jelenleg gépbe rakva fekete képernyőt produkál. Ez előtt, mikor még működött, akkor idle-ben és kis terhelésű játékban jól ment, nagy terhelésnél 78C° körülre melegedett, majd percek után fekete képernyő. Közben pedig a hőmérséklet szenzor helyenként elszállt, 0 C°- ot mért akkor, ventik maximális fordulaton. A GPU-Z ASIC quality-je közben nagyon magas volt, 96%.
Visszahozható még az életbe vagy csak gpu csere segít? -
odorgg
addikt
válasz Speed® #41965 üzenetére
Én is öregszem. Különben 1080-al virítanék az biztos
7950 volt a másik alternatíva nekem is, de épp nem volt aprón jó áron mikor kerestem.
Proci+lap örök darab, pedig a lapot már sikerült tavaly egyszer eláztatni, de azóta sincs semmi baja. Jelenlegi friss VGA-kat is kiszolgálná még ez a kombó, addig meg felesleges bolygatni.Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
odorgg
addikt
290-->RX580 után újra itt, egy 7970 Lightningal.
Mivel rettentő keveset játszom mostanság, és rohadtul sokaltam az 580 árát a 290-hez képest. Mert teljesítmény szempontjábol kb egál a két kártya, így úgy gondoltam hogy jól tökönrúgom magam, és veszek a jelenlegi igényekhez mérten valamit, ami nem túl drága, és azért manapság is meg állja a helyét.
Így esett a választás a 7970-re, illetve a lightningra, mert mégis csak egy minőségi alkatrészekből összerakott cucc. Pl a kora ellenére, a ventik mint az újak, nem kotyognak egyáltalán, és nem morognak. Hűtés nem rezonál, pedig minden eleme fém a venti lapátokon kívül. Szóval jól összerakott cucc.Kapott egykis anti OC-t, 1000/1500-re lőttem be 1075mV-al. Teljesen jó így, game alatt is alig halható, és a hőfokok is barátiak. Jól meg leszünk
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
aty-73
aktív tag
-
HSM
félisten
válasz Speed® #41953 üzenetére
Ezt nem is vitatom, hogy ma is jó kártyák. Nekem tavaly nyár végéig egy Sapphire 7870XT-m volt, ugye a Tahiti LE-s. Ott is leginkábbl a 2GB ram volt csak kevéske már. A 70-esben nagyon meggyőző volt, hogy kb. minden porcikája komolyabb volt, plusz nagyobb tempót tudott kisebb fogyasztással.
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz Speed® #41948 üzenetére
"a sweet spot a 7950 volt mindig is."
Tény, hogy azoknak lett előbb elfogadható az áruk, vettem is egyből, de egy fél évre rá már jó áron voltak a 70-esek is, amik szvsz sokkal jobbak voltak. Kipróbáltam a 70-est is, és sokkal meggyőzőbb volt, az 50-es meg ment az apróra. CF-et is próbáltam velük, az nem győzött meg.[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Balathruin #41949 üzenetére
[link] Ez így nem fog menni..rework szakik..?
-
Balathruin
veterán
Ma megint visszatettem a VGA-t, de nem kapcsolt be. Egyik kezem a tápon és csak simán megtaperoltam a hátulját a kártyának, bekapcsol és a
hőfokok is reálisnak tűnnek most.[ Szerkesztve ]
-
Joy 444
csendes tag
Szevasztok! (hogy ezt eddig nem talatam meg ) lenne kis millio kerdesem 7970-nel kapcsolatban! sapphire dual x, nem kommunikal a tevemmel a BIOS resznel. ( 60Hz-s a tv ) utanna franko! volt meg egy msi-m, de az normalisan viselkedett!
van meg egy giga, az pedig semmit nem csinal. felporog minden, de se kep se hang. ha nyomok egy kikapcsolast azonnal le is all! (irtam a sracnak egybol akitol vettem, de nem nagyon valaszol, telo kikapcsolva. lehet tejesen halott es atbaszott vele, de hatha csak en benazok )
Valami nyomorult szifon buzi szerkeszheti a mobilos oldalt.
-
Hencso
Ármester
sziasztok multkor kérdeztema bajom nem jött rá válasz ezért bedobom egy linként hátha tud rá valami okoságot
#41925Samsung Galaxy Note 20 Ultra
-
Corsair90
tag
válasz Balathruin #41939 üzenetére
Köszi, de sajnos nem vagyok jó angolos. Alap esetben ha csak sima léghűtéssel használom, akkor milyen állásban/színben kell lennie?
-
Corsair90
tag
Sziasztok!
Nekem jelenleg egy Gigabyte HD 7970 SOC vga-m van, ami így néz ki: [link]
Az volna a kérdésem, hogy van rajta egy gomb, Xtreme felírattal, hogy ez pontosan mire szolgál? [link]
Azt megfigyeltem, hogy ha bekapcsolom akkor kéken, ha ki akkor piros fényt ad.
Nagyon szépen köszönöm előre is a tájékoztatást! -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Balathruin #41934 üzenetére
Várj még vele a polcon picit, hátha megjavítja magát
Viccen kívül, miért nem keresel valakit, aki kiméregetné? -
Balathruin
veterán
Azóta visszamászott és 100°C felett ugyan úgy lekapcsol. Elsőre a ventilátorokat pörgette fel, másodjára (mivel ugrál fel-le) offolta magát.
Az egésszel annyit értem el, hogy még jobban zavar. -
Torry
addikt
-
Balathruin
veterán
Igazam volt.
Most visszatettem a gépbe, -120°C a szenzor és megy. -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Balathruin #41930 üzenetére
Eldurranhatott a hűtés is hőcsőügyileg, de ha nem tudod csekkolni mással, ez sajnos nehezen kideríthető téma. Amúgy illene neki mennie throttlinggal 2Dben, szóval szerintem valami más lesz ott a gond..VRM részleg átméregetése meg egyáltalán, tüzetes átvizsgálás kellene értő kezekben.
-
Balathruin
veterán
válasz Speed® #41927 üzenetére
Mielőtt kilőtte magát felment az idle 82°C-ra, terhelésre meg 100 fölé. A hűtés működik, csak a szenzor őrült meg. Amikor bekapcsol rögtön feltolja 100-ra a ventilátort és lekapcsolja magát, mert beragadt valahol 120 körül vagy felette.
Majd vizsgálódom tovább hardveresen ha lesz türelmem. Kábelcserélgetés az megvolt, foglalat és gép is csak egy van. -
Raggie
őstag
válasz Speed® #41927 üzenetére
Ha tényleg csak a hőszenzor hülyült meg, akkor egy új hűtés sem segítene rajta.
Mert elviekben, akkor a valós hőmérsékletével nincs gond a kártyának, csak a szenzor rosszul azt jelzi, hogy már nagyon meleg, mikor nem is! Vagy én értem félre a dolgot?!Mindenesetre sajnos ötletem nincs nagyon erre. Aprón szét lehet nézni, hátha valaki ilyesmi szervizelést/diagnosztizálást vállal-e.
[ Szerkesztve ]
Clint Eastwood FTW
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Balathruin #41926 üzenetére
Mi a következtetés alapja..? Jelzi a túlmelegedést valami?
Ötlet..hacsak nincs egy AF Petered rá, valami új vidkari :S -
Balathruin
veterán
Meghalt a 7950.
Megbolondult a hőszenzor, aztán úgy kapcsol be a gép hogy a VGA lelövi magát túlmelegedés miatt. Amúgy hibátlanul működne...
Valami ötlet? -
Hencso
Ármester
Sziasztok.
Van egy Asus sabertooth 990fx r2.0 lapom és egy sapphire 7950 vapor-X vgam. nos akövetkezö a problémám az 1 es vga foglalatba dugva egyszerüen nem lása a lap avgat egyel lejeb pedig hiba mentesen megy a gép.. elöte egy r9 280x toxic oc dolgozott benne .. ithol ki probáltam még egy 6970 esel azal is gond nélkül megy az 1 es pci express foglalat mi lehet a gond hogy a 7950 et ha oda berakom avga led a lapon nem alszik ki és nem ad képet a gép ...Samsung Galaxy Note 20 Ultra
-
CirrMee
addikt
válasz Pixx96 #41923 üzenetére
Afterburner: letöltöd az utolsót, használod, öröm és boldogság.
Driver: kártya/gyártó függő, alap esetben mindegy. Letöltöd az utolsót, ha problémád van vele, haladsz visszafelé.“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
Pixx96
aktív tag
Sziasztok ti melyik msi afterburnert ajánljátok tuningra egy 7970-hez illetve melyik driver az ami legjobban fekszi a kártyának és legkevésbé probléma mentes
-
Cry0
őstag
válasz Speed® #41921 üzenetére
pontosan egy ilyenről van szó Kép
gyári hűtés van még rajta de eddig semmilyen terhelés mellet nem éreztem hogy ez hátrány lenne a gépházban a processzort érzem hogy nagyobb erőfeszítés mellet is melegszik videókarin még nem vettem észre!
ha szerintetek van értelme húzni akkor kérnék ebben egy kis segítséget mert fingom sincs hogy kellene elkezdenem
előre is köszönöm a segítségeteket!Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Attól függ, milyen hűtő van rajta..név alapján ez lehet ref. is, meg akár 3 slotos dög is..egyébként ha rendben a hűtés, van benne tartalék, a legtöbb megy 1100 felett, akár 1200at is 24/7re..ez már érezhető tempóban az alaphoz képest. vRAMot különösebben nem kell piszkálni, sávszélességben nem szenved hiányt.
-
Cry0
őstag
Sziasztok!
egy 3 Gb-s Asus Radeon Hd 7970-es videókártya boldog tulajdonosa vagyok.
Kérdésem az lenne hogy ezt a kártyát esetleg érdemes-e mostanában tuningolni? van-e értelme ?
mióta megvettem azóta csak takarítva volt soha nem foglalkoztam tuningal így nem is értek hozzá, ezért kérdezlek titeketIphone 15 Pro Max Kék Titán
-
-
-
orc88
őstag
Üdv!
League of legends játék közben hirtelen megjelent a képernyőn a "Nincs jel" felirat, eddig még nem találkoztam black screenel...
Újraindítottam, "Üdvözöljük...", majd amint az asztal megjelent volna ismét sötétség..
BIOS kapcsolót átpöccintettem a másik állásba, minden elindul, patent, majd 20 perc Lol után megint blackscreen.
Kikapcs, üdvözlő képernyő után ismét bs.
5-10 percig hagytam pihenni, kihúztam a tápkábelt stb.. gép elindul, 2-3 másodperc után leáll és magától újra indult 1 hosszu és 2 rövid beep-el követve ami a leírás szerint "Monitor / graphics card error"
Na mondom f@sz@, 2 perccel később megint megpróbáltam elindítani, 2-3 másodperc után ugyanúgy leállt viszont utána gond nélkül betöltött...
Nem tudom ilyenkor mit szokás tenni, kipróbálni.
ASUS HD7970 TOP Win7 alaplap: Gigabyte B75m D3hA hsz-t legalább sikerült megírni bs nélkül
"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
and1ao
őstag
"Az a helyzet hogy az AB nem enged feszt emelni hiába engedélyezem lockolva van"
tehát nem tud feszt állítani és ha AB-ben nem megy akkor általában más 3rd party-val sem.
Nekem is ilyen volt a gigaszutykom, csak bios flash után volt szoftveres fesz szabályzásom.Guild Wars2!
-
HSM
félisten
válasz and1ao #41910 üzenetére
Ez a Toxic típus 1,3V-ig felhúzható, gyárilag 1,256V körül szokott lenni.
Csak a megfelelő szoftverek kellenek hozzá, nyilván. Szerintem nem érdemes a feszelésével bajlódni.
A tudása nagyrésze bőven adott már 1100/1600Mhz-en, felette már ilyen 25Mhz-ekért izzasztod szegényt halálra. -
and1ao
őstag
-
Pixx96
aktív tag
Sziasztok vettem egy r9 280x-et (hd7970) azért írom ide mert 280x topik kb halott és kb ugyan az a kettő sapphire r9 280x tri-x oc erről lenne szó [link]
Eddig 1100/1600mhz +20 powerlimit néztem és 2 óra játék után is vitte rendesen 70 fok körül ez jónak számít vagy menjek még feljebb? Az a helyzet hogy az AB nem enged feszt emelni hiába engedélyezem lockolva van.Vagy elég ez az 1100 nem tudom mennyit mennek ezek 80 mhz húztam rajta
-
-
gabber01
addikt
Sziasztok!
Azt meg tudja valaki mondani, hogy a Powercolor 7950 PCS+ kártyákon a miniDisplayPortok aktívok vagy passzívok-e? Sajnos a TV-n nincs DP csak HDMI bemenet, a kártyán lévő HDMI viszont csak 1.4-es, amin nem megy át a 4K 60Hz, ezért átalakító kell. :S
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
X@b3e
addikt
-
aty-73
aktív tag
Most látom a te kártyád HD 7950. Az enyémek R7970, de egy próbát megér!
Valóban sz@r volt a 1607 Build, de már helyre rázták. Érintetlen Windows-t használj, mert az integrált rendszerek okoztak már meglepetéseket ! Ezt használom.
(SW_DVD5_Win_Pro_10_1607_64BIT_Hungarian_MLF_X21-07274)Audiophile, Euro-Italo Disco
-
X@b3e
addikt
válasz aty-73 #41901 üzenetére
Kipróbálom
Nekem a 1511-es build fan fenn W10 Proból, mert ha 16xx-es telepitövel indulok neki, akkor fel sem megy..
Átnyálazva külhoni fórumokat, az ujabb driverekben kb. sz@rik az AMD egy nagyot ezekre a régebbi kártyákra, nem teszteli ki, váltsd le, ha kell..... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest