Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
gabriel26 #10498 üzenetére
Radeon szoftvert rakd vissza, hasznos információk és beállítások vannak benne
Nézd meg benne, hogy az AMD Smart Access Memory be van-e kapcsolva. Alaplap BIOS-t frissíts, illetve nem az alaplap, hanem az AMD honlapjáról chipset drivert. Húzz ki minden eszközt, csak bill és egér maradjon és úgy nézd meg, illetve zárj be minden háttérprogramot, ami nem kell a játékhoz. Mik futottak a háttérben? A memória EXPO profilja be van kapcsolva a BIOS-ban?
-
Sziasztok!
Jo par ev kihagyas utan epitettem egy gepet es egy 7800xt-re esett a valasztasom.
Nehany jatekban viszont olyan, mint ha pillanatokra “beakadna” a gep. VGA mindegy, hogy 100% vagy 50% kihasznaltsagon fut.
Radeon szoftvert letoroltem, csak driver van fenn.
Mindegy a felbontas, 1080-ban vagy 4k-ban es ez van.
Barkinek tanacs, azt megkoszonom!
A gep tobbi resze:
R7 9700x
B650 lap
32GB ddr5 6000 ram -
v450
tag
900 euro, külfödön veszem meg. Bontatlan.
-
v450
tag
Sziasztok!
Jó áron tudok venni VGA-t, erről mi a vélemény?
ASRock Radeon RX 7900 XTX Phantom GamingElőre is köszönöm.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
SirRasor #10492 üzenetére
Onnan hogy ezeknek egy kártya sincs a birtokába.
Onnan hogy copy-paste 100 ilyen csatornával egyetemben. Honnan hogy soha egy ilyen feltöltő nem adja az arcát a tartalomhoz. Ennyi embert megvezetni fake adatokkal meg grafikonokkal.
De úgy van kattintsátok osszátok termeljétek csak neki a pénzt. -
válasz
SirRasor #10492 üzenetére
Direkt írtam 3.1-et, mivel jelen állás szerint ez lesz a maximum, amit a 7000-es széria tulajok megkapnak és ez az a verzió, ahol előrelépés történt az FSR2-höz képest. Sajnos azt a világot éljük, ahol a felskálázás szinte kötelező jellegű és a DLSS számomra ezen a ponton vált (a transformer modellel) megkerülhetetlenné.
Talán, ha minden jól megy a mai napon sikerül berendelni a helyére egy 5080-at. -
SirRasor
addikt
válasz
fahrii #10490 üzenetére
FSR 3.1? Az mégis hol elérhető (költői kérdés)? 4.0-át ne is firtassuk. Például a kedvenc játékomban 2.2 van és kész.
Úgy volna értelme az FSR-nek (meg a DLSS-nek), hogy játéktól függően lehessen bekapcsolni. Aha, AMD-nél van rá lehetőség: FSR 1.0-át
Szóval amíg nem tudom minden játékban kihasználni az előnyét, addig számomra marketing bs. az AI-val együtt.
Mit vettél helyette?bobalazs honnan veszed, hogy fake? Remélem tisztában vagy vele, hogy már az RX9070 XT is kint van csomó embernél? Attól még, hogy nem lehet boltban kapni, csomóan kapnak tesztverziót TESZTELÉSHEZ, hibakereséshez. Egyszerűen jobban megéri, mint belső csapatot kialakítani és fizetni. Inkább kiküldenek 1000 kártyát, aztán jöhetnek a hibajelentések.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
SirRasor #10486 üzenetére
Igen, csak mit fog elérni teljesítményben? Papíron a 4080-at hoznia kellene, talán.. de ezek után, lehet kb. a 4070Ti(S)-t fogják megugrani, ami sztem kevés lesz.. oké max kevesebb fogyasztás mellett..
Szóval, igen, látszik, hogy a DLSS-re mentek rá, és a framegen-re.. az 5090 gurított, bár natívban sztem az is karcsú lett a 4090 szintjéhez képest..
Szóval akinek megéri a DLSS, annak érdemes váltani, de amúgy sztem sajnos nem..
Főként nem 7900XT(X)-ről..
-
Krisz0418
őstag
válasz
SirRasor #10486 üzenetére
12gb vram? Mar lassan a 16gb is keves, semmi extra jatekkal nem jatszom de 1440p-n 12-13gb vram siman elfogy…4krol ne is beszeljunk.
mondjuk en elozo genrol valtottam 6800xt—>7900xtx, igaz en kb komplett gepet csereltem a tap kivetelevel. De kellett 1440p 165hz miatt, kezdett elfogyni a 6800xt.
kivancsian varom a 9070xt-t most mar
-
SirRasor
addikt
válasz
Krisz0418 #10483 üzenetére
7900 XTX-et eszetlenség bármire is lecserélni.
DE...az 5070-es 550$ környékén nagyon jó teljesítmény/fogyasztást kínál. Az más kérdés, hogy 12 GB vram 2025-ben? Inkább ne...Ráadásul AMD fronton is ugyanez várható: RDNA3 -> RDNA4 akkora ugrás lesz, mint RDNA2 -> RDNA3. Azaz nem éri meg váltani az előző genről, de legalább 10%-al lesz csak gyorsabb, viszont 25-30%-al drágább.
...azaz nem várok az újra, inkább keresek egy használt de sok garis 7800 XT-t, esetleg 7900 GRE/XT-t
-
Krisz0418
őstag
Kijött az 5080 tesztje is hwunboxedtől. Hát még jó hogy nem vártam erre a kártyára. Pedig úgy volt hogy mindenki azt mondta várjam meg most már az új szériát stb...de ezért felesleges lett volna. Kőkemény 9%-al gyorsabb mint egy 7900xtx 1440p-ben. Cserébe nem lesz kapható csak elszórva+cserébe 500ezer lesz itthon
Ennyiből majdnem veszek 2db 7900xtx-et...Az RT továbbra sem érdekel szóval az nem mérvadó számomra. Ja meg 100wattal kevesebbet fogyaszt...whaoo (személyes vélemény de ez az utolsó ami érdekel egy kártyánál)
Számomra eddig totál csalódás az egész 5ezres NV széria
Marad egy jó ideig a 7900xtx -
bobalazs
nagyúr
AMD has provided benchmarks of its flagship RX 7900 XTX going head to head against the Nvidia RTX 4090 and RTX 4080 Super with DeepSeek's AI model. According to David McAfee on X, the RDNA3-based GPU outperformed the RTX 4090 by up to 13% and the RTX 4080 Super by up to 34%.
Fordult a kocka:
Az AMD közzétett benchmarkokat a csúcskategóriás RX 7900 XTX kártyájáról, amelyben a DeepSeek AI modell segítségével mérte össze teljesítményét a Nvidia RTX 4090 és RTX 4080 Super kártyákkal. David McAfee X-en megjelent bejegyzése szerint az RDNA3-alapú GPU akár 13%-kal is felülmúlta az RTX 4090-et, és akár 34%-kal is az RTX 4080 Supert. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
parandroid #10477 üzenetére
Max a sata/molex átalakító játszott volna.
De érdekes, rég láttam ilyen 750-es tápot.
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Alogonomus #10470 üzenetére
Értem,így már világos.
-
Krisz0418
őstag
válasz
Bigemperor #10467 üzenetére
Szerintem is inkább 340 az xfx. Legalábbis ahogy mérem, a merevítővel meg már majdnem 370mm.
-
parandroid
félisten
válasz
hackeeeee #10475 üzenetére
Ja, köszi, nem téma, keszültem előre, rendeltem másik tápot, Van a családban egy rakás gép, amit én managelek, mindig van helye az ilyesminek. Csak most megszívtam, mert aznap kellett volna jönnie a tápnak, mint a vga-nak, de sztrájkolnak a dhl-nél, és össze-vissza jön minden. A tápot egy nap késéssel vették fel a feladónál, ma reggelre itt volt a helyi elosztóban, 4:13-kor iktatták, de nem került fel a kézbesitő autóra.
Egyelőre azt mondja a rendszer, hogy még ma kijön, de vannak kételyeim.
Amúgy sajnos nem kábelen múlik, a tápon nincs meg a moduláris csatlakozóhely…
p
-
kopidoo
senior tag
válasz
Alogonomus #10474 üzenetére
Értem már hogyan érted!
A véletlen kirázódás veszélyét az én esetemben nem tartom valósnak, nem hordozom a gépet. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
parandroid #10473 üzenetére
Esetleg van az aprón fórumtárs, lehet van kábele.
Javaslom írj rá, hátha tud segíteni.
-
Alogonomus
őstag
válasz
kopidoo #10471 üzenetére
A kártya teljes végén tartja, így a kártya csavarodását is megelőzi a kártya lógásán túl. Valamint az alátámasztós módszerrel szemben ez a megoldás nem tud véletlenül "kipöckölődni" vagy "kirázódni" a kártya alól. Persze a kártya teljes hosszában elfoglal viszont egy kb 1 centis sávot, de azt úgyis szabadon kell hagyni a hűtőlevegő biztosításához.
-
Curtain
senior tag
válasz
A 7800xt-hez nem jár, nem is értem hogy miért.
-
kopidoo
senior tag
válasz
Ez is csak a végén tartja a kártyát.
-
Alogonomus
őstag
válasz
Bigemperor #10467 üzenetére
Az XFX-hez jár egy tartószerkezet is, ami nem csak egy ponton támasztja alá a kártyát, hanem teljes hosszában tartja. Annak a tartónak lóg ki kb 1,5 centit a vége.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
parandroid #10468 üzenetére
Egészen pontosan erre, de ha 1 szálad van pci-e tápnak, akkor lényegtelen sajnos.
-
Bigemperor
senior tag
válasz
hackeeeee #10464 üzenetére
Itt írta valaki hogy Nitro iszonyú hangos, az Xfx nem fér be ahogy olvastam,mert papíron a Merc a legkisebb közülük talán és az 326 mm,de teszten és fórumon is olvastam hogy az inkább 340 mm. Mondjuk azt nem vágom hogy ahol mm-ekkel szórakoznak ott hogy lehet közel 1,5 centi az eltérés.
-
pozsgai
csendes tag
válasz
NdrewSunix #10461 üzenetére
200k alatt fogtam ki a 7800XT-m ami Asus Dual, meglehetősen szkeptikus voltam vele, de annyiért bevállaltam, hogy ha rossz max megy vissza elállással, de kellemeset csalódtam benne. Alig hangosabb, mint az XFX 6700XT-m volt, és a hőfokok is bőven jók stockon, UV nélkül is. Még a viszonylag rosszul szellőző H500-as házban is 80fok körül tartja a hotspotot játékok alatt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
parandroid #10457 üzenetére
A 2 szal nem y-os? Ha igen akkor ugy bekotheto 2 szalrol.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Bigemperor #10462 üzenetére
Pedig a nitro vapor-ból építenek itx konfigokat.
3 ventisben 7800-7900-ből én a kalapba tennem az xfx-et is
-
NdrewSunix
őstag
válasz
Bigemperor #10462 üzenetére
Én nem tapasztaltam egyéb különbséget a kettő között. Igazából első sorban a fehér szín miatt váltottam, nekem a Pulse is megfelelő volt.
-
Bigemperor
senior tag
válasz
NdrewSunix #10461 üzenetére
A Nitro-ra kicsi házban azt mondták,hogy igen hangos,nem tudom van-e értelme azzal próbálkozni. A Pure csendesebb,van más általad érzékelt előnye is a Pulse-hoz képest?
-
NdrewSunix
őstag
válasz
Bigemperor #10459 üzenetére
Az általad leírtak közül az Asus Dual nem épp a combosabb Asus kártyák egyik képviselője, a Dual inkább az alja minőségben.
Sapphire-ok közül természetesen a Nitro a legminőségibb szerintem, de nálam meglepően jól teljesített a Pulse és Pure is. Feltehetően kevesebbet bírnak majd ki, mint a Nitro.
A Pulse ellen a 2 ventilátor szól talán, egy 3 ventis jó esetben mindig halkabban és hatékonyabban hűt.
Szerintem ebben az árkategóriában ne spórolj a 30 EFt-on. -
válasz
parandroid #10457 üzenetére
Ugyanebből van nekem is a 7900XTX, hát hja masszív egy darab az biztos. Sok kellemes órát tölts vele (:
-
Bigemperor
senior tag
válasz
NdrewSunix #10458 üzenetére
És egyébként más okból is megéri a felárat a Pure,mi a tapasztalatod?
-
NdrewSunix
őstag
válasz
Bigemperor #10454 üzenetére
Nekem volt Pulse-om és Pure-om van most. A 2 ventis Pulse sem volt vészesen hangos, de a 3 ventis Pure 100%-os terhelés mellett 30-40%-os ventilátor teljesítménynél is egész halk, miközben 60 fok kb a max gpu hő.
-
parandroid
félisten
A méretre fel voltam készülve, de a súly mellbevágott…
Van anti sag bracketem, de szerintem az el sem bírná, szerencsére adtak hozzá egy gyári támaszt is, ami széthúzva csavarhúzó.
Beépíteni még nem tudtam, mert az új táp csak holnap jön meg, a mostani 750-esen meg csak 2 db 6+2-es pcie csati van, ennek meg 3 kell.
p
-
gaben88
őstag
válasz
Krisz0418 #10429 üzenetére
Natív felbontás híve vagyok, így nem nagyon használom ezeket, ha nem muszáj, de most a Stalker 2-ben használok mindent is. TSR, framegen, RT-t. Illetve a RT-t amúgy is bekapcsolom, ha bírja min a monitorom freesync tartományát tartani 4K-ban. (Single player játékokkal játszom kb csak!)
-
Bigemperor
senior tag
7800 XT vonalon nagyjából az
Asus Dual
Sapphire Pulse
Sapphire Nitro
Sapphire Pure
maradtak az m-ATX méretek miatt,bár az Xfx Merc is tetszett volna,de arról azt olvastam több helyen hogy 326mm helyett 340mm és már az első szám sem valószínű,hogy jó lenne.
No most ezek közül talán a Pure lenne a legszimpatikusabb,de ahogy néztem normális garancia és bolt esetén az kb 30e-rel drágább,mint a legolcsóbb Asus,a Nitro még húzósabb.
Szóval mi lenne az arany középút,a Nitro-t sokan hangosnak tartják főleg ekkora házban,3 ventis akkor csak a Pure maradna.
Egyelőre úgy tűnik hogy a 7800XT-t nem érte el a konszolidáció, sőt. -
SirRasor
addikt
Egyékbént most jó áron van használtan SAPPHIRE PULSE Radeon RX 7800 XT.
Valakinek esetleg itt van ilyenje? Az érdekel, hogy FanControl-al megoldható-e a fan stop (mert gyárilag nem állnak le a ventik), illetve mi a minimum RPM, amire be lehet állítani a ventiket. -
SirRasor
addikt
válasz
Krisz0418 #10437 üzenetére
Tessék, normális teszt.
Hát ez nagyon durva, 2:10 környékén a tükröződéseknél ami van...hát basszus, tényleg szebb, mint a natív
Viszont gyorsabb játékmenetben mégis ki veszi észre? Nekem egyedül az FSR 2 morzsolósan szétesős képe zavar mozgás közben. De igazából az se mindig zavar
FSR 4-re vagyok nagyon kíváncsi. Még a végén csak egy RX 9070-et fogok behúzni. -
Krisz0418
őstag
válasz
kopidoo #10433 üzenetére
Én most épp a pókembert tolom, itt a TAA hozza számomra a legjobb minőséget. Az fsr meg a xess és a gyári amit a fejlesztők csináltak nekem nem adja..túl éles és zavaró
Egyébként azt olvastam hogy a dlss4 sokszor jobb mint a natív. Kiváncsi leszek egy normális tesztre, bár nem fogok venni emiatt nvidia-t..annyira azért nem mozgat a dolog
-
Speedy007
őstag
Ha már korábban a pasztázásról és padozásról volt itt szó.... Itt egy ellenpélda hogy ne csináld
-
SirRasor
addikt
válasz
kopidoo #10433 üzenetére
Ha már eretnekség és XeSS, lehet átpártolok 4070 S-re csak és kizárólag a DLSS miatt, ami van, hogy jobb minőséget ad, mint a natív
DE előtte megvárjuk mit hoz az 5000-es széria. Most már nem sietek sehova.Ja pár napja végigtoltam a The Invincible-t. Mindenkinek meleg szívvel ajánlom, nagyon lebilincselő volt számomra.
-
SirRasor
addikt
válasz
Krisz0418 #10429 üzenetére
RT? Játékfüggő. Pölö Witcher 3 Next Gen-ben teljesen fölösleges RT-t kapcsolni; anélkül is nagyon jó az árnyékolás-világítás.
FSR az annyiban játékfüggő, hogy ha nem látok különbséget grafikában, akkor bekapcsolom (quality preset), mert úgy kevesebbet kajál a kártya.
-
Krisz0418
őstag
Ti amúgy használtok fsr-t és rt-t? Kiváncsi vagyok kinek mi a véleménye ezekről
-
Jacek
veterán
válasz
NdrewSunix #10424 üzenetére
Atmeneti honapokban lehessen hasznalni, es minnel kisebb buktat realizalni, koran adtam el a 7900XT
nem mindegy hogy januari start vagy marcius vegei.
De ezeken a nettokon tul nagy bukta nem lenne.
-
Jacek
veterán
Rohadtul nem tom mit vegyek athidalonak..
Lehetosegek
7700xt 143e huf Asus dual/Giga gamig
7800xt 183e huf. Merc319 black/Pure OCKesobbi eladas persze lutri..
Unom a GTX670GFnow kombot uj cuccbol meg majusban lesz kb keszlet.
-
Krisz0418
őstag
Hátha most akar valaki ilyen kártyát venni vagy szemezik vele. XFX merc 310 7900xtx.
Talán utoljára az evga ftw3-as 3080am volt ilyen hűvős+csendes.
1400-500rpm mellett a gpu 59-60fok a hotspot/memória 75-76..400watt mellett (470watt mellett sem száll el egyik hőfok sem), nincs alulfeszelve meg semmi. Csak a venti van beállítva meg a memória 2750ig kihúzva. Ahhoz képest hogy nem egy batár nagy kártya szerintem tökéletes a hűtés. Mint az előző gennél a nitro+ most szerintem az xfx az aki odarakta magát..ha már dizájnban annyira nem sikerültA vicc hogy nekem volt strix lc 6800xt-m is és kb az tudott ilyen hőfokot..."játékvíz" ide vagy oda
Egy ideje megvan már a kártya, csak azért írtam le. Hátha érdekel valakit vagy ilyet akar venni. Többi xfx-ről nem tudok semmit, ott úgy tudom más a hűtés.
-
PuMbA
titán
válasz
gaben88 #10413 üzenetére
Menni fog, de a 7900XTX AI Accelerator egységei gyengébbek, mint ami az új VGA-ké lesz, ezért nem olyan minőségű lesz
Az FSR4-hez sok gépi tanulásos számítási kapacitás kell és direkt az új kártyák egységeire és tudására fejlesztették elsősorban. Ezt elmondta az AMD embere a CES-en, YouTube-on megnézhető az interjú. Abu pedig volt a szűk körű előadáson és leírta az AMD GPU-k jövője topikban:
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Krisz0418 #10410 üzenetére
Az 5080 várhatóan a 4090 szintje lesz natívban, nagyjából, csak kevesebb vrammal, szerintem. DLSS-sel, Frame-gennel el fogja pofozni azt is, de ez sejthető.
Ergo nyers erőben annyi h nem második, hanem 4. kártya lesz a 7900 XTX, ami sztem nem rossz.
A 9070 XT a 7900 XT-t fogja váltani, ezért is kezd eltűnni sok helyről már a 7900 XT. A 7900 XTX marad legfelelül, szerintem még egy ideig.
-
Alogonomus
őstag
válasz
Norb79 #10405 üzenetére
Új kártyaként már sokkal érdemesebb lesz 9070 XT-t venni.
Árban biztosan kedvezőbb lesz a 9070 XT, fogyasztásban is, raszterben valószínűleg lesz 5-10% lemaradása, de sugárkövetésben annál sokkal többet erősödik. Ja és az FSR4 is biztosan jobban fog rajta futni.
Hacsak nem kell 16GB+, akkor nem sok indokot lehet majd felsorolni az XTX mellett, de persze attól még erős versenyző marad az XTX, csak a 9070 XT jobban megéri majd. -
Jacek
veterán
válasz
Istvan2020 #10407 üzenetére
-
Jacek
veterán
7800XT. Giga O vagy Sappgire Pure?
Purera hajlanek hogy az a jobb. -
Norb79
őstag
Néztem az 5090es tesztet a hw unboxednél, a 4K-s fps számokat dlss/fsr és RT nélkül és mindenhol stabil harmadik az XTX.
Ezt figyelembe véve, a fogyasztást figyelembe véve, az árakat figyelembe véve, ha betérdel esetleg a gyerek 6900XT-je, akkor ő is XTX-et kap, és nem az enyémet, hanem még egy lesz a háznál.
Hacsak ezen a nyers raszter charton nem előz az RX90xx, nem több watt mellett. -
PuMbA
titán
válasz
Micsurin #10403 üzenetére
Most jó lesz az árazás szerintem. Ugye már láttuk a képeket, hogy boltoknál van a kártya és már a PH is kapott egyet - Abu írta. Márciusra pedig gyártanak belőle eleget
Az RDNA3-at csúnyán bebukta az AMD az RDNA2 szárnyalása után, a 17%-ra felpumpált után 10%-ra esett vissza a VGA részesedésük. Most nem ronthatják el az indulást úgy, hogy ráadásul ki lett nyilatkoztatva, hogy a market share-re mennek és növelni akarják a részesedést, hogy több játékfejlesztőt szólítsanak meg. Ugye 40%-os célt jelöltek meg.
-
jimpo
senior tag
-
pozsgai
csendes tag
válasz
Bigemperor #10392 üzenetére
Az ASUS DUAL nekem jól megy eddig, pozitív csalódás, mert főleg amiatt vettem ezt, hogy felbontottként kuponokkal 200k alá került az ára. Úgy voltam vele, ha gyatra akkor max megy vissza 14 napon belül, ráadásul egy elég rosszul szellőző H500-ba került, és így is hibátlan. Játékok alatt a GPU 65-70C között megy, a HS/memória 78-80C. UV-ra még nem volt időm, szóval ezeket stock beállításokon hozza. Hangja nem vészes, kb pont olyan hangos, mint a 3 ventis 6700XT volt előtte. Lehet van minimális különbség, de az én fülem nem üti meg, ill. fülesben egyiket sem hallani, ha játszik az ember, ha meg csak netezés, filmezés megy, arra a hűtése sem kapcsol be.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gitáros topic
- One mobilszolgáltatások
- Konteó topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia