- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Biztos a tapasztaltaknak már nyilvánvaló, de én nemrég óta amazonozok: az miért jó az eladóknak (amazon.de-n, direkt figyelek hogy azért több éves, >95%-os eladó legyen) hogy felraknak valamit Used Like New állapotban (ami szvsz nincs is nekik készleten, pl. könyvesboltnak egy objektív legutóbb) mondjuk 40-50%-kal olcsóbban mint az új ár, és 20-30%-kal a használtak alatt, én megrendelem, fizetek az amazonnak, majd ők meg sztornózzák az egészet?
Értem én hogy ne kergessek álmokat hogy féláron fogok vásárolni (miért is ne, Black Friday, év végi akciók, ráadásul van ami féláron annyi - átváltva - mint itthon forintban az új), de hogy én úgyis visszakapom a pénzem az amazontól, ők meg nem fognak ebből látni egy fillért se?
Próbáltam már mailboxde címre és bp-i címre is rendelni, nem (hiszem hogy) azon múlt, több bolt több termékével is jártam már így. Volt már valakinek úgy hogy megcsípett így valamit, vagy mindig ugyanez a vége?
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
-
Sziasztok!
Keepa-tól kaptam emailt hogy egy termékhez upcoming lightning deal lesz holnap 00:00-tól. Cserébe ma 24:00-ig van rá 20%kupon. Honnan tudja hogy lesz lightning deal? Ki lehet valahogy deríteni hogy az mekkora lesz? (price history alapján még nem volt még rá soha lightning deal, gondolom Cyber Monday lesz).
Csak mert nagyon filózok hogy most megvegyem, mert azért 20% nem semmi (másfél milliós cuccról beszélünk), de ha holnap meg bedobnak rá egy 30%-ot?
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
válasz radi8tor #9907 üzenetére
Amúgy hogy meglegyen a tapasztalat: kockáztattam Vártam éjfélig, és amazon.fr-on (a keepa ugye minden EU-s amazon árait mutatja egyszerre) láttam hogy a lightning dealnél is olcsóbb alapból, átkattintottam és láttam hogy ott még működött a -20% kupon is, így fogtam majdnem 1000 EUR-t az árból Szóval aki amazonozik, és tényleg kell valami, akkor keepa rulz!
-
válasz radi8tor #9926 üzenetére
Matterport kamera, ilyen építkezés dokumentálás meg hasonló célokra.
-
Már mindegy mert májusban lejárt a visszaküldési idő De ha nem amazon az eladó hanem egy harmadik fél, neki csak fizetős visszaküldése volt, és én úgy visszapostázom, ez a visszatérítés akkor is működött volna?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest