Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quintero
tag
Vannak és ez valahol le is van írva most pontosan nem tudom hol de ami romlandó étel vagy ital azt biztos nem szeszes ital se nagyon asszem. ( Javítsatok ha tévedek
) De sampont nem tudom miért nem
- Vitamin lehet kaja besorolás miatt nem szállítanak.kis segítség: http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=201337930
-
Quintero
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Na de várj várj úgy van hogy 150$ össz költségig nincs vám csak 27%-áfa elvileg. Ez meg 82$ szállítás nem vágom mennyi majd regisztrálok ha aktuális lesz
Mo-n ugyan ez a termék legolcsóbb 39000 Ft lenne szerintem még szállítás meg mindennel együtt így is olcsóbban jön ki. 
-
Quintero
tag
És még annyi hogy mostmár az USA-ból is kihoznak bármit ugye? pl karóra nem ételre gondoltam

-
Quintero
tag
Ugyan ez a helyzet hogy soha nem rendeltem még külföldről. Egy karórát szeretnék rendelni és azért nincs z a helyzet hogy 40-50 ezret kidobjak az ablakon esetleges csomag elveszése esetén vagy valami. Szóval csak annyi hogy mennyire biztonságos akár az amazon akár más külföldi oldal? Vagy van pénz visszafizetési gari?
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Robotporszívók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NBA és kosárlabda topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) De sampont nem tudom miért nem
- Vitamin lehet kaja besorolás miatt nem szállítanak.