- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Azonnali fotós kérdések órája
- VGA hiba
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na azért, már éppen akartam volna írni, hogy én még triple buffert nem láttam vsync opción kívül...
Ja és: első dolog mindig nálam, hogy kikapcsolom a Vsyncet. Gyűlölöm. Az input lag az őrületbe kerget: megmozdítom az egeret, elmegyek iszok egy kávét, elolvasom az index.hu-t és mire végzek, talán történik is valami -.-
Nyugis autós játékokban szoktam használni (F1, DiRT 2 + 3) ... Ezeknél kellemesen nyalogatja a retinámat a vajsima kép.Persze félreértés ne essék, nem a mostani VGA-mal... Rosszalkodott, szóval most haragban vagyunk, el is koboztam tőle az 5870-et...
-
zack
nagyúr
Ez még nem zárja ki a vételt, ha 1920-ban fullosan akar játszani 60fps felett... Ezt a jelenlegi kártyájával nem fogja tudni megtenni. A procija elég lesz 4Ghz-en hogy kihajtsa a 6990--et, ezzel szerintem nem lesz gond.
A bétában elvileg nem is voltak ultra texturák, csak high..Hiába raktad ultrára. Ebből kiindulva, inkább gépigényesebb lesz, mint az ellenkezője. -
whiteman0524
aktív tag
Egyelőre csak gondolkodok semmi komoly elhatározás
Amúgy főleg BF3-hoz kéne (egyelőre) egyetlen monitorhoz FULL HD-ben szűrőkkel. A 6970-es karim Ultra beállítások melett átlag 30-40 FPS-t fut, ami nekem kevés. Jó lenne ezt közel megduplázni, úgy hogy kompromisszumokat nem kötök.
-
VateRicsi
aktív tag
Gigabyte H67MA-USB3-B3 lapom van, ez a konfig leggyengébb láncszeme. Az egyik slot x16, a másik csak x4 sebességű, viszont PCIE2.0 és nem sima PCIE. Először két 5870 volt cf-be kötve és 30-40%-os volt a teljesítmény-növekedés, ezért a 6970 kártyáktól sem vártam többet. Engem is meglepett milyen jók az eredményeik. Az előbb a Bad Company2-t próbáltam és az fps értékek még a neten található tesztekben írtaknál is nagyobbak. Nem tudom miért ilyen jó, de örülök neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- GARIS - MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 10 GB
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó eVGA RTX3080 XC3 Ultra 10GB szuper videókártya dobozában!
- Eladva,értékelésre vár !Hibátlan,garanciás Gainward GeForce RTX 4070 Ghost OC 12GB/ beszámolok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest