- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
caveman1
tag
Sziasztok!
Van egy Asus R9 270x DirectCU II videókártyám és a következő problémám van:
Jelenleg egy játékkal játszom, az F1 2015-el, ami eddig ultrán (i5-4460, 8 Gb gépen) ment mindenféle akadás nélkül, viszont nemrég kipróbáltam hogy milyen ha rákötöm hdmi-vel a TV-re. Ment is tök jól viszont miközben a tv-n játszottam egyszer csak el kezdett néha-néha beakadozni a játék néha csak egy pillanatra, néha jobban. Utána a tv-ről levettem a gépet, hdmi kábelt kihúztam a videókártyából, visszaállítottam a képet a monitorra, viszont azóta hogy ezt a tv-s dolgot kipróbáltam a játék közbeni akadozás monitoron is megmaradt, lassan már 2 hónapja (pedig mint írtam előtte egyáltalán nem akadozott, tökéletesen futott ultrán). Általában egy bizonyos idő eltelte után jelentkezik, van hogy egy fél óráig tökéletesen megy, utána egyszer csak elkezdi, de van hogy már 5 perc után csinálja.
Azóta már újratelepítettem a videókártya drivert, az F1 2015-öt, de ugyanúgy csinálja. Csináltam Aida-val stressz tesztet a videókártyára vagy 2 órán keresztül, de semmi hibát nem dobott ki. Más játéknál (pl. dirt rally) amúgy nem tünt fel hogy akadozna.
Ha valakinek van valami ötlete hogy mit lehetne még csinálni, annak megköszönném a választ mert már nincs ötletem hogy mit csináljak és elég bosszantó a dolog mert előtte tökéletesen futott a játék.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Motorola is Air mobillal készül
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- gerner1
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest