Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz #94257664 #82236 üzenetére

    Jah arra emlékszem, lehetett gif-et meg webes interaktív dolgokat a háttérbe tenni (ezutóbbinak csak akkor lett volna értelme ha az embernek folyamatos netkapcsolata van) stb.
    Én sem használtam, csak kipróbáltam. És meg kell mondjam, az tényleg nem hiányozna a rendszerből.

    Bár, én a Win98-at (hiába volt a 466-oson elképesztően fürge már 128MB RAMmal) viszonylag hamar elengedtem, a 466-oson eleve a WinME volt a főrendszer, aztán mikor jött 2001 kora őszén az XP, akkor már eleve a 98 helyére raktam fel, és nekem szerintem azóta nem is volt Win98-am. A WinME-t sokkal jobban szerettem, az volt még a régi alapokra építkező rendszerem nagyon sokáig, a 466-os után az 1700-as Celeronon is volt, sőt Az Athlon XP-n is volt még a Win XP mellett WinME, 2006 folyamán köszöntem csak el tőle, mikor már annyira kihasználatlan volt a WinME, hogy tényleg csak a helyet foglalta, mert pár havonta egyszer ha elvolt indítva (2005-ben még használgattam, de egyre ritkábban, utolsó emlékem 2005 novemberéről van, hogy használtam).

    Lehet, ha lenne egy régi gépem (valami 366-466 akkor kb biztos vagy valami FCPGA (talán) max Tuáig bezárólag), akkor feltennék egy Win98-at, de akkor is inkább WinME lenne a választásom.
    De nem kéne ilyen gép, kb sosem foglalkoznék vele, az Athlon XPre se tudok annyi időt szánni amennyit szeretnék, a C2D-mhez még hozzá se szagoltam; és pont most fog jönni egy olyanidőszak az életemben amikor semmire sem lesz időm :(

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák