Új hozzászólás Aktív témák

• ityam

őstag

válasz KROK640 #83610 üzenetére

Az nekem is rémlik hogy akkoriban olyanról hogy forum nem hallottam. a Pesti piac és a pest megyei piacot(újság) bújtam folyamatosan. így kerültem a boltba ahol az LX es alaplapot végül megvettem(meg talán unokatesóm vett ettől a boltból gépet és szívesen ajánlotta a boltot, mert hát számla nélkül félfával is odaadták a cumót) a Király utcában (arra emlékszem, hogy akkor a király utca volt a számtekboltok kánaánja. ott aki elindult tudott számtek cuccot venni).
    amúgy ez nem ér hogy mentségedre hozod fel hogy miért váltottál rosszul akkor. Ez nekem megnyugvás volt most a fenti történet alapján, hogy nem csak én voltam hülye és te meg felhozod hogy az biza neked jó volt :(
    szerk.: Bocsánat a helyesírási hibákért már nem vagyok józan perpill(és túl sokszor amikor írok ez így van :) ) :)
    Szerk2: LG DVD írós sulinetes vásárlásnál mennyire fel voltam háborodva hogy 42K ért kellett venni az írót amikor már kicsivel 30K alatt is lehetett dvd írót venni(akkor már pont számtekboltban dolgoztam és láttam hogy ugyanarról az LG dvd iróról beszélünk). De hát akkor(első sulinet) a felét vissza lehetett kapni a 42K árnak és úgy már csak 21K. az viszont jobb volt mint a kicsivel 30K alatt(itt jött be persze hogy hivatalosan még suliba jártam, de nem érdekelt a fősuli és inkább elkezdtem dolgozni)

Új hozzászólás Aktív témák