- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
=HG=
addikt
válasz
radi8tor #37055 üzenetére
Bár ahogy a linkelt cikket olvasom, ez csak egy lehetőség a játékot fejlesztők kezében..Kérdés ki él vele ?
Mivel egyenlőre a Dice alkalmazza, nem hiszem, hogy nagyon ki akarnák engedni a kezükből...ha egyáltalán tényleg jelentős javulást hoz.... Lehet nagy lila köd az egész...De jó a fiúk marketingje ! -
-
kockaharcos
senior tag
válasz
radi8tor #16362 üzenetére
Én,ahogy elnézem a hardver piacot, és a gyártókat, az MSI dobogós, minőségi, jó cuccokat gyárt, valamint a videó kártyákra vállalt 3 év garancia jelent valamit.
Plusz ugye a Lightning széria, kimagaslik az összes vga választékából, lehet akár Asus Matrix, vagy Nv oldalon EVGA classified.
radi8tor1: hol a sapid?
Kovsol: Kíváncsian várom a véleményed, az új jövevényről, és azt,hogy érzésre mit hoz majd egy 1200-on járó 7850-hez képest, alapon, és tuningolva?!
-
DEV_NULL
őstag
válasz
radi8tor #16360 üzenetére
jól működik a gyártósoron a qc az msi gyárakban ezek szerint.... 1 lehelet finom érintésre is egyből megszűnik a pwm szabályzás és maxon a hátsó venti. ezt elég könnyű lett volna észrevenniük. ráadásul tegnap óta hozzá se nyúltam csak ma mikor bekapcsoltam a gépet, akkor tűnt fel, hogy mennyire visít a kártya.
-
Winne
nagyúr
-
szasanyi
félisten
válasz
radi8tor #175 üzenetére
A teszt alapján IDLE picit halkabb a refhűtő (37 vs 40dB), viszont a Giga hűtője LOAD is 40dB, de a refhűtő is 39dB-re hangosodik. Ami nem mind1, hogy a hőfok viszont sokkal (!) kisebb a Giga esetében, egész pontosan -15 fok a refhűtéshez képest 50 vs 65 fok). Szóval a hűtő sztem jó, nincs azzal baj.
A tapasztalatok lesznek fontosak, azaz a kártyával nem lesz-e az átlagnál több probléma, mint amire volt példa. Meg persze az ár, mert most drága, de remélhetőleg fél éven belül az átlag gamer által is elérhető kategóriába süllyed.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Filmvilág
- Melyik tápegységet vegyem?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest