- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
nem...nem jobb a hűtése(sőt), mint egy ref+ VF 3000A / T-Rad2 GTX / MK-13...ha azt veszem, 60ért lehet kapni aprón, 20ért meg ezen hűtők egyikét, egy VRM hűtővel...de ha boltban megveszem 70ért, még akkor is ugyanannyiból jövök ki
75ért már jobb vétel, ha a bolti árhoz hasonlítom
-
CptMisi
őstag
megy rendesen, aztán mintha kihúztam volna a monitor kábelt...elsötétül, nem kap jelet, csak villog az állapotjelzője... cod2ben is ez volt, a másik lehetőség ott az volt, hogy az esetek 50%ában Ctrl+alt+delre bejött a feladatkezelő, és kiírta, hogy a képernyőillesztő nem válaszolt, majd helyreállt...hiába cseréltem drivert és raktam újra a windowst, ugyanúgy fossss
-
XoZ
aktív tag
A Bad Company 2 CPU-n futó Havok fizikát használ, tehát semmit sem érne az NV kártya. A PhysX társkártya csak a GPU PhysX-et használó játékoknál segít, lista ezekről: NVidia hivatalos és bővebb nem hivatalos lista (utóbbinál a GPU hardvare acceleration jelölést kell figyelni, a lista szerint jelenleg 15 ilyen játék van, és 10 készül).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged