- Azonnali fotós kérdések órája
- VR topik
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Apple asztali gépek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
válasz
Petykemano #2720 üzenetére
Az AMD tul kishal a HPC piacon, hogy lehetosege legyen a CUDA ellen tenni, raadasul az sem segit, hogy par evente iranyt valt. Akkor lesz itt erdemi valtozas, ha az intel kartyai erdemi teljesitmenyt tudnak felmutatni, mert akkor hirtelen az intelnek is erdeke lesz a CUDA-t levaltani, mert tud majd egy olyan platformot nyujtani, amit az AMD is akart a HSA-val (OneAPI khm). A helyukben osszefognek es nyilt szabvany melle tennem le a voksot, mert az idovel ugyis gyozedelmeskedik/het es ha eleg nagy a nyomas, akkor az nVidianak is be kell allnia moge, lasd freesync pl. De nyilvan ez utobbinak nem erdeke, ezert tenyleg nagy nyomas kell hozza, amihez az AMD es a Frontier egyedul nagyon keves.
szerk:
"Hogy bánhatja szegény AMD, hogy ehhez nem tud még Arcturust kínálni."
Szerintem ha tudna se erdekelte volna a megrendelot. Nekem az aranyokbol az jon le, hogy viszonylag keves GPU-n futo projekt lehet, azokat meg ugyis CUDA alapon irjak, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Milyen autót vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Autós topik
- Trollok komolyan
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest