Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Albus_D

    aktív tag

    "de valaki, aki hozzáfért egy kiskereskedelmi ASRock X670E Steel Legend alaplaphoz, és annak minden tartozéka a helyén van, érdekes matricát vett észre, amely az alaplap négy DDR5-öt takarja."

    "A táblázat azt mutatja, hogy egy tipikus beállítás két 16 GB-os modullal (értsd: két egyrangú modul egy 1 DIMM-ben csatornánként/1DPC konfigurációban) 100 másodpercig tart a betanítás (vagy az első rendszerindításig). Két 32 GB-os modul (jellemzően egy pár kettős rangú modul 1DPC konfigurációban) 200 másodpercet vesz igénybe, akárcsak négy 16 GB-os modul (négy egyrangú modul 2DPC konfigurációban). A legkevésbé optimális konfiguráció, négy kettős rangú modul 2DPC konfigurációban, bő 400 másodpercet (majdnem 7 percet) vesz igénybe a betanítás. Ez 100-400 másodpercnyi fekete képernyő"

    Nincs is ezzel semmi baj, mert egyszer csinálja, meg mondjuk ha bios frissítések vannak. Kivárható. Viszont tuningnál, mikor befagy, és clear cmos-al lehet csak életet lehelni bele, elég gáz mondjuk egy 7 perc minden alkalommal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák