Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Itt a harmadik Steel Legend szériás AMD Radeon VGA az ASRocktól
- 96 százalékos modellel bővült a Keychron K Max szériás billentyűzetkínálata
- 12 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkoló a Minisforum receptje szerint
- ASUS blog: hazánkban is elérhető a ROG Elite program
- Bemutatkoztak az Arctic Liquid III Pro sorozatú kompakt AIO-i
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben88
őstag
EPIC-es LOTR Moriát nyomjuk haverral most és nem szoktam monitorozni, de ma megnéztem és max ~70%-os ventinél 56 fok körül van a max GPU Temp, de a hotspot pedig max 90 fokon. Azért a Moria nem izzasztja szét a gépet, még 4K-ban sem, de nem nagy ez a temp difi? Régen amikor megvolt a kártya, akkor jobban monitoroztam, de ilyen nagy deltára nem emlékszem. Megfogom holnap nézni most már Indy alatt is.
Kártyát így használom (7900 XTX Nitro+):
Ha nagy, akkor mit lehet tenni? Gariba visszaküldeni Alzába gondolom nem sok értelme van. Szétszedni és padozni, pasztázni? Ha igen, akkor gari matricát lehet valahol kapni hozzá? Illetve milyen pad és/vagy paszta ajánlott?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest