Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED TV topic
- Everest / AIDA64 topik
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz rantotthusi #62498 üzenetére
Sok plusszt nem jelent, próbára felrakod, ha bírja akkor jó, ha nem akkor meg visszarakod, kész.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
pipo112
őstag
válasz rantotthusi #62498 üzenetére
Szerintem ne bántsd abba lapba örülj hogy 3,9en szépen megy
Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
rantotthusi
tag
Sziasztok van egy Asrock 970 extreme 3 as lapom meg benne egy fx 6300 as proci jelenleg 3,9 ghz en megy sztetek az NB szorzot 2000 ről felvigyem 2400 re a plusz teljesitményért? vagy azt ne bántsam???
-
AddyKing
tag
Szép estét!
Kellemetlen dologgal szembesültem..
Be - be akadnak a játékok. A feszelés előtt nem tette.
Vajon mi lehet a gond?
Csak nem a VRM? Kicsit furcsállnám.Ahogy korábban is említettem, a fenti M5A tuning leírás szerint csináltam mindent.
Az ottani értékeket alkalmaztam.[ Szerkesztve ]
-
Bratilla95
tag
válasz szivacs1987 #62483 üzenetére
Igen! Ez a probléma! Köszönöm a segítséget.
Bár érdekes módon a gtx 960-al jó volt hdmi-n is.\\Fx 8320@ 4,6 Ghz //XFX 480 RS 8gb \\
-
Omli85
őstag
válasz MinionFlasH #62487 üzenetére
Nekem a DDR2-es Corsair Dominator borda tetején van kicsit ritkítva a "séró" mert elérte a cpu hőcső
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
Bossp
addikt
Szaisztok srácok. Beszereztem egy uj izmosabb CPU hutot talan meg az orajaleket is feljebb állítom ha jönnek a hűvösebb éjszakák.
Viszont a hutobordatol csak ugy fer el a memoriam ha hozza er ahhoz. Nem okoz a kis Beastnek tul melegedesi gondot? Tegyem abba a slotba a memoriat vagy mondjak le a dual chanelrol amig nem cserelem le kissebb peldanyra?!
Koszi elore is!
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
szivacs1987
aktív tag
válasz Bratilla95 #62467 üzenetére
Nekem a BIOS képe szétesik, ha HDMI-vel van a TV(külön monitor nincs) a gépre kötve. Ha dvi -> VGA -val, akkor minden gond nélkül megy. Lehet a TV nem tud hdmi-n olyan kicsi felbontást(valahol, mintha ilyesmit olvastam volna).
Gigabyte B450 Aorus Pro ● R5 3600 allcore 4,2GHz 1,31V ● Asus ROG Strix RTX 3080 V2 White OC Edition
-
belaazallat
addikt
Én ha nem ülök előtte kikapcsolom. Gyorsabban leáll, mint ahogy elindul.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
-
AddyKing
tag
Kellemes estét mindenkinek!
Először is.. Köszönöm szépen az ötleteket. Mától büszkébben tekinthetek amaz masinára.
A profilomban enyhe változás tapasztalható konfiguráció szintjén.
Irány a tuning... Ha elakadnék, azonnal szólok nektek.
-
lsc
nagyúr
válasz belaazallat #62466 üzenetére
Ssd-m van, de ha nem ülök előtte minek menjen?
#62469) rovtiv3: Köszi, akkor ezek szerint másnál is van.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
GeronimoTama
tag
válasz Hencso #62471 üzenetére
Báárcsak ilyen eccerű lenne, ez a gépem barátnőmnél van cirka 120km-re
nincs win telepítője sem
meg annyira nem ért hozzá sajnos, még nem sikerül kiképeznemSzóval mondtam neki h használja a laptopját mert a gép ellen nekem kell majd harcba indulnom.
(#62472) Habugi : win 8.1 pro és az adatlapomon a második konfig
[ Szerkesztve ]
GTAO: tamadotcom
-
Habugi
addikt
válasz GeronimoTama #62470 üzenetére
Már amennyiben jóindulat a téma.., szabad érdeklődni Windows verzió után?
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Hencso
Ármester
válasz GeronimoTama #62470 üzenetére
szerintem pakold hamar újra a wint azt ennyi leg egyszerűbb mondja ha ilyen hiba van
Samsung Galaxy Note 20 Ultra
-
GeronimoTama
tag
válasz Hencso #62468 üzenetére
Ennyi gonosz emberrel életemben még sosem találkoztam életemben...
biosban működik az usb-s egér de win alatt egy usb sem mükszik , hibakód 39 az USB gyökérhubnál...
usb 3-nál nincs de az sem mükszik..
fixet regediteset találtam hogy törölni kellene egy bizonyos valamit de nincs olyan...
-
Hencso
Ármester
válasz GeronimoTama #62440 üzenetére
Én csak ilyennel nyomom az online játékot
Samsung Galaxy Note 20 Ultra
-
belaazallat
addikt
Miért teszed alvó állapotba? Nekem SSD-ről pillanatok alatt indul.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Habugi
addikt
válasz Bratilla95 #62462 üzenetére
A jó öreg RAMok ki, RAMok be hadicsel se maradjon ki.
Gyerkőc, esetleg kövérebb macska ugrik egy sarkast az ágyról a padlóra és már ki is lazulhat.
8 ill. 24pin-es ATX kábelek detto, ki - be...játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
belaazallat
addikt
válasz Bratilla95 #62462 üzenetére
Lehet csak az alaplapi elem merült le, és amiatt hisztis.
-
Bratilla95
tag
válasz belaazallat #62461 üzenetére
Már nincs meg a másik kártya... :-/ nem volt ilyen, nem is volt bedugva a hálózatba. Hát remélem az segít a BIOS reset segít!
\\Fx 8320@ 4,6 Ghz //XFX 480 RS 8gb \\
-
belaazallat
addikt
válasz Bratilla95 #62460 üzenetére
Nekem is rev 2-es lapom van. Elvileg, mindegy, milyen kártya van benne. Nekem R9 380-nal nincs bajom.
Áram alatt volt a gép? Nem volt áramszünet, feszültségingadozás? Bios resetet próbáld ki, ha a kártya csere nem működik.
-
Bratilla95
tag
válasz belaazallat #62459 üzenetére
Igen, azzal van problémám. Rev 2.0 Igen rendben működött előtte. Mondjuk annyi, hogy akkor egy nvidia gtx 960 volt benne. Azt még nem próbáltam, de munka után kipróbálom. :-)
-
belaazallat
addikt
válasz Bratilla95 #62458 üzenetére
Jól értem, hogy csak bios-ban van problémád? Alaplap melyik rev? Mielőtt állt a gép, előtte rendben működött? bios reset?
-
Bratilla95
tag
-
belaazallat
addikt
válasz Bratilla95 #62454 üzenetére
Üdv!
Milyen táp van a gépben?
-
SHO(KER
csendes tag
válasz Bratilla95 #62454 üzenetére
Milyen videokártyát vettél?
-
Bratilla95
tag
Sziasztok!
Azért kérem a ti segítségeteket, mert bízom benne, hogy tudtok valamit javasolni.
Van egy gigabyte 970 Ud3p alaplapom és egy fx 8320-as procim. Most állt a gép 1 hónapot Vga nélkül. De vette egyet és amióta beleraktam azóta nem tudok belépni a BIOS-ba, csak bevillan az egér, utána feketeség. Csak resetelni tudom a gépet.Köszönöm a segítséget előre is!
-
GeronimoTama
tag
válasz Plasticbomb #62451 üzenetére
Már átestem a ló túlsó oldalára ahol már Le**arom van , szóval nyugodt vagyok
de már megint ugrál a ping játékban.GTAO: tamadotcom
-
Plasticbomb
addikt
válasz GeronimoTama #62446 üzenetére
Myugodj meg, én itt hollandiában ilyen netekkel vagyok kénytelen élni fél éve:
Ha egynél többen használják, meg is döglött azonnal a net minőségű téma...
Szerencsére van egy frankó 4Gs telefonom, s a T-Mobile NL hálózata még nem okozott csalódást. 35 ms átlag ping.
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
GeronimoTama
tag
válasz Balathruin #62448 üzenetére
tisztában vagyok vele, de pl. Battlefieldben megyek egy német szeróra vagy franciára nincs baj. CS-ben megyek egy magyarra és káosz.
-
Balathruin
veterán
Játékban mindig több lesz a pinged, mert a szerver nem a szomszédban van.
-
MinionFlasH
senior tag
Elképzelhető, hogy nagy hálózati terhelésnél van sok pinged nem? Csúcsidőben, mikor hazaér mindenki, vagy esik az eső stb.
-
remusz13
tag
válasz GeronimoTama #62443 üzenetére
http://www.speedtest.net/my-result/4825780110
-
Valkűr
addikt
Nálam rendszerint mindig ok, a ping ettől kevesebb is szokott lenni, átlagban a fele.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
OFF: az aláírásod, zseniális
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
GeronimoTama
tag
válasz GeronimoTama #62439 üzenetére
jó reggelt!
Ma reggel néztem egy speedtest-et, és játszottam párat CS:GO-val, jelentem vagy 2 hónapja óta ez volt az első lagmentes próbálkozásom fps átlag 260, ping fix 39ms
De viszont netre mindig hasonlókat mérek szóval nem értem..
-
GeronimoTama
tag
válasz ReFleXx #62438 üzenetére
ööö mindennel amit halandó ember csak próbálhat
Viccet félretéve hőfokra prime95, meg golgok amiket @Habugi ajánlgatott embereknek, ne haragudj nem emlékszem rá, egy éve van ezen a beállításon a gép de azóta rendereltem órákat Cinema4D, Premiere Pro, és semmi gond nem volt nem volt egyetlen egy fagyásom sem semmi.. rendszer azóta is 8.1 Pro.
-
ReFleXx
addikt
válasz GeronimoTama #62437 üzenetére
Irtad hogy stabil mint a beton, mivel teszteltetek a gepet ?
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
válasz GeronimoTama #62435 üzenetére
Ilyet mivel magas a hűtőm egy csomó ház kiesett a listából, ebbe is épp hogy belefért
Eredetileg függőlegesen állt a hűtő és hátrafelé fújta a levegőt a bordáról a venti, de ugy nem fért volna be az új házba, ezért 90 fokkal el kellett forgatni, most vízszintes a borda és felfelé fújja át a venti a bordát.CS:GO hibádra visszatérve, annó még egy régi gépemnél nekem volt olyan hogy OC az alaplapi ethernet port hibáját okozta, időnként packetloss-olt a port, visszavettem az OC-t a hiba megszünt. Nincs nálad piszkálva a szorzon kivul mas pl bus speed?
[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
válasz GeronimoTama #62433 üzenetére
Gondoltam muternak összerakom netezős gépnek a 2éve lecserélt konfigom, ugyis ott porosodik a polcon, ugyhogy vettem magamnak egy új PC házat, amibe en beköltöztettem a sajátomat, az üresen maradtba meg berakom a regi lap+proc+ram+psu-t.
Kivancsi voltam, hogy javul-e majd a proci hőfoka, ugyhogy tegnap csináltam egy tesztet a régi házzal, meg most is miutan beraktam az újba és -15 fokkal lett hűsebb a proci
Kicsit meglepődtem mennyit javult.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
GeronimoTama
tag
válasz GeronimoTama #62432 üzenetére
(szerk.)
Barátomnak is ugyan ez a problémája..
bocsának kifutottam a szerkesztési időböl
-
GeronimoTama
tag
Sziasztok!
Van itt olyan aki CS:GO-zik?
Már egy jó ideje laggol a játék, akad egyet és utána hirtelen a ping az egekben
Semmilyen másik játékkal nincs gond.. Rendszer eddig még soha nem omlott össze oc miatt, pedig renderelni is szoktam.Nem tudok rájönni mi lehet a hiba. Ha az internet szolgáltatónál lenne akkor az kihatna a többi játékra is valószínűleg.
Barátomnak is ugyanez a szolgáltatója, neki FX-6300;R9 280 kombója van.. és az is stabil mint a béton.
Remélem valaki tud segíteni, köszönöm!
-
MinionFlasH
senior tag
válasz Dark KillerX #62425 üzenetére
Ezért jó a pc, mindenki a saját igényeihez tudja kombinálni az alkatrészeket. Jó hűtők, én csak a későbbi fejlesztések miatt vettem 612-öt, bízom benne, hogy nem a 6300 alatt megy nyugdíjba.
Ha lesz időm megnézem mennyi a legalacsonyabb fesz, amivel megy 4.5ghz-et, mennyire melegszik így, hogy háló van a plexi helyett, esetleg még a rendszer hűtőket magasabb fordulatra állítom.
-
Tubica
senior tag
válasz Habugi #62426 üzenetére
Rendben
Majd megnézem mit követel a kártya
Köszönöm a segítségeteket, és a tagságot újra köszönöm ( FX ).
Amúgy, ha a ventiket felviszem, akkor nyerek még pár fokot. Akkor a prime 4ghz-en 44 fokra megy fel, alulfeszelve !Majd írok, ha itt a kártya !
Üdv. Tubica
Picturemaker : nekem egy Artic freezer Pro 13 volt abba a házba ( CM 690 ) , az is éppen hogy csak elfért ( max 1cm ha maradt ).
[ Szerkesztve ]
Tubica: A tubásokra kitalált vicces meghatározás.
-
Picturemaker
őstag
válasz Dark KillerX #62428 üzenetére
Nagyon jó hűtő, nekem abból van a legnagyobb. Nem is tudom felrakni a ház oldalát, mert CM nem ismeri a saját házait . A 690 adatlapja alapján simán elfér benne, aztán mégsem.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
Dark KillerX
addikt
válasz Picturemaker #62427 üzenetére
Azt akartam igen..
Korán volt reggel, ezért félre beszélek
-
Picturemaker
őstag
válasz Dark KillerX #62425 üzenetére
Az a Thermaltake TS az Thermalright TS lesz.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
Habugi
addikt
válasz Tubica #62424 üzenetére
Ennyi, szép munka, örülök hogy követed a tanácsokat!
Ha jó/elég maradhat így, ha mennél feljebb akkor hajrá, hőmérsékleti tartalékod bőven van.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Dark KillerX
addikt
válasz MinionFlasH #62403 üzenetére
Nálam nyáron a 7950 miatt, rosszabb volt a helyzet, mert ugye azért az is bír fűteni, de jó volt játékok alatt ettől függetlenül!
Egyébként még annyit, ha veszek hűtőt, akkor vagy 412S lesz, vagy Brocken, vagy pedig Thermaltake True Spirit lesz, ezek vannak olyan 10k környékén, és úgy gondolom, egy Fx6300-at bőven lefognak hűteni.
De persze használtam, még olcsóbban is ki lehet fogni vmi hasonlót, vagy még jobbat akár
-
Tubica
senior tag
válasz hackeeeee #62423 üzenetére
Most nézd meg
Feltettem a béta BIOS-t, illetve kikapcsoltam az APM-et, ez lett belőle
Feszültség -0.050-en van, szorzó 20 a többi pedig beállítva gyári értékre ( nem AUTO-n hagyva ). Turbo kikapcsolva !Így már szerintem jobb
Üdv. Tubica
-
Tubica
senior tag
válasz hackeeeee #62421 üzenetére
Most fel van húzva szorzóval ( 20x ) 4Ghz-re, és ugrál.... Nem értem, rossz a processzor, vagy valamit a lapba kell állítani ?
Esetleg ötlet ?
#62423 : Ezt valahogy lehet állítani ? ( ez sávszélesség tiltás ? ) Valamit az alaplapon kell állítani, vagy procicsere ?
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz Tubica #62418 üzenetére
Nyugodtan várhatsz még a BIOS frissítéssel, 4Ghz-hez egyel korábban pedig leírtam már mit érdemes csinálnod..
Egy 4.3-4.4Ghz-ig szerintem nem fog problémát okozni hogy nem tudod állítani/kikapcsolni az APM-et, függ attól is mennyire fesz éhes a procid. Viszont mondom, előbb nézz bele a BIOS-ba hogy tényleg nincs-e benne, van jó pár rev már az XA-UD3-ból, közel sem biztos hogy jól emlékszem.
-
AddyKing
tag
válasz Tubica #62418 üzenetére
Az enyém pedig minden "sharkoon(T9 Value White) sharok"..
Azt leszámítva, hogy a teteje fedett.. Nincs vele különösebb bajom.
A gyári ventik teszik a dolgukat.
Magával a vázzal pedig ölni lehet, olyan masszív.Bios alól rácuppanthatod a friss s ropogós "firmware"-t.
[ Szerkesztve ]
-
Tubica
senior tag
válasz Habugi #62416 üzenetére
Nem mentem.
Csak a turbo-t kapcsoltam ki. Alapból 3200mhz-re lőtte be a processzort.
Amit gigabyte oldalán találok béta BIOS-t, azt hogy kell feltenni ?Windows alatt, vagy pendrive, vagy hogyan ?
Üdv. Tubica
U.I: Ha meg van a BIOS telepítése, onnantól mit csináljak, hogy stabil 4Ghz-et kapjak ?
Szorzó emelés ?AddyKing Köszönöm szépen Eddig is ez a márka volt benne ( [link] ) és nagyon megbízható, jó társ volt ezért nem akartam cserélni.
A gépházam vitorlás ( Corsair 300R )
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz Tubica #62413 üzenetére
Az APM kikapcsolásával tudod elérni, hogy tuning esetében átléphesd a TDP limitet.
Béta BIOS-tól nem kell tartanod, vannak a topicban olyanok akik ugyan ezzel a lappal feltették már, ugyan ezen apropóból, tudtommal semmi gond nincs vele mint ahogy a lappal sincs.
Ugyan azt méri/mutatja, mivel elég alacsony feszen vagy még, illetve ugyan azt a két senzort mérik/monitorozzák nyilván, mint írtam az AIDA esetében annyi a "bibi" hogy verziótól függően néha a Gizike maga a Gőzeke és nem mindegy hogy a kalkulált magra lövöd be a terheléses 75°C-os limitet vagy socket/kupakra.
Egyébként minek mentél 3500Mhz alá? Ahogy nézem terhelésre felvesz 1.356V-ot, csuklóból állíthatod neki a 3.8-4Ghz-et, sanszosan vinni fogja úgy hogy a feszhez hozzá sem nyúlsz.
(#62414) ReFleXx:
Nagyon leegyszerűsítve mindig azt nézd amelyik több, a megnevezése szoftver függően változik de ez a socket/kupak, a másik csak kalkulált érték.
-
ReFleXx
addikt
válasz ReFleXx #62381 üzenetére
Erre valaki tud valaki segiteni. Melyiket kell figyelembe venni?
(#62413) Tubica Multkor bekapcsoltam az APM-et es mikor futtattam egy IBT-t a 6. kör utan elkuldte a windowst standbyba. Ez kicsit fura volt hogy 100% terheles mellett elkuldi a gepet szunyalni.
[ Szerkesztve ]
-
Tubica
senior tag
válasz Habugi #62411 üzenetére
Tessék kolléga. Ugyan azokat méri. Akkor lehet rossz a lapom / proci "mérője" ?
De attól, hogy béta BIOS, nem fog hibázni az alaplap, vagy valami ?
Az APM mire való, mit állít ?
Hogyan tudom simán lecserélni, mivel nem akarom, hogy behaljon az alaplap....Lap ügyileg rev3-as XA-UD3.., <--- ez alatt azt érted, hogy nem jó a lap ?
Üdv. Tubica
AddyKing: Én a kollégákra hallgatva ezt a kit-et vettem meg CL9 miatt
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz Tubica #62408 üzenetére
Tekintve hogy a Prime milyen terhelést csinál és a gyakorlatban napi felhasználás mellett milyen messze leszel ettől azt mondanám, Prime mellett maradva, hogy tuning ügyileg (fesz/órajel) még bő +30°C-os mozgástered van, kvázi itt 75-nél tovább nem érdemes engedned, nyüstölnöd.
Monitorozásra egyébként HWMonitor / HWInfo64, verziótól függően az AIDA hajlamos keverni a mag, socket/kupak hőt, tehát a fenti érték/megállapítás kupakra/socketre értendő.
Lap ügyileg rev3-as XA-UD3.., alias Giga csízió, elképzelhető hogy fel kell tenned az utolsó béta BIOS-t hogy legyen állítható/kikapcsolható APM-ed, érdemes ránézni.
(#62410) AddyKing:
Öreglány de nem vén lány!
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz AddyKing #62407 üzenetére
Nos amennyiben Orrmánnyal kormányol ezen nemes szedetét magam elé veszem..
Ugye az egy 6300-as társaságában íródott..Szóval a nagy sárga Bulldózered esetében amit változtatnék, felülről lefelé haladva..
Szorzó: 22.5
CPU-NB: 2200
HT Link: 2600+ Offset úgy, hogy legalább 1.4V legyen a vége, elsőre szerintem megfelelő rápróbálás a 4.5Ghz-re, max ha kevésnek bizonyul majd adsz még hozzá kicsit, ugye ahány proci annyi féle, a TC14-PE-t pedig nem kell féltened.
DRAM Voltage a RAM-jaid speckójának megfelelő..
Nagyjából ennyi lenne, DIGI VRM rész mehet kezdésnek 1:1, illetve az utolsó, energiatakarékos funkciókra vonatkozó résznél ne csak a képet nézd, tehát APM, c1e, c6, HPC kikapcs. Amennyiben szeretnél megmenteni pár ökomókust, a leírás alapján egy-két dolgot visszakapcsolhatsz, majd újrateszt.
(#62406) MK VII:
[ Szerkesztve ]
-
Tubica
senior tag
Sziasztok
Végre sikerült beszereznem / megvennem az FX-8320-as processzort ( Üdv. Köztetek ).
Az lenne a kérdésem, hogy ezek reális értékek, vagy egyáltalán jók-e ?
Teljesen alapon van. Turbo ki van kapcsolva, és az V-is -0.025-re lett állítva.
Itt van egy kis prime alatti hőmérséklet. ( bár játékok alatt alig hiszem, hogy mind a 8 mag 100%-on lesz hajtva. Egy R9 380-at kell majd megpörgetnie )A processzort egy Alphacool Eisberg blokk hűti, egy 240-es radival
Üdv. Tubica
-
AddyKing
tag
válasz Habugi #62405 üzenetére
Szép napot, Habugi!
Igazándiból annyi lenne a kérdésem/kérésem..
Hogy az összefoglalóban szereplő tuning beállításokat nyugodtan alkalmazhatom az enyémnél is?
S, ha a korábban említett frekvencián szeretném "meggyötörni"... Milyen értékekkel kell dolgoznom az uefi bios-ban?
...Nem véletlenül szólítottalak úgy titeket, ahogy.
-
Habugi
addikt
válasz AddyKing #62404 üzenetére
Félve jegyzem meg, kérdés nem hangzott el..!
Amennyiben konfirmációt szeretnél nos abban az esetben az enyémmel máris rendelkezel.
A lap pipa, a hűtő pipa, a hozzáállásod (megtaláltad a téma összefoglalót..! ) pipa.
Az egész egy nagy pipa..[ Szerkesztve ]
-
AddyKing
tag
Üdvözletem a kollégáknak!
Hosszas tanakodást követően beruháznék egy jóféle M5A99FX Pro 2.0-ra.
Mielőtt nekiiramodnék s esztelenül emelném a feszt..
Arra gondoltam, hogy segítséget kérnék a harctéren edzett veteránoktól.
ViZion "Tuning kezdőknek" cikkéből kiindulva szeretném állítgatni az értékeket.
Annyi lenne a változás, hogy stabil 4.5GHz-es frekivel indulnék harcba.
Tudom, tudom.. Prime95 s társai ezerrel
A hűtést is kinéztem.. Phanteks PH-TC14PE. Igazi "kis" bestia.
A ház oldala folyamatosan nyitva van.
Előre is köszönöm a választ/válaszokat.
-
MinionFlasH
senior tag
válasz Dark KillerX #62394 üzenetére
Az én TX3-am nyáron hasalt el, vissza kellett vennem az órajelét. A mostani hyper 612 szerintem nagyon fasza. 160,4mm magas elfér alatta a memó, és a legfontosabb halk.(800-1300rpm), az ára se vészes 12700 volt. Ami még számíthat a műanyag keretbe akármilyen 12cm venti szerelhető.
[ Szerkesztve ]
-
Omli85
őstag
válasz Kroni1 #62395 üzenetére
Nekem is van egy ilyen hűtőm elfekvőben de nekem az unlockolt 960T-hez oc esetén már kevés volt. Nem a hőátadással van ott gond amúgy hanem egyszerűen kicsi az a lamellázott felület ahhoz, hogy akkora hőtermelést elvigyen, vagy egy "turbinával" kell fújatni de akkor meg nem lesz csendben .
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (96M Cache, up to 5.0GHz) Processzor
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest