- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Petykemano #6334 üzenetére
Igen, nyilván majd annak kell a sok mag aki folyton renderel.
Átlag gépbe gamerkodni bőven elég a 8+8 mag felálás.
Bár akkár hogy nézzűk az intel emelni fogja az energia hatékony magok számát. És kíváncsi leszek mire lehet majd őket befogni a gyakorlatban, gondolok itt a játékok alatt. Fizikát számolni? Nem volna hülyeség!
A 13. generációtól már a 65 wattos i5-S széria is kap majd energia hatákony magból 4 darabot. Akkár hogy is hozzá kell szokni, üresjáratba filmet/sorozatot nézni bőven elég.Én űgy szűrtem le az intel rummor híreiből hogy a Mainstream platform sok-sok évig csak 8 normál magot fog tartalmazni és az intel ezt nem is akarja emelni. De rak mellé sok E-Core mert az kis helyen is elfér, és nyilván jobban hangzik hogy 40 magos a procijuk.
Csak itt nyilván az lesz a probléma, hogy egyrészt az alkalmazások mennyire profitálnak belőle. Az biztos a játékokban semmi hasznát se veszik, ott csak a 8 nagy mag dolgozik.Bár én kíváncsi vagyok az intel fog-e forgalmazni processzort "E-Core nélkül. Például ha valaki csak 8 erős magot akar kis mag nélkül arra lesz-e opció olcsobban? Vagy az E-Core így is úgy is jár mellé, hogy az intel szabványa teret hodítson.
Majd meglátjuk mit hozz a jövő, az biztos a Zen 4 idén még piaca kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- YouTube
- Brave
- Ez a mondat angolul?
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest