Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dobok be pár képet, "gyönyörködjetek". :D ;]

Plusz kettő (jön a harmadik is :D) 775-ös lappal lettem "gazdagabb", az ASRock nem is annyira érdekes (ezt csak iGPU pontdöntögetés miatt vettem), viszont a másik igen (számomra). Az alján található PCIe X4-nek köszönhetően elméletileg mennie kell a CrossFire-nek. Neten nyilván nem találtam róla semmit, mert szerintem senki nem volt olyan elvetemült, hogy kipróbálja. :D CPU támogatottsági listája meg nem egészen "hihető", 1333-as procikat elvileg abszolút nem kezel, de egy E8500-al nekem gond nélkül elindult, csak jóval alacsonyabb órajelen.

775i65GV meg kapott a Pentium D 925 helyett egy 960-at, teljesen overkill és felesleges de miért ne. ;] 4,2GHz-nél tovább mondjuk nem ment, lap úgy van vele, hogy köszi ennyi elég. :D Pedig a 925-vel elég szépen elmentem egészen 1080 FSB-ig, igaz, az csak single channelben volt (960-nál ez még vissza van).

Ebbe a lapba meg mindenképp megpróbálom bele erőszakolni a Core 2 Duo E4500-at, csak hát a bios moddolással eddig még sehol nem tartok. :))

Új hozzászólás Aktív témák