Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
CptMisi #11205 üzenetére
Igazad van inkább havi 20ezret félreteszek azt jöhet karácsonykor a Hd6xxx széria legalább van annak látszata, igaz a piának is ha sokat iszol a falon
Meg legalább tovább élvezheted mint az 1napos bulit.Igaz néha jó berúgni ,de csak mértékkel szülinap,névnap, húsvét, karácsonyt inkább kihagynám nem szeretném az új karimat lehányni
De tény ,hogy sokan vannak hogy isznak azt már egy vonatkocsit is feltudnak emelni olyan erősek lesznek ,ezt inkább kihagynám nekem ez nemkikapcsolódás,de jó hogy változatos a világ mert így van rendjén én ezt az utat választottam nincs ami letérítsen róla,ha lesz család természetesen ők az első második a gép harmadik a munkahely fő a kompromisszum
-
kasa85
őstag
válasz
CptMisi #11185 üzenetére
Remélem a Giga nemfoglya.Még így is jobban járok mint teljes árat fizetni az új szériáért azért tűrhetőbb +30000Ft ot fizetni mint 100000ezret teljes összegben.No ez van megyek beveszem a pirulámat azt a vekkert beállítom karácsonyra a karit bedobom a fagyasztóba azt meglássuk mi lesz
-
kasa85
őstag
válasz
CptMisi #11179 üzenetére
Végül is jelenleg még megyeget a táp,remélem nem lesz csattanás füstölés mert azt a részt nem értékelem.Régen volt egy gagyi tápon 450W szervizelni vittem mikor felrobbant a szervizes kezében és a pénztár gépből a napi tranzakciót vásárlát törölte mert leverte neki még azt is+ egy órát szellőztetett mert olyan füst volt a helységben ez idő alatt még forgalma sem igazán volt.A tápot mondtam dobja ki én meg tűztem a helyszínről végén nehogy én legyek a hibás.Gondoltam veszek jó drágán egy cuccost azt nesze neked,úgy jártam vele mint az első HD5870 es karimmal(PowerColor)szerencse kell már ahhoz is hogy valami működjön minősítéstől függetlenül sokszor nem azt kapjuk amiért fizetünk.
-
kasa85
őstag
válasz
CptMisi #11132 üzenetére
Az komoly.Én tegnap játszottam a Tom.Clancys.Splinter.Cell.Conviction játékot végig, és a vége fele mikor valamilyen elektromos impulzust generáló bomba felrobban és az utcán megyek bele szaladok az ellensége.És ami a röhej a fegyvert nem tudtam elővadászni az ellenség meg tüzelt mint atom,és örömömre nem haltam meg mert hallhatatlan lettem
.A kép bepirosodott mint a Moder Warfare 2 nél mikor lőnek,de nem pusztultam bele.A pályát úgy toltam ki hogy vagy harmincan-negyvenen ügettek utánam gépkarabéllyal az áldást szórva én meg besátáltam a célig
-
Giot
addikt
válasz
CptMisi #11144 üzenetére
Kösz a garfikonokat! Beszédesek
!
Ez a Point of View meg nekem teljesen ismeretlen márka volt eddig. De ezután sem fogom szorgalmazni a közelebbi ismeretséget.
Ez a nekem nem vált be meg olyan dolog hogy mindannyian kifoghatunk valami szemetet vagy egy egész rossz szériába is belenyúlhat a delikvens.
A HIS volt az első komoly vidkarigyártó akitől vásároltam, a 9600XT tökéletes volt ez alapján vettem egy x1650pro-t tőlük sokat szívtam vele. Túlmelegedett egyfolytában pedig IceQ hűtés csücsült rajta. Gariban persze nem láttak semmit ebből az egészbőlmire sok keresgélés után kiderült hogy van rajta valami PciE/Agp fordító chip a hátoldalán az melegedett túl. De ez érdekes módon nem jött ki garanciában. De nem ez alapján ítélem meg a HIS-t a szememben még mindig egy kultmárka. Kifogtam egy rossz szériát ez van!
-
Giot
addikt
válasz
CptMisi #11139 üzenetére
Igen tudom még tavaly amikor kevesebbet fórumozgattam (ez van nem volt itthon net
mire rászántam magam hogy jó akkor legyen a UPC) katt777 kolléga a 4850/70 es topicban halálra szidta a Sapphire-t hogy mekkora ilyen meg amolyan. Nekem meg akkor az volt a negyedik Sapphire kártyám. És nem volt vele gondom. Ja és amikor rendeltem az 5850-et akkor raktáron csak Asus volt. Mondta az eladó hogy vegyem azt még árban is kb u.a. lett volna mint a Sapphire meg ugye 3 év gar az Asus-ra. Én meg kivártam a Sapphire-t igaz tovább jött a gond mert referenciát akartam erre a Toxic-ot tudták hamarabb hozni. Így lett ez az ötödik Sapphire.
Az ssd-vel kapcsolatban a PcGuru-sok csináltak egy tesztet és igencsak jónak tartották. Ami hátrányt láttak az ugye a korlátozott újraírási lehetőség, meg az hogy lassabb az írás mint az olvasás. Így az lett a végső vélemény hogy rendszer "lemeznek" tökéletes mert nagyon gyors, gyorsan bebootol, És erre a célra egy kisebb tökéletes aminek nem is olyan horribilis az ára. Másra ott a jó öreg Winchester
.
-
CptMisi
őstag
válasz
CptMisi #11139 üzenetére
nah itt vagyok: 49s amíg bejön az asztal...utána még ~25mp, míg bejött a Mozilla, xfire, msn, rockstar g. social club, gadgetek... üres fekete képernyő nem igazán volt
nincs tuningolva a ram?
ez 10.5b, de nem tartott tovább 10.4el sem...
Giot: visszatérve a témára, ugyanez a haver mondta, hogy az ssd felesleges hülyeség, alig gyorsabb, mint egy f1es samsung stb., mások azt mondják, hogy k*rva jó az ssd, gyorsabb sokkal stb....egy saját, vagy mástól hallott egyszeri tapasztalat alapján formálnak véleményt, amit nem félnek hangoztatni...valószínűleg ő még a régi jmicron (vagy milyen?) vezérlős ssd-t próbálta, abból sem valami márkásat és nem úgy, ahogy az SSD topikban írták, hogy célszerű
-
kasa85
őstag
válasz
CptMisi #11128 üzenetére
Nos minden illesztő programot töröltem ami létezik.Gigabyte oldalról frissítettem mert látom jött egy két frissebb driver hátha az a ludas.Jelenleg a tesztelő nem ír hibákat+ semmit majd kiderül,lehet 1-2 nap az jöhet a CTR+Alt+Delete+Belerug verzió
Remélem már nemlesz vele gondom mert ez a pc egy pénztemető az LCD moncsim is múlthéten krepált be,igaz ott énvoltam a ludas nem megfelelő szerrel tisztítottam,hát igen ha sósaval mostad a crt det nemvolt utána semmi baja
-
Silex
aktív tag
válasz
CptMisi #11100 üzenetére
BIOS-ba nem nyúltál bele? Én is pakolgattam ide-oda a drivereket és nem volt stabil próbálgattam a BIOS-ban is emiatt a beállításokat.
Nekem a 10.4 most stabil (kopp-kopp) úgy hogy a pci-e speed spectrum auto-n van. Disableddel fagyott folyamatosan a desktop is. Persze jókora tuning van a gépen.
szerk.: most látom full amd. mindegy ötletnek azért jó lehet
-
Giot
addikt
válasz
CptMisi #11091 üzenetére
Kösz a tesztet átnéztem. Kicsit sok nekem a tesztben 60C° igaz nálam amikor megvolt az Auras ventik a 4870-emen nem voltak leszabályozva.
A win7 nagyon jó eddig BÁR vannak furcsaságai. Nálam csinál olyat hogy simán netezés és csakis netezés közben lök egy kékhalált nem tudom mitől meg hogy mi köze a netezéshez?
de ritkán 2 hétben egyszer. -
-
válasz
CptMisi #11076 üzenetére
Jaja, mert benne van minden sallang, én is néztem, hogy mi az ányádért vagy te ekkora
Nekem a 10.3 és 10.4-től megint az volt még mint az elején mikor megvettem (9.10, 9.11-es cata), szépen széteső kép darabokra kék kis fésűszerű nyomokkal ahol szétesik, kb mintha a memória lenne hibás a karin, de szerencsére a 10.5-ös eddig orvosolta ezt a problémát (éljenek a driverek
)
-
válasz
CptMisi #11042 üzenetére
Pár játéknál is érzékelhető
Bár nekem eddig még csak a "szőrösfánk" hozta elő... abba meg kakkantok bele
Kellemetlen, ez van...
Talán majd valahogy kiküszöbölik a driverekkel, főleg addigra mire meglesz a második 5770-esemSárpac: ez önző lesz, de annak örülök, hogy AMD-s vonalon akkor nem igazán jelentkezik...
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
CptMisi #10672 üzenetére
Köszi!
Ment Pü neked és a kollégának is!
Más: Ezt Abu linkelte a Fermis tropikban, hőkamerás felvételek eléggé sok kariról, érdekes kis teszt, érdemes megnézni! [link]
Az 5-ös széri nagyon jól szerepel a tesztben, még a Gtx470 is jól szerepel, de a Gtx480 főleg Sli-ben már durva, mondjuk egy-két régebbi radeon sem piskóta! -
Versus
senior tag
válasz
CptMisi #10620 üzenetére
Csak jelzem hogy az Afterburner-el sikerült feljebb pöckölni a magfrekit és így megszűnt a vibrálás.
A mag melegebb de így sem pörög jobban a venti.
Az igazi az lenne ha a SmartDoctor hajlandó lenne elindulni ,akkor feszt is emelhetnék.Ami még nagyon bosszant hogy ha többmonitoros üzemmódba kapcsolom akkor a hang lejátszóeszközök közül eltűnik a HDMI hang kimenet. Az nv-nél külön hangkari kellett hozzá hogy kimenjen a HDMI hang de itt meg hiába van a kártyán ha pont akkor tűnik el ha kellene !
Erre nincs valami tippje valakinek ?
-
Sefi84
senior tag
válasz
CptMisi #10627 üzenetére
Idle alatt ha egy van bedugva a moncsikból akkor 157/300Mhz ha kettő akkor 400/1200Mhz és akkor villog ha kettő van bedugva, de csak akkor ha nem az eredeti órajalen van, ha azon (eredeti) használom akkor semmi baj csak ha elmozdítom a gyáriról! De ha lehúzom az egyik (LCD TV) moncsit akkor semmi baja!
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
CptMisi #10618 üzenetére
Én most nagyon meg vagyok elégedve a konfigommal, stabil mint állat, szellős, hűvös, már csak egy PhysX kari kell aztán egy darabig elfelejtem(megpróbálom
) a fejlesztgetést. (esetleg ha nagyon megszaladná akkor vennék még egy vinyót aztán raid-be kötném)
Melyik AM3-as lap tetszett meg annyira? -
Robi BALBOA
őstag
válasz
CptMisi #10602 üzenetére
Na erre kíváncsi leszek, hogy egy 8600 hogyan boldogul
, nemem a hűtéssel nincsen bajom aprocin jó a ramon is a vga meg maradhat ref-es nekem bejött.
Amúgy azon filózok, hogy várok pár hónapot és akkorra telítődik már a piac valamennyire GT220/240-es karikkal és akkor normális áron hozzájuk lehet majd jutni, mert most tényleg 10k-ért lehetetlen gt220-at szerezni, postával mindennel együtt minimum 13k, de inkább 14(#10610) Giot: A 9600GT az tökéletes lesz a fogyasztása sem olyan vészes(mondjuk nem egy gt220 az tuti, de nem is egy g80 gts
)
-
Sárpac
nagyúr
válasz
CptMisi #10559 üzenetére
Igazából az a baj, hogy a hd5850 az ami visszafogja, de pl. ahol kevesebb graf van keveset kell textúrászni a void teszt alatt ott egyből 90%-on melózik a 8800gt is amúgy meg metro 2033 alatt 25%-nál nem több míg a gt220 50% körüli.
Arról nem is beszélve, hogy 8-10Fokkal melegebb lett az ati idle alatt is terhelve is. -
Sárpac
nagyúr
válasz
CptMisi #10557 üzenetére
Hát első körben azt mondom hd5850-hez egy gt220 biztosan elég mert gamékban xart se hozott a gt(szintetikus tesztek persze gyorsabbak), de konkrétan a metro 2033 nekem kevesebb fps lett.
Az elképzelhető, hogy mondjuk hd5970-hez már egy gt240 jobb választás...
Ami látványosan gyorsult az a dark void játék bench ott megvan a 2,5x sebesség de ugye az is physx teszt. -
Robi BALBOA
őstag
válasz
CptMisi #10527 üzenetére
Volt fenn 8800gts(g92) és 9800GTX is 16k-ért, csak a 8800-ast elvitték előllem egyből a gtx meg Egerben volt és nem postázott a kolléga én meg ha itthonról legurulok mocival Egerbe akkor ugyan ott vagyok ahol a part szakad, de már azt is elvitték, miért nem tud itt a közelben lenni valakinek egy megfelelő kari korrekt áron!?
Amúgy én azt hittem azt te vetted meg(mert írtad itt(pont akkor), hogy úgy néz ki lesz kari), ezért is nem írtam a komának?!
-
-
TTomax
félisten
válasz
CptMisi #10359 üzenetére
A VX550 sosem volt ajánlott táp,most sem az...cwt beles nem éri meg az árát...
jah hát és az fsp is minden csak nem minöség az én szememben... a 1010-es (azaz ezer wattos) meseszépen lefekszik egy 4870X2-nek terhelés alatt...egy HX620 vagy TX650 meg nem... merthogy azok single rail tápok az fsp csodája meg 4darab 12V-os ággal rendelkezik...vicc... -
Zoo123
senior tag
-
enormous
csendes tag
válasz
CptMisi #10049 üzenetére
Beírhatom az 1280×1024 méréseket is, sőt ha jópáran kéritek, megcsinálhatom Excel táblába is az összehasonlítást (összes felbontás, nvidia & radeon)
Akár több játék adatait is (crysis warhead, CODWAW, Far Cry 2, L4D)
A mérés gépe:
Intel i7 920 (150×20) CPU,
MSI X58 Eclipse SLI MB,
Mushkin HP3 12800 7-7-7-20 RAM,
Mushkin 800 watt Modular PSU,
Seagate 1TB SATA HDD,
Windows Vista Ultimate Edition SP2 64-bit -
Kirtam
tag
válasz
CptMisi #9977 üzenetére
Ebben igazad van, Abu is azt írta, hogy a cypress lesz egy kicsit felújítva, de gondolj bele, hogy az nVidia elleni háborúban a marketing nem azt diktálja, hogy bevessenek egy új szériát?
Hatalmas fegyver lenne. A g92-vel ezt csinálta az nVidia és bejött nekik, csak ők nem újitottak hanem egy-az-egyben átneveztek.Amúgy az info egy TSMC-s dolgozótól származik akik már megkapták a a chip terveit (asszem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest