Új hozzászólás Aktív témák
-
dmpr!
csendes tag
Sziasztok!
Meglepetten nézem, h. egy bizonyos üzletben (abinformatika.hu) 40.000 ft-ért már lehet kapni HD5850-et. Nagyon elgondolkoztam rajta, h. beruházzak egyre, csak nem tudom hogy a vasam hogy passzol hozzá, szerintetek lenne komolyabb ütközője a dolognak? Nagyon megköszönném a türelmeteket és a segítségeteket ha válaszoltok a kérdésemre

A configom a következő:
AMD 6000+ x2-es proci
4gb 800mhz ram
corsair vx450 táp (még ezen aggódok, hogy bírná-e)
és az alaplapom: MSI K9N Neo V3 (NVIDIA nForce 560 chipset) még ez is érdekelne, hogy mi ez az nforce chipset, lenne ennek bármiféle negatív hatása az új kártyára?
És ti nem láttok ebben semmilyen gyanúsat, hogy ilyen olcsó? Eddig egy gtx260-on gondolkoztam, de hát ez 2x-3x jobbnak tűnik és olcsóbb, nem értem.Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat, kellemes ünnepeket!

Új hozzászólás Aktív témák
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- Battlefield 6
- Diablo IV
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- Milyen videókártyát?
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- További aktív témák...
- MSI RX470 4GB DDR5 használt eladó.
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest