- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ESP
őstag
Lenne egy gyors kérdésem.
Athlon XP 2500+ (barton magos a kicsike) mik az alap beállítasai? FSB, Fesz, Szorzó?
MSI KT4V lapba tettem be de kézzel kell mindent belőni2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
petakpa1
őstag
Itt nézelődj: [cpu-world] valszeg 11*166=1833.
"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
FLATRONW
őstag
Sziasztok.
A múltkor elhoztak nekem egy gépet, hogy telepítsem újra az Xp-t rajta. Szerencsétlenségemre az alaplapon a CMOS elem lemerült és így a Bios beállítások vissza álltak alapra (100 MHz FSB). Az Aida és a CPU-Z szerint egy Barton magos ATHLON XP 11-es szorzóval van a gépben, de nem írja, hogy milyen. A 11-es szorzóból kikövetkeztettem, hogy egy ATHLON XP 2500+ vagy egy ATHLON XP 3200+-ról van szó.
Most nem tudom, hogy a BIOS-ban mekkora FSB-t állítsak be, 166 MHz-et vagy 200 MHz-et.
Az érdekes az, hogyha 200 MHz-et állítok be, akkor az AIDA és CPU-Z is 3200+-nak mutatja, ha pedig 166 MHz-et akkor 2500+-nak, ha pedig hagyom 100 MHz-en akkor csak simán Athlon XP-nek.
A kérdésem az lenne, hogy valamilyen másik programmal megtudnám-e állapítani a CPU pontos típusát? -
petakpa1
őstag
válasz FLATRONW #6204 üzenetére
Nekem 2.3-as AIDA a CPUID alatt kiír mindenféle kódokat. Ha azokat visszaütöd google-be talán kidobja, hogy milyen is a proci valójában, vagy leveszed a hőtűt és a procin magán is megtalálod, hogy xxxxyyyyxxxyx formában a proci típusát, ahol az első 4 y karakter adja a PR ratinget, de érdemes az azt követő xxxyx kódsort is leolvasni, mert abból jön ki, hogy mennyi a gyári magfeszültség, cache, fsb ... stb
Itt találsz segítséget értelmezéséhez.
"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
fireolto
tag
Sziasztok!
Lenne kérdésem, remélem jó helyre írom.
Adott egy Abit NF7lap és egy Athlon XP 2800+ FSB 333, Barton proci. Nem mai darabok, anno még az enyém volt, most újra a kezeim közé kerültek.Kis proci tuningot próbáltam végrehajtani, de lehet, hogy vmit elrontottam.
Az FSB 166-ról 175-re emeltem. Újraindítás után se kép, se hang. A ventik pörögnek és annyi.Kép nincs a monitoron.
Elkeseredésemben vettem egy NF7s2 lapot, elvileg működőképes, de összerakás után azon is ugyanezek a hibajelenségek voltak.Aztán próbáltam beindítani egy celeronos konfigot (ugyanezzel a monitorral), amit láttam működni- én szedtem szét-, erre ott is csak a ventik zúgtak, a monitoron meg csak a sárga led pislákol.
Tönkrement a monitor, vagy mi folyik itt Gyöngyösön??
Valaki adjon már tippeket, légyszi. Az a baj, hogy ez nem az én gépem...jó lenne keveset bukni.
Köszi. -
(Bundás)
addikt
válasz fireolto #6207 üzenetére
Szia!
C-mos reset-et próbáltad már? (egyszerűbb módja: tápkábelt kihúzod a gépből, alaplapból kiveszed az elemet, vársz 1-2 percet és vissza. Ekkor visszaáll minden BIOS beállítás a gyári állapotba)
A Celeronos gépen betölt a Windows annak ellenére hogy nincs kép? (hangszórót rádugod és hallod) Szinte 99% hogy ott sem kap jelet a monitor. Mozgatás miatt lehet nem érintkezik VGA, vagy valamelyik memória. (kivesz-betesz).
Monitor nagyon ritkán döglik meg úgy, hogy csak villog a standy állapot. Ha a gépek nem bootolnak be azokkal lesz a probléma.
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, mivel nem mozgok otthonosan az AMD procik között, lenne egy kérdésem:
Azonos jelzésű (pl 2600+) proci esetén melyik a jobb, a Barton vagy a Thoroughbred "B" magos proci?
Sejtésem szerint a Barton, mert újabb, de tényleg jobbak azok? Különbségként annyit látok, hogy a Bartonok valamivel kisebb órajelen futnak, viszont duplája az L2 cache mérete."Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
BluEyes
őstag
-
Francia91
veterán
Adott egy Athlon XP 3200+ proci, amit egy Spire hűtővel együtt vettem. Nos az Everest terhelés alatt a CPU-ra 54 fokot ír, a CPU diódára 74-et. Időnként újra is indul a masina, az alaplap ASUS A7N8X-X. Úton van egy zsír új hűtő Arctic Cooling Cooper Silent 3 személyében, mert sztem a Spire hűtővel lehet a gond. És gondolom a CPU dióda hőmérséklete az érdekes. Jól gondolom?
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
petakpa1
őstag
-
tornas
őstag
Üdv!
A jelenleg használatos egyik gépem elemei:
Proci: Athlon XP 2500+ (BARTON magos és eredeti órajelen megy, azaz 1833 Mhz-en)
Alaplap: Acorp KT400 (nincs dual DDR funkciója, sajnos )
RAM: 3x512 MB (2 db Kingston és 1 db Samsung DDR 400-as) RAM --> 1536 MB
VGA: Sapphire ATI Radeon HD4650 512 MB-os AGP VGA
Táp: 350 W FSP350-60MDN(R) (egyben hagyott 25 A-os +12 V-os ággal rendelkező verzió)
HDD: 80 Gb Excelstore, 80 GB Maxtor, 250 GB WD CAVIAR BLUE (a WD mobilrack-ben van)
ODD: LG DVD író
FDD: 3,5-es és 5,25-ös FDD ( )
Op.re.: WIN XP SP3
+1 hálózati kártya és néhány szellőzőventilátorA gép jelenleg is üzemel, az igényeimet tökéletesen kielégíti. Játékra csak a CS:Source-ot és a Heroes 3-at és 4-et használom, meg leginkább dolgozom rajta. Ami a VGA-t illeti, kihasználtsága sajnos processzorlimitbe ütközik, de hát ez van. 2010-ben már alig találtam hozzá AGP-s VGA kártyát, viszont ma az egyik legerősebb AGP-s kártya. Ilyen erős AGP VGA-t már nem kapni. legfeljebb használtan.
3DMark 2003: 12 856 pont (alapbeállításokkal 1024x768-as felbontáson és 32 bit-en)
Szóval ebben a mai "milliómagokkal rendelkző" CPU-k korszakában ez még mindig nem olyan rossz gép, ha még azt is hozzávesszük, hogy a játék (ergo, emiatt erősebb PC) nem létszükséglet (maga a PC ma már igen). Az más kérdés, hogy ma már a leggyengébb mai konfiguráció is bőven túlszárnyal(hat)ja ezt a gépet.
[ Szerkesztve ]
"Az oroszlánbőr alól is kilátszik a szamárnak a füle."
-
satee76
aktív tag
Nekem 2004 és 2009 között volt Bartonos 2500+-om. 2011-ben pedig egy 2600+ volt pár hónapig.
És simán túl lehetett hajtani 20-25%-al gyári hűtővel és fesz emelés nélkül. Imádtam.
A játékról meg annyit, hogy néhány kompromisszummal én egy GF7600 GS-el CoD MW2-őt játszottam 1440x900-as felbontással Multiba. igaz effektek nélkül de tartósan 60 FPS felett.Athlon + rulez!
-
tornas
őstag
válasz satee76 #6218 üzenetére
"És simán túl lehetett hajtani 20-25%-al gyári hűtővel és fesz.emelés nélkül. "
És számottevő melegedés nélkül is. De a feszt is lehetett növelni 1,65 V-ról 1,75-ra teljes biztonsággal és stabilitással.
De a "jobb a békesség" alapon én inkább húzás nélkül használom a gépeimet.
"Az oroszlánbőr alól is kilátszik a szamárnak a füle."
-
(Bundás)
addikt
Sőőőt, volt olyan szépség ami 2500+@3200+-ot 1.45-1.5V környékén vitte stabilan. Happy old times.
-
fer
őstag
Elnézést ha nem a megfelelő forumba írok, van egy kis problémám az egyik athlon x2 4800+ procimmal (erről lenne szó)! A hőmérséklete hamar eléri a 100 fokot orthos alatt (Aida64, Cpu-Z szerint), de mihelyt leállítom a terhelést pillanatok alatt visszaáll alap hőfokra, 35-38, tehát a hűtőborda érintkezéssel nincsen gond, teszt alatt kézzel tartósan érinthető a borda, tehát messze nincsen 100 fokos! A biosban nem tudom megnézni mert eléggé fapados (Egy Pavilion t3000-es gépből való a8m2n-la) lapról van szó)! Elképzelhető, hogy a szenzor hülyült meg? Akitől kaptam a procit azt mondta, hogy egyik napról a másikra jött elő ez a probléma! Aki tud segítsen, nem szeretném, ha megadná magát a proci! Előre is kösz!
[ Szerkesztve ]
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
Francia91
veterán
Üdvözlet! Megint ide jutottam...
Következő a problémám (még mindig):
Vettem a masinámba egy AMD Athlon XP 3200+ processzort az 1,6 GHz-es Duron helyére. 20-30 perc után rendszerint újraindult a gép, ha terheltem, ha nem, akkor is. CPU hőfok rendben volt, terhelve 65-ig ment fel, BIOS-ban 75 van beállítva határnak, a hűtő rajta szintén új. Az alaplap egy ASUS A7N8X-X, alapvetően támogatja a 3200+-os Athlon XP-t. Eddig a tápon volt a gyanú, vettem egy újat, Cooler Master Elite Power 400W-osat, de nem oldotta meg a problémát. RAM-ok szintén jók, teszteltem őket 20 órán át (még a Duronnal, 2x1 Gb Kingston 400 MHz).
Most két lehetőségnél kötöttem ki:
1. Rossz valamiért az Athlon XP 3200+
2. Az alaplappal lehet valami gebasz400W-os tápnak el kéne bírnia, tekintve, hogy 1 db HDD, 2 DVD író és egy gyenge 128 Mb-os VGA van a gépben (az előbbi táp 350W-os volt)
Valakinek valami ötlete?
Vasárnap viszem a 3200+-os procit kipróbálni másik lappal, akkor ki tudok zárni egy lehetőséget[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
fer
őstag
válasz Francia91 #6222 üzenetére
Kivenni a pipát az újraindulás elől (Rendszer tulajdonsága -> Speciális->Indítás és helyreállítás), és megnézni a kékhalál diagnózisát, ha ennek ellenére újraindul, akkor legtöbb esetben a táp okozza! Ezeken kívül, futtass ramtesztet (memtest86+), és proci stabilitás tesztet (Orthos, AIDA64)!
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
Francia91
veterán
Egyszerűen újraindul, kékhalál nélkül. Memtest 86 megvolt, Aida CPU stabilitásteszt megvolt, a harmadik tápot tettem már bele, a mostani zsír új táp, 400W-os, minőségi. Aida stresszteszt mellett a proci 65 fokig megy, BIOS-ban a védelmi beállítás 75 fok. És nem stresszteszt alatt indul újra, ez a röhej. Nyugalmi állapotban is újraindul.
-
fer
őstag
válasz Francia91 #6224 üzenetére
A BlueScreenView töltsd le, és nézd meg nincsen-e valami bejegyzés, amiből ki lehetne indulni, ha nincs akkor elképzelhető, hogy valami kontakthiba, vagy valami vírus! Esetleg újratelepítés, vagy próbatelepítés egy másik hdd-re!
[ Szerkesztve ]
-
fer
őstag
válasz Francia91 #6224 üzenetére
Még egy tipp, ha a reset gomb is be van kötve, próbáld meg, hogy lehúzod egy időre, hátha!
-
Francia91
veterán
Újratelepítésen nem gondolkozok, mert a Duronnal nem csinálja...
Djculture: sarkazva nincs, ellenőriztem. A megsütést lehet-e ellenőrizni valahogy? A külseje és a lábai nagyon szépek.
Jelenleg még melózok, holnap délelőtt majd nekiesek a gépnek."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
FSB visszavétellel meg még az első újraindulás után próbálkoztam, de nem segített neki
-
Francia91
veterán
válasz djculture #6230 üzenetére
Na megoldódott az Athlon XP 3200+ probléma:
A VGA-m miatt volt az egész mizéria (ASUS Radeon 9600SE). Kicseréltem egy Sapphire HD3850-re és tökéletesen meg a proci. Csak azt nem tudom, hogy a VGA hibája a Duron mellett miért nem jelentkezett, és hogy az Athlon XP miért hozta ki..."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
-
Gery85
tag
No, hatha valaki meg nezi ezt a forumot ossze raktam egy regi gepet csak hobbybol, ecs k7s5a rev 3.1 alaplap es benne egy 2600+ amd athlon ami nem hajlandi csak 1150mhzen menni, 100/100 fsb es a ram is ha megemelem a cput 133ra akkor nem indul a gep, legujabb bios van fent, mar ami elerheto volt. Valakinek vmi otlet h mit csinaljak vele? 1gb ddr van benne.
-
Francia91
veterán
Esetleg még a RAM-okat érdemes ellenőrizni...
-
BluEyes
őstag
Az a csoda, hogy egyáltalán elindul a proci benne. A lap nem támogatja a Bartonokat. Keress bele Tbred B magos, fsb266 procit, ez a legerősebb amit még elhajt.
Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
BluEyes
őstag
Pont ezt linkeltem, AXDA2600DKV4D. Akkor mégegyszer leírom, ez egy Barton magos processzor, ennek 333Mhz fsb kell, amit nem tud az alaplapod, tehát fullon biztosan nem tud járni a proci. A 266 talán megy, a dram/fsb beállítással lehet kísérletezni. Cheepo biosban, ami egy mókolt maszek bios, van kicsi tuning-lehetőség, kipróbálhatod azzal is.
Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
Gery85
tag
Közben megtaláltam, ezzel a biosszal 2100+ xig tudtam huzni, így legalább 1.72ghzn megy, köszönöm szépen a segítséget
-
-
MPowerPH
félisten
Sziasztok,
Hamarosan en is visszaterek a gyokerekhez az Athlon XP-vel. Kellemes emlekek fuzodnek a Socket A platformhoz. Ez volt az elso sajat penzbol vasarolt szamitogep, meg anno egy K7-es AMD Athlon 1200-at valtott le(az is 462-es volt). Akkor egy Asus A7N8X-Deluxe lap, barton magos 2500+ cpu(ami persze egy klikkel ment 3200+ -oskent), es 2x256Mb ddr333-as memoriara futotta egy ATi 8500 128Mb-s VGA-val, majd azt egy 9800 Pro-valtotta.(akkor meg nagyon sokaig eleg volt egy VGA, anno a 8500-assal siman GTAIII -aztam, roccenes mentesen futott)
Na de a lenyeg, raszantam magam, hogy ujra megepitsek egy ilyen gepet. Alaplapnak az Abit AN7-et valasztottam.(pontosabban egy ideje mar kajtatok utana) Hozza egy 3200+ 400FSB-s, a multban meg alomnak szamito proci. Es 1Gb kit Crucial Ballistix 500MHz-s memoria. Anno nekem volt 600Mhz-s ddr1 -es ramom is, Geil, de csak 512Mb-s kit. Sajnos az mar akkor is ritka volt, nem is emlekszem, hogy akadtam ra, de azt mar az Athlon64-el hasznaltam, tehat lehet nem is lenne idealis ehhez a platformhoz.
VGA-nak egy 9800XT -t kutatok, de egyenlore sehol nincs belole. Nem adom fel, csak egyszer horogra akad. HDD-nek 2db 74GB-s Raptor lesz Raid0-ban. SSD-t megprobalnam(meg is fogom, van itthon egy elso szerias F120-as), bar nem tudom, mit szolna az oprendszer meg a lap hozza. A tobbi dolgot otthonrol osszekukazom.Win 98 megy ra elso korben, remelem drivereket meg talalok az alaplaphoz. A cpu ido, mire ideer, mert annak is hijan van a piac, igy EU-n kivulrol vettem meg.
Ha minden igaz, akkor a procit, es lehet a VGA-t megnezem majd subzeroban, par oldscool 2-3D teszttel is.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz MPowerPH #6243 üzenetére
Meg valami. Kozben meg szereztem egy ilyet is: AXMH2500FQQ4C
Aki otthon van ebben, az megtudja mondani, hogy ez most szorzo lockos? Mintha olvastam volna, hogy a notiba szant darabok anno valogatva voltak, es nem volt bennuk lock. Alapfesze ennek mindossze 1.45v, ami jo alap lehet az OC-ra, leven meg leggel is van benne egy 0.35v tartalek. Ugye itt az FSB csak 266MHz-s, viszont a szorzo meg 14-es, igy megeshet, hogy nem lesz FSB korlat sem. Meg ugye LN2-nel jol jon a magasabb szorzo.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Latom mar kihalt a topik. Ma kaptam meg az alaplapot. Irtak, hogy jar hozza cpu meg huto, de nem tudta megmondani, hogy milyen. Pont egy 3200+ volt benne, szoval a masikat amit rendeltem, majd visszakuldom, de lehet megmarad. Sajna a chipset fan majdnem doglott statuszban van, igy arra talaltam eredeti Abit -ot, megrendeltem. Fogalmam sincs, hogy mukodik e a cucc. Elvileg kompletten lett kiszedve egy addig mukodo gepbol, mert memoria is volt hozza. Majd kiderul, remelem azert elindul, es mind a memoria, mind az AGP slotok, sata csatik mukodnek. Lan meg a hang meg majd elvalik. Win 98-ra honnan tudok drivereket lehuzni?
Van aki mar probalta ezt a platformot SSD -vel?
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz MPowerPH #6247 üzenetére
Itt az alap. Alaplapi hutes halott volt, a helyett jon egy eredeti Abit. Crucial 500-as ramok, amik allitolag mennek 550-et. Ez majd kiderul.... Egy 3200+ Barton, meg mellette a 2500+ M, ami csak 1.45V -os. Kivancsi leszek, hogy szalad. Meg majd jon egy zold nyakos 3200+ is. VGA mar majdnem megvan, egy 9800XT lesz. Az aprosagok meg majd osszejonnek szepen sorjaban. Hutonek csak az AMD reztalpasa lesz, majd e helyere keritek erosebbet, van otthon par Socket A -ra valo. A POT felfogatasa meg kerdeses, ugy nez ki le kell majd gyartanom egy keretet, mert az univerzialitasa nem terjed ki erre a regi foglalatra.
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
válasz zoltanz #6253 üzenetére
OpenGL -ben tudott domboritani az FX szeria, mashol eleg gyengus volt. Legnagyobb gondja tenyleg a kepjavito funkciok aktivalasa volt. Na meg kepminosegben sem voltak a toppon, sokkal csunyabb volt veluk a game. En akkor ATi parti voltam, eleg sokaig nyuztam azt a 9800Pro -t, nagyon szerettem. FX5950 Ultra kb. ugyan olyan ritka, mint a 9800XT, egyiket sem konnyu talalni.
Ma erkezett 2db WD Raptor 74Gb, hogy megis korhu maradjak. Nem lesz SSD, de raid 0 -ban azert szepen mennek. Akkoriban csak egy 36Gb verziora futotta.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
No, nagyjabol osszeallt. A hutes meg a gyari, otthon var egy HT-101.(meg kesobb kapt egy H90-et, vagy H80-at, van fent hely egy 14cm-es ventinek is) A VGA egy 5950Ultra, de a 9800XT szinten otthon var.
Most fogom csak probara beroffenteni, remelem minden muxik, eddig nem volt alkalmam kiprobalni.Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz satee76 #6257 üzenetére
BIOS chip van tartalekban, ha lenne vele valami, tudom, hogy fogyo eszkoz. Egyebkent a Guru chip nagyon durva, akkoriban ez eleg nagy durranas lehetett. Nekem akkor A7N8X Deluxe -om volt, de nem tudott ilyen feature -oket, pedig nagyon draga lap volt.
OC -t meg nem probaltam, gyari hutovel nem eroltetem. XP-t tegnap feltettem, 2 raptor hasit raid 0 -ban, de azert orulok neki, hogy mar kikoptak ezek a HDD-k. Furcsa a kerreges, elszoktam tole, 2008 ota csak ssd van a gepben, az 5400rpm-es hdd-k meg usb tokban pihennek, csondben.
Alaplaphoz kellene talalnom mod bios-t, ami sajnos nagyon nehez feladat. Aztan megnezem melyik cpu megy a legjobban, majd megoldom a pot rogziteset, es megnezem, mit tud szarazjeggel, igy elso korben.De buszke vagyok ra, ebben a P60-as hazban elrakom emlekbe. Mostanra mar nagyon ritkak ezek a cuccok, kesobb ez meg inkabb igaz lesz.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
satee76
aktív tag
válasz MPowerPH #6258 üzenetére
Az volt, én 2004 körül vettem meg az enyémet. De sajnos Abit, és ez már akkor is látszott.
A chipset ventit 2x cseréltettem gariba, aztán kapott egy passzívat.
A bios meg egyszer egy újraindításnál (ennél a típusnál ha bármit csinálsz a biosban, az újraindításnál megjelenik egy piros figyelmeztető felirat, hogy nehogy kikapcsold a gépet) úgy maradt. Kb 2 perc múlva áramtalanítottam, de soha nem kelt életre. A következő egy Asus A7N8x volt, ami nem volt ilyen különleges de több mint 5 évig üzemelt. -
MPowerPH
félisten
válasz satee76 #6259 üzenetére
Igen, bar meg nem volt idom elolvasni, mi is az a piros felirat, mivel egybol eltunik. A chipset huto ezen is cserelve van, egy Abit AN8 rezhutojet kapta meg. Kb. ketszer nehezebb, gondolom azert jobban is hut, NF2 azert melegedett szepen.
A megjeleneskor eleg sok gond volt a lappal, anno sokat olvastam rola. Kicsit elkapkodtak a dolgot. Aztan jott az NF7-es, ugyan ez, csak Guru chip nelkul, es kiforrott BIOS -al. Aztan persze elvolt konyvelve az AN7, hogy egy katasztrofa, pedig ahogy szepen szallingoztak a BIOS -ok a laphoz, ez is hibatlan lett.Imadtam az Abit -ot, pont az AN8 Fatal1ty volt az egyik legjobb S939-es lap, amit hasznaltam. Csak a DFi Venus tudta uberelni. Banom is, hogy eladtam mindkettot poton penzert.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz zoltanz #6261 üzenetére
Egy dologra nem jovok ra. Ennyire hurka lenne mar szegeny, hogy a youtube -os videok is akadnak? A cpu persze 100% -os porog, de a VGA hardware-es gyorsitasa nem mukodik. Pedig szerintem az az 5950Ultra elbirna a youtube videot. Nem tudom, hogy a flash player ezt kitudna e hasznalni, lehet azzal utkozik.
Ezt tudtam belole kifacsarni, persze itt mar nem stabil. Rohadt jo ez az Abit lap, es meg csak nem is a magic BIOS fut rajta. Sok dologtol elesunk mostansag azzal, hogy az Abit csodbe ment. Az osszes nagyobb ujitast ok hoztak be a kezdetektol kezdve. Nalam meg 939-en is Abit lap volt a meno a Fatal1ty -vel, pedig volt DFi Venus -om is.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz zoltanz #6264 üzenetére
Annyira nem fontos dolog egyebkent, ugysem erre hasznalnam. Most a Win98-al szivok. A lappal meg nem lehet sata -s cd rom-rol bootolni. Kapok majd egy ide -st, meg a Win98 a sata winyok miatt is bajban lesz, nem ismeri fel, szoval akkor meg kellene egy floppy drive, amirol feltolom neki a drivert. Most vagy xp alol feltolom sata -s winyora, vagy turok pata-st.
Don't Tread On Me
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?