-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Nem a marketing miatt van "visszafogva" a kártya, hanem azért hogy olcsóbban gyártható legyen. Így ugyanis kevésbé kell "túltervezni" a kártya VRM-jét és hűtését a gyártóknak, mert a maximális áramfelvétel/hőtermelés korlátozva van mesterségesen, így olcsóbb, spórolósabb termékek készülhetnek, és a tuning miatt elfüstölt példányok száma is némileg csökkenthető. (Feszemeléssel továbbra is elfüstöltethető, de azért nehezebben.
)
Pontosan egyetértek veled, ami a későbbieket illeti. Szerencsére, csak olyan 10% a bukó még a boost karival is elméleti maximumhoz képest szélsőséges körülmények között is, ami azért pozitív.
Mindenesetre, örülök, hogy meg vagy elégedve. Én ugyan általában csak 925/1250Mhz-en használom 1V-al, de hasonlók a tapasztalataim.
(#20663) szasanyi: Elvileg a "Settings" fülön a windóz indítás alatt van két opció, az kell, és akkor azt az órajelet állítja vissza, ami utoljára be volt állítva. [link] (A felső 3 opció, a karikázás most mindegy.
)
Sose használtam így tuningprogramot, mindig csak játék előtt turkáltam bele a VGA beállításaiba, de elvileg így működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest