Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Apone33
őstag
válasz
cyberkind #181 üzenetére
Durva
Metro-nál, +30fps a min. javára, az már nem semmi. Én a dirt3 tesztet futtattam le, ott kaptam oc módban 105 fps. Minden fullon. Bfbc 2-ben meg 103 volt az átlag. Akkor már megérte kártyát váltanod, ismerősömnek jelenleg 5970-e van, de ő azt mondta h neki nem éri meg a váltás mert kb 10%-al gyorsabb a 6990-en. Ezek szerint jóval több, én ezeknek a teszteknek már nem nagyon hiszek.
-
Apone33
őstag
válasz
cyberkind #179 üzenetére
Nem rossz, én vízhűtést nem raknák a gépbe, hiába jó valahogy nem jön be. Amúgy volt látványos teljesítmény különbség, az 5970-en és a 6990 között? Volt konkrét játék amit mind két kártyával teszteltél, ugyanazokon a beállításokon? Nekem gtx480-an volt előtte, és én is kellemesen csalódtam a 6990-be.
-
Cybertrone
veterán
válasz
cyberkind #100 üzenetére
Hmmm jelen állapotában már be is fogtam... rmaok nélkül el sem indul... Mellesleg ahogy nézem nem egy szegmensbe való esetlegesen az én gépem és ez a szép kis grafikai erőmű...
rumkola:
Namost ez egy elég szép meglátás voltMellesleg a csaj kicsit hasonlít a zafír dobozokon pózoló picsákra
-
Cybertrone
veterán
válasz
cyberkind #97 üzenetére
A 6990 hozta a kötelezőt, elverte az 590-et itt ott, nem mindenhol de itt ott igen... namost ez megváltás az amd-nek mert legalább akkor itt ők nyertek félig meddig ha már az 580-at nemtudták sehogy befogni, csak 2 gpu-val
Abu:
Ez eddig fasza, mégis sok 2 gpu-s 1 nyákos emberke nyavajog a lagg miatt, miközben normál cfx sli tulaj nemDe mondjuk ez nem is annyira lényeg, az egész azon robbant ki hogy van itt egy egyén aki legyőzhetetlennek hiszi a cuccát (majdnem ) és jött egy másik egyén (szerény személyem) aki fel szeretné világosítani maximális tisztelettel, hogy téved!
-
Cybertrone
veterán
válasz
cyberkind #95 üzenetére
Ha nem piszkálnám a ventiket akkor az 580-on is grill lenne... szépen csinálok ventiprofilt afterburnerben, és igaz halk nem lesz, de hüvösnek hűvös lesz 67 fok fölé egyik kari sem megy vantage alatt, és game alatt sem!
Az hogy hogy oldották meg a 2 gpu hűtését szubjektív, én úgy dobnám ki a házból mint a szart, nekem kifelé nyomja a meleget ne befelé, és nemmondanám szarnak, mert jelenleg a legpowerebb cucc a piacon, az sli-n kívül persze, de ha bolti árak szerint kéne sli-t összepakolni akkor zsebbe kéne nyúlni, és többet otthagyni mint egy 6990-ért... Aki teheti levizezi, és akkor nem lesz meleg!
Mellesleg olyan nagy órajelet én nem várnék a 2 gpu-s kariktól, higy a vram áramkör is nagyobb terhelést kap, és hát valjuk be a gyári hűtés nem arra való... az 580-on 1ghz-t +-t is elvisel teszt ereéig a stock cucc, lehet hogy ugyanerre képes lenne a 6990-is viszont a fele hőmennyiseg ami 1ghz-n nem kevés benyomná a házba igencsak fasza helyzet lenne
Mellesleg szerintem az input lagg is nagyobb egy 2gpu-s egynyákos cuccnál mint egy cfx vagy sli konfignál, mégpedig azért mert lehet a nyákon akármilyen áthidalóchip, akkor is csak egy slotba van betéve a cucc, és akko ris ott megy az adat nem 2-őn! -
Cybertrone
veterán
válasz
cyberkind #90 üzenetére
Nem... jó áron jutottam hozzá, és akkor már kiprobálom... az illető dobálózott a kijelentésekkel, amit becsületesen szeretnék megcáfolni
Eddig azokban a gamekben amikkel jáccok, gyorsulás tapasztalható
BFBC2 nem kis látványosság gyakran 140-160fps-el
, és BO-ban is szépen tartja a helyenkénti 200-250fps-tt, sőt ha nem limitálnám le 250 fps-re a max fps-t cfg-ben akkor elég sok szerverről dobnának ki mivel a szervereken megengedett 250fps-t helyenként kicsit túlszárnyalja a rendszer
És hidd el hogy kicsit sem könyneb 2 monstumot hidegen tartani 1 monstumnál... egymást is fűthetik a karik rossz szellőzésű házban, és akkor arról nem is ejtettem szót hogy normális alaplap is dukál nekik ahol a 2 csatoló közt legalább 1-2 csatoló ki van hagyva hogy kapjanak levegőt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Medence topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EA Sports WRC '23
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest