Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Matterport kamera, ilyen építkezés dokumentálás meg hasonló célokra.
-
updog
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Amúgy hogy meglegyen a tapasztalat: kockáztattam
Vártam éjfélig, és amazon.fr-on (a keepa ugye minden EU-s amazon árait mutatja egyszerre) láttam hogy a lightning dealnél is olcsóbb alapból, átkattintottam és láttam hogy ott még működött a -20% kupon is, így fogtam majdnem 1000 EUR-t az árból
Szóval aki amazonozik, és tényleg kell valami, akkor keepa rulz! -
updog
őstag
Sziasztok!
Keepa-tól kaptam emailt hogy egy termékhez upcoming lightning deal lesz holnap 00:00-tól. Cserébe ma 24:00-ig van rá 20%kupon. Honnan tudja hogy lesz lightning deal? Ki lehet valahogy deríteni hogy az mekkora lesz? (price history alapján még nem volt még rá soha lightning deal, gondolom Cyber Monday lesz).
Csak mert nagyon filózok hogy most megvegyem, mert azért 20% nem semmi (másfél milliós cuccról beszélünk), de ha holnap meg bedobnak rá egy 30%-ot?
-
updog
őstag
Sziasztok! Biztos a tapasztaltaknak már nyilvánvaló, de én nemrég óta amazonozok: az miért jó az eladóknak (amazon.de-n, direkt figyelek hogy azért több éves, >95%-os eladó legyen) hogy felraknak valamit Used Like New állapotban (ami szvsz nincs is nekik készleten, pl. könyvesboltnak egy objektív legutóbb) mondjuk 40-50%-kal olcsóbban mint az új ár, és 20-30%-kal a használtak alatt, én megrendelem, fizetek az amazonnak, majd ők meg sztornózzák az egészet?
Értem én hogy ne kergessek álmokat hogy féláron fogok vásárolni (miért is ne, Black Friday, év végi akciók, ráadásul van ami féláron annyi - átváltva - mint itthon forintban az új), de hogy én úgyis visszakapom a pénzem az amazontól, ők meg nem fognak ebből látni egy fillért se?
Próbáltam már mailboxde címre és bp-i címre is rendelni, nem (hiszem hogy) azon múlt, több bolt több termékével is jártam már így. Volt már valakinek úgy hogy megcsípett így valamit, vagy mindig ugyanez a vége?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen nyomtatót vegyek?
- iPhone topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- VGA kibeszélő offtopik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- További aktív témák...
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 PRO MAX 256GB silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 65" Interakti Érintőképernyős Full HD Monitor -Panasonic TH-65LFB70E - Több db
- Dell Latitude 5480, 14" HD kijelző, i5-7300U CPU, 16GB DDR4, 500GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garan
- HP ProBook 430 G5, 13,3" FHD kijelző, i5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD kijelző, i3-8145U CPU, 8GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Samsung Evo 970 Plus 500GB Nvme SSD!
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De ha nem amazon az eladó hanem egy harmadik fél, neki csak fizetős visszaküldése volt, és én úgy visszapostázom, ez a visszatérítés akkor is működött volna?
Vártam éjfélig, és amazon.fr-on (a keepa ugye minden EU-s amazon árait mutatja egyszerre) láttam hogy a lightning dealnél is olcsóbb alapból, átkattintottam és láttam hogy ott még működött a -20% kupon is, így fogtam majdnem 1000 EUR-t az árból
Szóval aki amazonozik, és tényleg kell valami, akkor keepa rulz!