-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
válasz
KROK640 #83610 üzenetére
Az nekem is rémlik hogy akkoriban olyanról hogy forum nem hallottam. a Pesti piac és a pest megyei piacot(újság) bújtam folyamatosan. így kerültem a boltba ahol az LX es alaplapot végül megvettem(meg talán unokatesóm vett ettől a boltból gépet és szívesen ajánlotta a boltot, mert hát számla nélkül félfával is odaadták a cumót) a Király utcában (arra emlékszem, hogy akkor a király utca volt a számtekboltok kánaánja. ott aki elindult tudott számtek cuccot venni).
amúgy ez nem ér hogy mentségedre hozod fel hogy miért váltottál rosszul akkor. Ez nekem megnyugvás volt most a fenti történet alapján, hogy nem csak én voltam hülye és te meg felhozod hogy az biza neked jó volt
szerk.: Bocsánat a helyesírási hibákért már nem vagyok józan perpill(és túl sokszor amikor írok ez így van)
Szerk2: LG DVD írós sulinetes vásárlásnál mennyire fel voltam háborodva hogy 42K ért kellett venni az írót amikor már kicsivel 30K alatt is lehetett dvd írót venni(akkor már pont számtekboltban dolgoztam és láttam hogy ugyanarról az LG dvd iróról beszélünk). De hát akkor(első sulinet) a felét vissza lehetett kapni a 42K árnak és úgy már csak 21K. az viszont jobb volt mint a kicsivel 30K alatt(itt jött be persze hogy hivatalosan még suliba jártam, de nem érdekelt a fősuli és inkább elkezdtem dolgozni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozilla Firefox
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Intel Core i9-9900K - Garancia - Ingyen posta
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 5600 6-Core 3.5GHz AM4 Box (100-100000927BOX) - Azonnal átvehető, Számla + Garancia: 1év
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest