Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
Callisto #231 üzenetére
Ezt jó indulatból írta,hogy segítsen milyen megoldás van még arra,hogy minél kevesebb pénzből ütősebb rendszert hozzak össze.
Mivel,ha veszek még egyet sokkal gyorsabb lesz a rendszerem,és olcsóbb lesz,mert kevesebbet bukok mintha el kéne adnom,és buknom rajta az új jelenleg drága kártyának megvásárlásával.
Persze a többiben igazad van,hogy sok a gond,és a probléma a CF el,főleg ha harmadik kártyát veszünk,mert úgy tudom az már közel sem fog olyannyira jól teljesíteni mint 2 DB CF be kötött kártya.
A három kari sok hőt adna le,és több lenne a fogyasztás,de ha össze hasonlítom 2 DB GTX 580 al alig fogyasztana többet,és gyorsabban is üzemelne tőle a gép a fentebb le írt problémákon kívül.
Persze osztom az 1 csúcs GPU véleményt,mert ez olyan van akinek bejön,és sajnos olyan mint én akinek nem
A fogyasztást meg felesleges nézni,mert nem mindig terheled a gépet,és gondolom nincs éjjel nappal be kapcsolva.
Annak érdemes figyelembe venni,bár a teljesítmény kell oda aki GPU val számoltat bizonyos adatokat a hónap teljes szakaszában bár az olyanok abból a bizonyos dologból élnek.
Te,és én sohasem fogom éjjel nappal tolni a gépet,ha megy is a torrent ha nem vagy otthon akkor köszönhetően az energia gazdálkodós módnak keveset is fogyaszt.
Jobban kell aggódni a be kapcsolt ,és a be dugott telefon töltőktől,és a TV készenlét üzem módtól ami persze ki van kapcsolva de attól még eszik nem is keveset.
Akinek az igazán a csúcs kell,és a számítási kapacitás annak nem számít a fogyasztás bizonyos mértékig,és énszerintem ez még bőven a tűrhető kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest