- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syklas
tag
Hasonló a konfigom.. Már nekem is megvan szegényke úgy 5éves!
2500+ [Húzva~2.2Ghz] Radeon 9600XT [Húzva~580-380Mhz] +1Gb Ram
Alacsony Low beállításokkal de szépen zökkenő mentesen fut a kicsike! (COD4)
És tény hogy ezeket a játékokat már nem a Te & Én Kategóriájú gépekhez
optimalizálták.. de még mindig elkel hogy fussanak rajta.
Tehát a hibát máshol keresd... -
dangerzone
addikt
a miles könyvtárban mssmp3 fájlnak a kiterjesztését átírtad "dll"-re? -Mert engem ezért vágott ki ...
Egyébként 2800+@2467 mhz + 1 gb ram + 9600 sima radeonnal toltam vele. Hát minimum grafikán elfutott azért...De a plusz 512 ram sokat jelent. Ne számíts nagy játékélményre ennyi memóriával. -
(Bundás)
addikt
Nem lehet megmondani, hogy a 2500+ mennyit megy. 2450 MHz már elég jónak számít, a 2500+-nak ezt meg lentebbről kell elérnie 18xx MHz-ről, szóval én megtartanám.
Lehet menne feljebb is a Barton, bár 1.8 Voltot már nem nagyon adnék neki, sőt! Ha csak netre van használva én downgrade-lném olyan 1200-1400 MHz-re, márha a szorzó állítható. TB lockos? -
Paqito
senior tag
Szia!
"a prociból durva értékeket lehet kihozni, csak nem szimpatizálok avval hogy ha 2,4GHz-en meg..."
Ez milyen beállításokat takar?
Ha default értéken vannak beállítva a feszültség értékek, akkor is sokat kap a proci / magas értékeket mutat a szenzor?
"ez természetes egy ilyen procinak vagy szar a deszka?"
1,95V-on már nagyon melegszik szerintem ne járasd ilyen magas feszültségen amúgy tuninghoz nem a legszerencsésebb alaplap.
Legjobbakat
-
Monya78
veterán
''ha FSBt emelek akko meg a ramok dolgoznak lassabban(írás olvasás)'' Ez nem igaz, csak abban az esetben ha a memóriád a gyenge láncszem és csak úgy tudsz néhány fsb értéket emelni ha a memóriád időzítését lerontod...
Úgy látom a proci sebességét esetedben a proci hőmérséklethez kell beállítani, úgy szokás mondani hogy terhelésnél 60 fok felé inkább ne menjen a hőmérséklet, úgyhogy ehhez képest kell beállítanod a rendszeredet úgy hogy lehetőleg minél nagyobb fsb-re törekedjél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest