- Apple MacBook
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na azért, már éppen akartam volna írni, hogy én még triple buffert nem láttam vsync opción kívül...
Ja és: első dolog mindig nálam, hogy kikapcsolom a Vsyncet. Gyűlölöm. Az input lag az őrületbe kerget: megmozdítom az egeret, elmegyek iszok egy kávét, elolvasom az index.hu-t és mire végzek, talán történik is valami -.-
Nyugis autós játékokban szoktam használni (F1, DiRT 2 + 3) ... Ezeknél kellemesen nyalogatja a retinámat a vajsima kép.Persze félreértés ne essék, nem a mostani VGA-mal... Rosszalkodott, szóval most haragban vagyunk, el is koboztam tőle az 5870-et...
-
zack
nagyúr
Ez még nem zárja ki a vételt, ha 1920-ban fullosan akar játszani 60fps felett... Ezt a jelenlegi kártyájával nem fogja tudni megtenni. A procija elég lesz 4Ghz-en hogy kihajtsa a 6990--et, ezzel szerintem nem lesz gond.
A bétában elvileg nem is voltak ultra texturák, csak high..Hiába raktad ultrára. Ebből kiindulva, inkább gépigényesebb lesz, mint az ellenkezője. -
whiteman0524
aktív tag
Egyelőre csak gondolkodok semmi komoly elhatározás
Amúgy főleg BF3-hoz kéne (egyelőre) egyetlen monitorhoz FULL HD-ben szűrőkkel. A 6970-es karim Ultra beállítások melett átlag 30-40 FPS-t fut, ami nekem kevés. Jó lenne ezt közel megduplázni, úgy hogy kompromisszumokat nem kötök.
-
VateRicsi
aktív tag
Gigabyte H67MA-USB3-B3 lapom van, ez a konfig leggyengébb láncszeme. Az egyik slot x16, a másik csak x4 sebességű, viszont PCIE2.0 és nem sima PCIE. Először két 5870 volt cf-be kötve és 30-40%-os volt a teljesítmény-növekedés, ezért a 6970 kártyáktól sem vártam többet. Engem is meglepett milyen jók az eredményeik. Az előbb a Bad Company2-t próbáltam és az fps értékek még a neten található tesztekben írtaknál is nagyobbak. Nem tudom miért ilyen jó, de örülök neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest