Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ccs2929
senior tag
válasz
Vyndree #26003 üzenetére
Ismét új gép
A kitobihoz képest k.... jó a nagyítás, hacsak nem dobtál rá valami előtétet....mint kép, nem az igazi, tesztnek jó.Lamacube színesben nagyon mű, ff-ben jobb, de nem igazán adja, zavaróak a fák, sokat kitakarnak a főtémából.
Schuby egész jó, de utómunka ráférne, mert nagyon fakó, a WB sem jó, de a kiindulási alapja jó, igaz nem tudom mekkora crop.
/hopp, a képméretből látszik, hogy nem nagyon vágtad meg/
hcl nekem is a második tetszik
, a többiek már kivesézték....
jjeahh fasza, mint mindig
, ha bele kell kötni, akkor 1-1-re vágnám, mert a jobb oldalon felesleges a fűcsomó, meg a teteje picit sötét, amúgy rendben van szvsz.
Több értékelés kellene a topicba ismét szerintem, mert sokszor látom, hogy van egymás után 15-20 hsz, amiben csak kép van/ez jó is, mert pörög a topic/, de jóformán senki senkinek nem mond véleményt, még annyit sem, hogy jó/nem jó
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- Egér probléma
- Gyúrósok ide!
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest