Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Big-Lacos
aktív tag
válasz
gubisadam #26093 üzenetére
(#26093) gubisadam, (#26099) MC Pite : Koszi. Gondolkodtam 16:9-ben is es akkor eltunt volna a kis ajto, de nem akartam vagni, igy sem volt tul sok pixelem sajna.
(#26097) Wa2x_, (#26098) Balinov Koszi nektek is. Jaja mobilos kepek, pixlr express-el lett rasegitve kicsi
-
Big-Lacos: Foteles bejövős -esetleg a padlón lévő ajtót ki lehetne kapni
Balinov: Ok, jogos, eleve az uwa+street is érdekes párosítás, és valamiért csak úgy takarítás közben megtetszett...
-
Balinov
titán
válasz
MC Pite #26094 üzenetére
Pite, neharagudj, semmi szemelyes, de ez szerintem mindketto shift_Del-es..meg a szines csak csak, bar valamiert, akarhogy nezem az uriembernek mindig Tyrion Lannister-es testtartasa van, ami khm..nem epp elonyos. tudsz te ettol sokkal jobbat is!
Big_Lacos, asszem elegalabb az egyiket favoltam is, de nem is neztem, hogy ezek mobilos kepek
-
-
gubisadam
aktív tag
Kicsit az előző hozzászóláshoz hasonló az én épületem is. Nekem személy szerint tetszik, ti hogy látjátok?
-
balintkagan1
tag
Köszönöm szépen a kritikákat!Igen egy fránya derítőlapot ha berakok a másik oldalra...pedig volt is ott nálam...
A kólát szánt szándékkal adtam a lány kezébe, de sajna ott is maradt, úgyhogy ebben a pózban nem készült kóla-mentes fotó.. -
madmike
őstag
Sziasztok!
Hoztam egy makrós próbálkozást Helios M44-2-vel. -
Balinov
titán
válasz
steveetm #26073 üzenetére
steveetm. Ne vicceljel,, mar hogyne szamitana! Koszi a jo szavakat, lehet atmereszkedek vele a haladoba
fungeld. Koszi, a kerites engem sem tesz boldogga, de nem tudok mit kezdeni vele. a poznakat megprobaltam kiszedni (keves sikerrel), de inkabb hagytam, mert sztem jo, hogy az uttal egyutt az is huzza a szemet (enyemet legalabbis) a hegy fele.
Chance Neked is koszonom az epito kritikat. Jobbfelso megmondom oszinten totalisan elkerulte a figyelmem
Jobbrol vagassal kapcsolatban ugy latom igazad van, ha a feher ba***as miatt vagnek, levagnam a kep jobbszelerol is azt a fel feher epuletet (tenyleg zavaro), igy a vezetek tenyleg a jobbfelsobol indulna, nem csak majdnem. Sargafu: valamiert laposon sotetebbnek tunt, azert nem is nyultam hozza adjustment brush-szal LR-ben (csak egy ND szurovel vettem visszabb a szaturaciot minuszba, 0 vibrance mellett) (tenyleg HDR-es?
)
ccs2929 Ha ketten mondjatok detto ugyanazt, akkor hiszek nektek.
Ez meg egy nagyon, de nagyon korai DSLR-es probalkozasom, alig 6 honapja volt anno meg a D5000kit..meg annyi fogalmam sem volt a kompoziciorol, mint most (naneminthamostistulsoklenne).
udv
B -
belovary
senior tag
Persze! Ez nem kérdés! Nem azt írtam, hogy most csak ilyenek képeket fogok készíteni, egyszerűen csak tetszenek az ilyen szürrealista dolgok. Igaz, a grafikus-fotós ötvözet az igazi, na de az én már nem leszek.
Viszont elsősorban a fotózás, amit említesz te is, az jön be,csak ez a vonal is, és néha lehet készítenék ilyet is. Egy kis Star Wars... -
belovary
senior tag
válasz
Fotonhámozó #26075 üzenetére
Nekem nagyon bejön! Az ilyen képekért is kezdtem el komolyabban foglalkozni a fotózással. Nagyon érdekelne a 3 kép amelyből kreáltad, a menete a készítésnek, ilyesmi.
Ha van időd, na meg persze kedved, privátban megírhatnád nekem. Most játszogatok én is a több kép összerakásával, maszkolással, és persze amennyit csak tudok képelek, mert az a legfontosabb, hogy tanuljak. Köszi!
-
ccs2929
senior tag
válasz
Chance #26079 üzenetére
Hatalmas +1. Pontról pontra ez jutott eszembe
erzol ez bejövős, brutál jól néz ki, kár, hogy ilyen kemény fényben készült
balintkagan1 Nekem tetszik, tetszik a környezet nagyon, a kóla sem zavar, jó a színes csíkos asztal, és pad, annyi, hogy tényleg jobb lenne, ha a kamerába nézne, de nekem alapból tetszik
gubisadam a pingvin elég jó, csak kár, hogy nem a másik irányba úszik, mert ahogy nézem, onnan jön a fény, és úgy nem lenne sötétebb a feje, mint a hátsója
A pávián nagyon fasza, jól kitölti a képet, annyit csináltam volna még rajta, hogy szelektíven a szeménél emeltem volna a shadow csúszkán, hogy ne legyen ilyen sötét.
A többivel sincs különösebb baj -
Chance
tag
válasz
Balinov #26071 üzenetére
Alapvetően nem rossz. Pár észrevétel:
A jobb felső sarokban nekem látszik valami világos darabka, azt levágnám, plusz ha már ott mennek a vezetékek, megnézném úgy, hogy a jobb felső sarokból induljanak pontosan.
Ehhez a drámai hatáshoz nekem mosz túl élénk/sárgás/világos a fű az út mellett, azon megpróbálnék visszavenni, talán kevésbé lenne HDR-es.Szerintem....
-
hcl
titán
válasz
Fotonhámozó #26075 üzenetére
Ez nagyon kemény lett. Hány képből van?
Amúgy az alapkompó az épülettel és a csillagokkal is bejönne.
-
Fotonhámozó
senior tag
válasz
balintkagan1 #26070 üzenetére
Szerintem korrekt, 3 észrevételem van csupán: a kóla nem igazán megy a képhez, ha nem nézne annyira ki a képből, nagyobb lenne a kontaktus a fotóalany és a szemlélő közt. A rendezői bal keze felett és a nyakán egy picit sok a sötét rész.
-
fungeld
aktív tag
Ma sikerült bejutnom egy régi légvédelmi rakétabázisra. Igazából nem fotózni mentem, de sikerült csinálnom pár turistafotót miközben azt figyeltem, hogy mikor támadnak meg a kutyák
Szerintetek is hangulatos vagy csak azért érzem úgy, mert ott voltam és shift+del? Őszintén.
(#26071) Balinov Tetszik, hogy az út vezeti a szemet, de a kerítés engem eléggé zavar a kép közepén, illetve a villanypóznák sincsenek túl szerencsés helyen.
-
Wa2x_
veterán
válasz
balintkagan1 #26070 üzenetére
Cola miért? Amúgy szépen sikerült, bár a lábtartás kicsit feszes és kár, hogy nem ide néz.
-
balintkagan1
tag
Egy újabb képet hoznék, megtisztelnétek vele, ha írnátok néhány mondatban kritikát róla:
-
gubisadam
aktív tag
Sziasztok, hoznék pár képet:
szívesen fogadom a véleményeket!
köszi!
-
steveetm
őstag
válasz
Balinov #26061 üzenetére
Balról valamiért nem mertem többet vágni belőle, de lehet akkor bepróbálkozom még azzal
Illetve, ha jól rémlik felül még talán volt két családtag, csak azok közül is a bal oldali mintha alapból vágva lenne a jobb szélen(Nagyon próbálok koncentrálni, hogy miért féltem a jobbjától annyira, ha jól rémlik az egyik saláta már picit rohadt a gyökerénél, ami mögül kandikált ki a félbevágott tag, ezért hagytam le azt inkább. Nekem az nem illett bele az idilli ebéd elképzelésembe, nahcl: Igen, ezért is volta nagyon büszke magamra, mert magamhoz képest ezt sikerült egész jól megoldanom. Az összes száradt gaz úgy égett befele mintha muszáj volna, de már egy lepke árnyéka is képes volt fekete maradni
Persze nyílván nem tökéletes, én is tudom, de igyekeztem, becsszó
erzol: Nekem tetszik
Üdv.: steveetm
-
hcl
titán
válasz
steveetm #26060 üzenetére
Nem mindig könnyű az ilyen erős napon készült, nagy dinamikát igénylő képeket utómunkálni. Múltkor az egyik Gyere lefényképezünk! -öt lövöldöztem (mármint a standot) Nappal szembe, az még megoldható volt, de amikor kezdett rájuk borulni az árnyék, és a fele napon volt, fele árnyékban, azzal nem nagyon lehetett mit kezdeni.
-
steveetm
őstag
válasz
jjeahh #26059 üzenetére
Kifutottam az időből, előzőbe nem fért bele.
Na meg, eddig makrón kívül mást nem is linkeltem, az viszont biztos, szóval tekintsük ezt amolyan szárnypróbálgatásnak a makróvilágon kívül
Pedig próbáltam iszonyat szolid lenni a színekkel. Tűzű napsütés volt, direkt próbáltam így felesre venni a figurát a "kiégett" fű és a friss kaja között, úgy hogy ne legyen túl fényes/sötét egyik sem. Emlékeim szerint nagyon hasonlóan kellett kinéznie élőben is, de ez megint lehet a monitorom hibája
A harmadik félbevágott állatka igaz, de nem tudtam vele mit kezdeni mert valami takarta a hátát, és csak szarabbul nézett volna ki(szerintem).
Az industar-t pedig imádom, 99% ban az van a gépen, az összes obimnál 5x élesebb, szebb képe van stb
Csak a chipes adapteremben szarul van belőve a fókusz visszajelzés, és néha macerás a pontos kép, ha viszont sikerül, az szerintem tűéles. Tényleg imádom, semmi pénzért el nem adnám, kölcsönbe se, ha nem én fogom
Pedig mikor meglett a helios 44-2, azthittem az lesz fent, de nem. Az sem szar, csak határozottan máshogy "szép" a képe
Üdv.: steveetm
-
steveetm
őstag
Egy ideje nem nagyon volt időm semmilyen képemmel foglalkozni, de most kicsit összekaptam magam és frissítettem az flickr-em picit. Sokat nézegettem, hogy linkeljek-e valamit, de végülis egy picit régebbi képnél maradtam, még az állatkerti turistáskodásomból kerestem elő. Ennél a képnél határozottan próbáltam "alkotni" valamit(nem röhög!), nem csak odamentem és katt. Szerintetek egy icurka-picurkát sikerült túllendülni egy kutyaközönséges turistafotón, vagy ez még mindig abba az albumba való?
Nem sértődöm meg, ha nem, mert nekem alapvetően tetszikÍme a kép:
fasza, linkelni is elfelejtettem.Van 1-2 másik kép még az albumba, ha esetleg valakinek nagyon jobban tetszik valamelyik, akkor ne kíméljen, bár olyan nagyon nem sikerült mostanában alkotni^^
26059: Azt nem mertem tenni, mert megint elkapott a "imádom, ha minden naaaaaaaaaagyon szép szíííííííínes" láz, és gondoltam mindenkinek az lesz az első szava, hogy vágjam le a kezem, ha a vibrance csúszkához nyúlnék
De igen, nekem is nagyon bejön az is, köszi
Üdv.: steveetm -
Balinov
titán
válasz
Real_Necro #26053 üzenetére
jaja, koran van meg. akkor ez visszamenes lesz, gondolom mar most megy a visszaszamlalas
-
Balinov
titán
válasz
Real_Necro #26046 üzenetére
tetszik! kiraly (tenyleg
) a gorbulo horizont,a szines mediterran hazak meg Cinque Terre ota a gyengeim amugyis.
mikor mentetek C-re?
-
Real_Necro
veterán
Köszönöm az értékeléseket.
Kékkel vacakoltam egy darabig. Vagy túl kevés volt, vagy túl sok, próbáltam kompromisszumot találni.
Kontraszton nem tolnék felfele, szerintem bőven kontrasztos, valamint ha feketén még tolok felfele, akkor a maradék árnyék is csak egy folt lesz.
-
válasz
Nekem tetszik. A kék elszállásávak egyetértek, a kontraszt és black level igényével nem.
-
ccs2929
senior tag
válasz
jjeahh #26020 üzenetére
Hmmm, mégsem biztos, hogy így a jobb, legközelebb inkább nyírd le a fölös füvet
zgospel húúhh, a kék az tényleg brutál kék lett.
A javított változat tetszik, szeretem az ilyen nem beállított, vidám hangulatú képeket, nekem is van pár ilyen bohókás, csak az asszony nem engedi feltenni őket, mondván, hogy milyen hülye képeket vág
Nekem ami kicsit furcsa, hogy a szeme túl világosra sikeredett, nagyon "virít", plusz, a korlátból jobbról, balról vagy lecsípném azt a fényes részt, vagy szellősebbre hagynám, már, ha lehet, és akkor adna egy minimális keretet a fényes rész. remélem érthetően írtam
Real_Necro Szvsz. túl kék az ég, lehet a csúcsfényeken visszahúznék picit, meg egy kis kontrasztot vagy egy kis feketét még elbírna
-
m3ss
veterán
válasz
tetszik. erdekes milyen szinesek a hazak..
jeah, nekem a 4:3-as gombas jobban tetszik.
-
zgospel
őstag
válasz
fungeld #26041 üzenetére
abszolút jogos, a wb-t úgy hagytam ahogy a gépből kiesett...
nem ma exportáltam ki hanem már jópár napja, nem is emlékeztem rá, úgy maradt meg a fejemben hogy hát ilyen a színvilág, nem is zavart engem... aztán most a kommented hatására előkerestem újra az eredetit és kijavítottam. tényleg jobb ígya flickren fotót replaceltem a javítottra. a később érkezők számára kisméretben ehhez a hozzászóláshoz csatolom csak hogy lássák mennyire kék volt az eredeti
íme
-
zgospel
őstag
hozok egy fotót is. a portré nem az én világom, nagyon ritkán szoktam még haverokat is, és tulajdonképpen itt sem volt semmi koncepció csak sétáltunk.
egynek azért remélem elmegy.
ha van valami nagyon szembeötlő hiba amire legközelebb figyelnem kéne akkor ne kíméljetek (de azért a lelki világom ne sérüljön, elvégre elfogult vagyok ezzel a képpel kapcsolatban)
-
LamaCube
addikt
Az a gond, hogy a kijelölt útról / vagyis inkább az én szememben egy labilis tákolmány, létra/ nem lehet letérni, meg nem is nagyon tud az ember. Plusz egy állványt is cipelni és még kapaszkodni is. Valószínűleg örülök, ha turista fotót tudok készíteni.
Mindezek ellenére minden tőlem telhetőt megteszek, hogy szép kompókat összehozzak. Bár az eddigi pályafutásomból kiindulva nem biztos, hogy ez össze is jön.Na, de nem offolok tovább, mert még kikapok.
-
zgospel
őstag
válasz
fungeld #26027 üzenetére
engem mindenképp érdekel majd a tapasztalatod
hányan mentek egyébként? nem féltek hogy lesz ott pár homeless vagy heroinfüggő junkie? mi egyszer Pécelen bementünk egy hegyoldalban lévő elhagyatott régi bunkerbe (talán rádióállomás lehetett) és bár épp nem volt bent senki, de tele volt herkás tűvel meg postásgumival az egész hely, az ürülékről nem is beszélve
szerk: offba tettem
-
k!nG
aktív tag
válasz
fungeld #26029 üzenetére
Na ez felkeltette az erdeklodesem, mi is elhagyatott romos hazakat keresunk, vagy olyanokat amibe tudjuk a hazszamot es tetore fel lehet maszni fotozgatni. Sracok itt pesten esetleg tudtok ilyeneket? Akar priviben is johet vagy ide is, szerintem ez meg felig-meddig temaba vag. Ezer koszi.
LamaCube: Ilyen helyrol nem tudsz lelkiismeretfurdalas nelkul elmenni, ha nem fotozol. Csapj a szett melle egy ND1000-t, hogy tudj hosszuexpozni..
-
Vyndree
őstag
válasz
fungeld #26027 üzenetére
Ha már ott vagytok és van időtök, menjetek át Hajmáskérre a tüzérlaktanyába és a katonatemető is talán érdekesség.
-
Vyndree
őstag
válasz
Novics #26010 üzenetére
Van egy olyan mód, hogy AF kézi finomítással, majd tesztelni fogom. Nem jó az irány, szemben volt a nap, meg a ház fala. Köszönöm az észrevételeket, legközelebb ezekre jobban fogok figyelni.
ccs2929: csak egy teszt volt, mikor megvettem kivittem a kertbe és gyorsan kipróbáltam.
-
LamaCube
addikt
Köszönöm mindenkinek a kritikát!
Novics
A poén, hogy ott volt a táskámban a cpl csak nekem az a magasság ahol voltam teljesen zavaró /tériszonyom van/, persze ez nem kifogás akar lenni. Teljesen elfelejtettem, úgy mint az iso-t is.
-
Novics
senior tag
válasz
matyi012345 #26015 üzenetére
Középre kell kompon állni, mert a szélén még beleesel.
-
hcl
titán
-
matyi012345
őstag
YT-n inkább ne is nézz! Talán 5-10%-a ami értelmes. Karl Taylor, Alex Koloskov, videóit szoktam nézni unalmasabb óráimban, ők tudják mit csinálnak de néha ha eltévedek más videókhoz, hát sírva fakadnék hogy mekkora orbitális blőd baromságokat tudnak összehordani néhányan. Persze rajtuk kívül is sok van még, csak hirtelen Ők jutottak eszembe. Rob Grimmnek pl vannak még jó anyagai. Aztán lehet hogy más témában jobb az arány de tárgyfotózásban siralmas.
Mondjuk Karl Taylor-nak inkább összehasonlító meg tesztelős videói vannak, meg divatfotó is néha..
-
Novics
senior tag
válasz
ccs2929 #26008 üzenetére
Az a gond, hogy mostanában csak read onlyban vagyok itt. Csak az offolósba böfögök be néha valamit. A képelés projekt egy kicsit megfeneklett, most spd cipőre vadásztam - megvan
- aztán hajtom az outit, mert az nekem jó.
De akkor, hogy ne csak off legyen.
(#25967) Balinov
1. Talán ez tetszik a legjobban, bár nagyban megnézve egy kicsit üresnek érzem. Pár felhő feldobta volna, vagy hajó. De ez olyan dolog, hogy nem rajtad - Verán - múlott.
2. Egy kicsit turistás nekem. A nyugodtság helyett inkább zsúfoltság nekem.
3. Turista.
4. Többet kéne mutatni a környezetből, mert ez így nagyon lóg a levegőben. Vagy sokkal kisebb részt kellene mutatni, valami érdekes, jellegzetes részletet. (Gondolom, hogy a szikla maga jellegzetes, de így ebben a formában nekem nem jön be.)
5. Jobbról és fentről vágnék. Gondolom ez egy magas mólóról készült, így viszont üres az előtér. Szép környezetben van, a templom a jobb szélen, a bástya (?) balra, a színes házak, hajók, de a csillag elveszik a képen.
6. Balra még lehetett volna folytatni a képet. Ha a tenger van ott.(#25988) jjeahh Valaki már írta - lusta vagyok megkeresni kicsoda
szerk: ccs2929 volt az
-, hogy 1:1-ben jobb lenne. Az a fű nem sokat ad a képhez. Mintha a gomba előtt is lett volna egy a dof-on kívül eső, mert valami halványzöld átmászik a gomba előtt. Nem ez a legtűélesebb, legbrutálisabb gombás képed, de olyan kis aranyos, meseszerű. Tényleg van hangulata. Ennek a kis pufinak ez jól áll. Szerintem nem is sötét.
(#26003) Vyndree A légy nagyon sötét - a szirom elvitte a fénymérést - és mintha az élességgel is lenne gond. Viszont nagyon ronda egy dög, olyan sokáig nem nézegettem.
Kompozíció... ez a nagy üresség nem túl jó, meg... nem is tudom... nagyon nem adja magát. Nekem.
(#26005) LamaCube Nekem a múltkor sikerült 1600-on hagyni, és utána kint, fehér falat - meg azért más is volt még rajta
- verőfényes napsütésben fotóztam, és csodálkoztam, hogy "kicsit" világos lett a kép 1/6000-es záridő ellenére is.
Polár kellett volna neked, azzal szépen ki lehetett volna rajzoltatni a felhőket. Gondolom azok lettek volna a fő téma. Ha nem, akkor viszont nem a legszerencsésebb a kompozíció.(#26006) Schuby Kicsit fakó. Mehetne még rá kontraszt. Ha ennyire türelmes kis dög volt, akkor mehettél volna még lejjebb, még laposabb szögből is fotózhattad volna. Esetleg - hogy a telét ne kelljen cserélned - mehetett volna valami részlet is. Fotózhattad volna magadat a szemében.
Nemrég nekem is volt egy egészen türelmes alanyom:
Most, hogy így megnéztem, fent sok. De próbáltam szabvány képarányt. Mondjuk ha a gyíkból is vágtam volna... -
ccs2929
senior tag
válasz
Vyndree #26003 üzenetére
Ismét új gép
A kitobihoz képest k.... jó a nagyítás, hacsak nem dobtál rá valami előtétet....mint kép, nem az igazi, tesztnek jó.Lamacube színesben nagyon mű, ff-ben jobb, de nem igazán adja, zavaróak a fák, sokat kitakarnak a főtémából.
Schuby egész jó, de utómunka ráférne, mert nagyon fakó, a WB sem jó, de a kiindulási alapja jó, igaz nem tudom mekkora crop.
/hopp, a képméretből látszik, hogy nem nagyon vágtad meg/
hcl nekem is a második tetszik
, a többiek már kivesézték....
jjeahh fasza, mint mindig
, ha bele kell kötni, akkor 1-1-re vágnám, mert a jobb oldalon felesleges a fűcsomó, meg a teteje picit sötét, amúgy rendben van szvsz.
Több értékelés kellene a topicba ismét szerintem, mert sokszor látom, hogy van egymás után 15-20 hsz, amiben csak kép van/ez jó is, mert pörög a topic/, de jóformán senki senkinek nem mond véleményt, még annyit sem, hogy jó/nem jó
-
LamaCube
addikt
Szeretnék véleményt kérni. Tipikusan kezdő hiba, hogy az iso-t 800-on hagytam, viszont még jobban be is jött zajosan, persze még ráerősítettem 1-2 dologgal. Lehet alul és felül szűkebbre kellene vágni, de lehet rosszul látom. Persze ettől függetlenül lehet kuka az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Star Trek
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS