- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bacsis #45173 üzenetére
Gondolom akkor léggel reménytelen stabilan tartani 200- on - nálam SocketA hűtő van rajta. 200- on postig eljut nekem is de bele is fagy. Mondjuk a gép építésekor még csak 3db AMD5x86- om volt, mostmár van vagy 15 db.
Más : a vér is meghűlt bennem, elkezdett le-fel kapcsolni az USB- s Audigy2NX- em. Mérem a tápját, leadja az 5V- ot. Mondom vazze a kártya meghalt, de azért kerestem egy másik 5V tápot, avval meg megy. Úgy néz ki tehát a táp nem ad le elég ampert. A GTX- es konfigon van most, hogy ne kelljen a laposról az XFi- t átdugdozni. Amíg cseréltem a talált tápon a csatlakozót, addig az alaplapi ment, borzalom, átdugtam az SB5.1VX- re, jobb de nem az igazi. Most megint tiszta hang az Audigy- ről, megkönnyebbülés. Egyébként érdekes hogy a gagyi VX programjaiban nincs soundbank manager de az Audigy- jével működik a bankolás. Valamint Win10 drivere is van. Vista/Win7 alá is könnyebb beinstallálni mint az SB0220- at.
mod: mértem megint a rossz tápot, egy idő után leesik a fesz 4.4V- ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Külpolitika
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, Up to 4.6GHz) AM4 Box Processzor!
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E746 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I DP I W10 I Garancia
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest