- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Monitorkalibráló eszközök
- Házi hangfal építés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Hobby elektronika
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
Nem. Nem mindig onnan, de azért EU-ból. De UK igen az már vám
-
szabi__memo
nagyúr
Koszi. Igen, miutan letelt az 5 perc leesett, hogy jo esellyel olyan nem letezik

Na meg ha egyik sem amazon az nem kerdes. Ahogy az se ha mindketto amazon. Az a kerdes akkor amit irtal is, hogy akkor az eladoval kell gariztatni jo esellyel. De ha valaki mast tud akkor kijavit.
Koszi szepen! -
szabi__memo
nagyúr
Sziasztok!
Ha rendeltek valamit a garancia miatt tudom, hogy a legjobb ha a dispatch és a sold is Amazon.
De ha nem mindkettő akkor melyik legyen Amazon? Nem túl bőbeszédű az összefoglaló... De ha jól értem akkor ha a dispatcher az amazon, az jó. De mivel másabb a garancia? Ugyanúgy ők intézik, én nekik küldöm és továbbküldik intézni? Ennek van hátránya?
Valaki leírhatatná rendesen hogy a 4 lehetőségből (Amazon/nem-amazon dispatch/sold) mi-mivel jár(hat) ügyintézés szempontból.
Köszönöm -
szabi__memo
nagyúr
Az international oldalrol szeretnek rendelni orat. A felsorolt termekeknel van olyan hogy az elado az amazon.com. Akkor azt a termeket tenyleg az amazon adja el nekem? Foglalkozik kulonbozo markaju orak eladasaval? Ja est azt irja, hogy free shipping? Akkor most ide is, vagy honnan tudom meg, hogy ide mennyi, nem talalom sehol? Na es honnan kapom, csak vam/afa miatt..? USA vagy mar EUbol kuldik ilyenkor
Ebayen egyszerubben atlatom ezt a dolgot, de innen meg nem rendeltem semmit.
Elore is koszonom a segitseget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- Samsung 32GB DDR4-2666V 2 x 16 GB (M393A2K43BB1-CTD6Q) Szerver memória
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest