Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Petykemano #7939 üzenetére
Én desktop procit használok, a többi nem érdekel. Ilyen optane, meg szerverek, meg ilyesmik, nem is értem hogy jönnek ide. Vagyis értem, nagyon össze kellett szedni valamit....
A savazást hogy mit kapott az intel, meg a tábor, hagyjuk. Egy példa, eddig folyamatosan a csúcs intel cpu blender alatti fogyasztást olvastam bizonyos emberkéktől. Érdekes a zen4 tesztben mit olvasok: " Raphael esetében igencsak megugrik az áramigény, bár ebben szerephez jut a CPU mellett a platform is, amit a Desktop Idle értékek is mutatnak. A 7900X esetében persze ezzel nincs is gond, egy csúcsprocesszornál a fogyasztás amúgy se nagyon érdekel senkit,"Na ne. Már a cikkben is ez van. Hirtelen a csúcs procik fogyasztása nem érdekel senkit. És ez csak egy példa. Mennyit olvastam a ryzen topikban hogy a am4 használt lap, és a többi. Most hirtelen elfelejtik emberkék, hogy most éppen a raptor-hoz lehet használt lapot venni. Most már nem ér, most már nem foglalkozunk használttal. Szóval nem kell a védőbeszéded, főleg úgy, hogy te magad is elismered mekkora kummantások mennek az AVX-el kapcsolatban, főleg mert amig az intel tudta addig halott volt az AVX. Most meg minden második hozzászólásban azt olvasom mekkora überkirály, és csak picit kell várni.
A polaris-vega-navi vonalon pedig pont az igazságot mondtam, ha kicsit is követted a dolgokat, akkor megjelenés másnapján már a következő generáció éltetése ment. A csodadrivert is sokat és sokáig lehetett olvasni.
Láttad, a tőzsdei eredmények is mérvadóak voltak, egészen addig, amig kedvező dolgokat lehetett belőle kiolvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Ózongenerátor a háztartásban
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Futás, futópályák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- További aktív témák...
- Samsung 64GB (2x32) DDR5 4800Mhz CL40 UDIMM
- iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256gb
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium - Akkumulátor 92%
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Mini PC - Lenovo ThinkCentre M920q Tiny / i5-8500T / NVMe / USB Type-C / HDMI / 27% számla
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest