Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kompakt csúcstáblát is hozott a Redmi
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
katt777 #42408 üzenetére
Megkésve bár de törve nem.
Hát kíváncsi leszek komolyan mondom... A BF3-at istenítették anno, arra tisztán emlékszem. A BF4 picivel jobb lett állítólag. A Ghost meg az ezeréves MW alatt futó motor tuningja ezért szidták sokan.
No, de így legalább mindenféle várakozás nélkül állok majd neki, aztán meglátom.
Mondom, legutóbbi játék amit komolyabban full grafikán űztem az az MW2 volt. Azóta csak videókat tudok nézni az újabbakról vagy esetleg diavetítést de ahhoz meg nem volt sok kedvem.Szerk.: jól emlékszem te voltál az akit valamelyik CPU-s topikban / VGA topikban agyba főbe tiltottak kifele?
Valamiért valami beugrott a nevedről. És a tuning meg a kitiltás jut eszembe rólad.
Nem, nem láttam. Sokat kihoztak a Dx9-ből az biztos. De azt hittem már rég felhagytak vele és mindenki Dx10-11-ben tolja már. X3 amúgy mit takar? : o
@juve600:
Hűha! Elég sokminden van offon, miért? : o
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest