Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen monitort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobok be pár képet, "gyönyörködjetek".
Plusz kettő (jön a harmadik is
) 775-ös lappal lettem "gazdagabb", az ASRock nem is annyira érdekes (ezt csak iGPU pontdöntögetés miatt vettem), viszont a másik igen (számomra). Az alján található PCIe X4-nek köszönhetően elméletileg mennie kell a CrossFire-nek. Neten nyilván nem találtam róla semmit, mert szerintem senki nem volt olyan elvetemült, hogy kipróbálja.
CPU támogatottsági listája meg nem egészen "hihető", 1333-as procikat elvileg abszolút nem kezel, de egy E8500-al nekem gond nélkül elindult, csak jóval alacsonyabb órajelen.
775i65GV meg kapott a Pentium D 925 helyett egy 960-at, teljesen overkill és felesleges de miért ne.
4,2GHz-nél tovább mondjuk nem ment, lap úgy van vele, hogy köszi ennyi elég.
Pedig a 925-vel elég szépen elmentem egészen 1080 FSB-ig, igaz, az csak single channelben volt (960-nál ez még vissza van).
Ebbe a lapba meg mindenképp megpróbálom bele erőszakolni a Core 2 Duo E4500-at, csak hát a bios moddolással eddig még sehol nem tartok.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 9900X OEM (egyszer letesztelt)
- AMD Ryzen 9 9950X OEM Új tálcás
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ASUS Z170 Alaplappal egy I5 6600K proci hűtővel!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest