Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ityam

    senior tag

    válasz MasterDeeJay #85308 üzenetére

    Szép szép.
    Hamarosan én is (vissza)szerzek egy p35 ös alaplapot. Barátnőm tesójának adtam el a régi gépem egy gigabyte p35-ds3r alaplappal. Most éppen ki akarták dobni egy konténerbe a gépet de szerencsére megtudtam időben így mondtam ha kidobnák akkor küldjék nekem vissza. Sajnos fűtetlen kinti fedett helyen tartották a gépet(korzben barátnőm tesója kapott új gépet is és ez ki lett szanálva) így nem tudom mennyire maradt épp állapotban, de remélem hamarosan megtudom. A pentium D 805 ös procit valszeg jól meg lehet majd tuningolni vele(már ha még müködik az alaplap).
    Amivel szereztem a pentiumD 805 ös procit alaplap azt a hétvégén sikerült csak kipróbálnom de az egy vétek. Örültem neki hogy egy AGPs MSI alaplappal volt, de most hogy kipróbáltam kiderült hogy 0 tuningopció van ezen az alaplapon. Ebben csak alapórajelen tud menni a 805 ös PentiumD.
    Az alaplapon viszont van egy unichrome pro integrált VGA amiről akartam berakni benchet mert felmerült itt az IGP tesztek érdekessége. Sajnos a tesztpadon épp csak win98 as winyó volt kéznél ami be is bootolt ezzel az antituning MSI lappal. Sajnos viszont nem találtam a hétvégén win98hoz Unichrome pro integrált VGAhoz win98 drivert így nem tudtam villogni vele(ha valaki tud akkor szóljon nyugodtan honnan lehet letölteni, mert kíváncsi vagyok mit hoz ott/is/).
    Ehhez kell majd egy XP amennyire látom, de erre még nem volt időm hogy XPt működőképessé tegyek vele.
    Most csak villogni egy poénos képpel tudok. Anno olvastam cikket ahol megmosolyogták hogy talán a win 95 nél ha megnyitotta valaki a feladatkezelőt akkor figyelmeztetett hogy a feladatkezelő lassíthatja a rendszert. Én most hasonó sceenshotott lőttem egy Core2 Duos laptopon windows 10 frissítés közben:

    Mókás azért hogy az erőforrásfigyelő mennyire CPU igényes, de a vicces képekbe nem akartam betenni mert ott nem biztos hogy sokan megértenék a poént :)

Új hozzászólás Aktív témák