Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• caveman1

tag

Sziasztok!

Van egy Asus R9 270x DirectCU II videókártyám és a következő problémám van:

Jelenleg egy játékkal játszom, az F1 2015-el, ami eddig ultrán (i5-4460, 8 Gb gépen) ment mindenféle akadás nélkül, viszont nemrég kipróbáltam hogy milyen ha rákötöm hdmi-vel a TV-re. Ment is tök jól viszont miközben a tv-n játszottam egyszer csak el kezdett néha-néha beakadozni a játék néha csak egy pillanatra, néha jobban. Utána a tv-ről levettem a gépet, hdmi kábelt kihúztam a videókártyából, visszaállítottam a képet a monitorra, viszont azóta hogy ezt a tv-s dolgot kipróbáltam a játék közbeni akadozás monitoron is megmaradt, lassan már 2 hónapja (pedig mint írtam előtte egyáltalán nem akadozott, tökéletesen futott ultrán). Általában egy bizonyos idő eltelte után jelentkezik, van hogy egy fél óráig tökéletesen megy, utána egyszer csak elkezdi, de van hogy már 5 perc után csinálja.

Azóta már újratelepítettem a videókártya drivert, az F1 2015-öt, de ugyanúgy csinálja. Csináltam Aida-val stressz tesztet a videókártyára vagy 2 órán keresztül, de semmi hibát nem dobott ki. Más játéknál (pl. dirt rally) amúgy nem tünt fel hogy akadozna.

Ha valakinek van valami ötlete hogy mit lehetne még csinálni, annak megköszönném a választ mert már nincs ötletem hogy mit csináljak és elég bosszantó a dolog mert előtte tökéletesen futott a játék.

Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák