Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bile Demon
őstag
No, kész a 775-ös gépem végre.

Ház: Fractal Design Core 2300
Táp: be quiet! Pure Power 11 400W Gold
Alaplap: ASUS P5Q Deluxe
Memória: Geil DDR2 PC8500 1066MHz 4GB ULTRA CL5 @ 1.8V 1066MHz CL5-5-5-15
CPU: Intel C2Q 9650 @ 3600MHz (9*400) 1.21V
GPU: ASUS GTX670 DirectCU II 2GB
Cooler: Arctic cooling Freezer 7 Pro Rev 2 (ventikeret sarka lecsapva, mint régrn)
SSD: -
ODD: -
FDD: -
HDD: 300GB VelociraptorCsak procit akartam venni a HP Elite Towerbe az E8400 helyett. A C2Q-m 10. évfordulójára. Akkoriban még racionálisan gondolkodtam és a Q9450-et vettem. 55e Ft kifogtam, majd kb. 3 hónap és Intel törölte is a kínálatból ezt a csúcs érték/ár arányú CPU-t...
A keresés közben megláttam a lapot a RAM-okkal...
Ki akartam próbálni, de AGP-nél újabb VGA nem volt itthon. Úgyhogy S3 trio64-el próbáltam (elindult de szemetelt a BIOS) majd egy ATI Mach64 2MB-vel telepítettem a Windows 7-et. Próbáltam Riva 128 PCI-t is, de a Mach64 volt a legjobb. Ezzel lehetett böngészni rendesen, még a YouTube videók is mentek rendesen. Standard VGA módban 800x600 ránézésre hicolor.
Tehát vadásztam egy MSI GTX660 Twin Frozr-t, olyanom volt a C2Q hoz a vége fele. Az egyetlen ami vállalható volt, dobozos, komplett, szép ott az eladó "helyben akarom intézni ember volt". Nem erőlködtem vele, pedig simán érte küldtem volna a futárt, "helyben" jött volna létre a biznisz, mehetett volna a "helyi bankfiókba felvenni a pénzt".
Végül is pár ezressel többért lett egy jobb kártya.
Ja táp is kellett, mert ez a VGA 2x6 pint kér. Nem volt jó hozzá se az FSP se az Enermax, se a Chieftec, amiből van pár...HDD az volt itthon a gyűjteményben.
A gép hangjával nincs probléma. Passzív chipset hűtés. Quiet ventiprofil.
A VGA gyárilag is konzervatív. 72 fokon áll be játék közben, de ott még nem hallani a hangját. Alapjáraton meg pláne
Proci nem melegszik, nincs szükség nagyobb hűtőre (pedig van).
A táp , így hogy kívülről veszi a levegőt, csúcs terhelésen is hidegen lehel, meg se emelkedik a ventilátor fordulatszáma.
Vasárnap délelőtt összeállt, délután meg este ment a Crysis 3.Még egy USB3 kártyát fogok tenni bele, hogy az előlapi USB3 is értelmet nyerjen és ne 35MB/s-el kelljen telepíteni külső HDD-ről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Bittorrent topik
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

DarthSun