Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
GU-81M
tag
Szerintem hagyom az egészet a francba... Megrendeltem 2-án, akkor még volt készleten, azóta nem voltak képesek feladni (persze másnak már feladták), pedig szállítanak ide is.... Chaten beszéltem velük négyszer, minden alkalommal azzal kezdték, hogy a csomag feladás státuszban van, első alkalommal a hölgy még arról is biztosított, hogy félre van téve számomra az áru, de természetesen, ahogy egy ilyen sztorinál számítani lehet rá, elfogyott, arra pedig hogy mikor lesz, nem tudnak mondani semmit sem. Az utolsó megkeresésemkor azt javasolták, hogy rendeljem meg másik eladótól, hogy hamarabb megérkezzen.... Természetesen 149 helyett 179 font az ára.... Rendeltem később egy váltót is hozzá, azt persze kihozták...
Most mondjátok meg, én vagyok ennyire türelmetlen, vagy tényleg megesik az Amazonnal, hogy ennyit tökölnek? Ez lett volna az első Amazonos rendelésem, eddig főleg ebayről szereztem be a dolgokat (pl fényképezőgép), de ott nem volt semmi ilyen problémám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen házat vegyek?
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Diablo IV
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Komplett RGB Gamer PC / RTX 3080 / i5-12490F / 32GB DDR5 / 250GB & 1TB SSD / IRÁNYÁRAS
- Magyar kiosztású Apple Magic Keyboard 2, Touch ID, teljes méretű
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- 2026 MacBook Air / MacBook Pro / M5 - M5 Pro - M5 MAX 14" / 16"
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD?,,Win.11
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- Lenovo P52s 15,6" i7-8650 32Gb ram, 512Gb Nvme, számla, garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest