- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
envagyok #117640 üzenetére
Tyű... erről majdnem könyvet tudnék írni
Sokat segítene ha dobnál egy sorozatszámot, mert én az alapján szoktam belőni, hogy mit adjak neki.
Egyébként amire érdemes : Sok Tbred B simán megy 133 helyett 166-os vagy akár 200-as FSB-n is, az alap szorzóján. De freelockosak amúgy, tehát szorzóval is tudsz tuningolni. Kerüld el a pontosan 10-es szorzót (9,5 vagy 10,5 mehet) mert nagyon sok procinak az black hole (nem fog vele elindulni a gép).
Feszültségből háromféle kivitelről tudok : 1,5V; 1,6V; 1,65V
Érdemes tisztában lenni vele melyik az adott procinak az alapfesze, és e szerint növelni. 1,85V még hűthető, de hagyományos léghűtővel nem mernék e fölé menni, pláne, hogy az ASUS lapok pl hajlamosak még 0,025-30V-ot rátenni, így az 1,85-ös beállítás a valóságabn 1,88 is lehet!Mindenképp számolj be róla, hogy milyen proci, (ha tudsz sorozatszámot is kérek) meddig jutottál, milyen beállításokkal
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Politika
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest