Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
Na Uraim!
Összeraktam a másik gépet, kapott stabilitástesztet és beletettem a 7850 OC-t. Ott felismerte és ki is írta a hőmérsékletet és loadot is, úgyhogy valami szoftveres/alaplapos akadás lehet nálam. 20%-on pörög idleben és 30 fokos, nekem a 6870 40%-on megy és 37 fokos.
Még kipróbálom a driver full leírtását és felteszem újra, mert az új gépen is új winnel mikor belementem a ccc-ben az overdrive fülre, akkor kikészült, befagyott az afterburner, be sem lehetett zárni sehogyan és elkezdett akadozni a kurzor. Utána néztem, a ccc-nél ott sem írta a hőmérsékletet és a venti sebességet. Ez vmi bug lesz, az én gépemen is uezt csinálta.
Hasonló gép, mint az enyém, amit korábban betettem, csak ezen nincs procituning, ezt produkálta az OC:
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mini-ITX
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- nVidia GeForce RTX 2070 (TU106)
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest