Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Plazma TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleana
csendes tag
-
aleana
csendes tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Igen, visszamegyek majd érte.
(Jól elszórakoztam azzal előzőleg, hogy bedobáltam a fegyveres emberkék közé, aztán hallgattam, ahogy rendet vág köztük a dög. xDD)
És igen, elég nehéz hardon. Előre félek tőle én is, mi lesz, amikor nekiesek majd nightmare-on. Márpedig az mindenképpen kell és kész.
Egyébként nem tudom miért, de sokkal idegesebb leszek, mikor megkapom a lángszórót, mint korábban. Ezt már előző alkalommal is megfigyeltem, most meg inkább nem is mentem onnan tovább egyelőre. -
-
aleana
csendes tag
válasz
marilllyo
üzenetére
Kellemes meglepetés volt : DD Legalább ezért nem kellett a fejem a falba verni.
Egyébként jól emlékszem, hogy a noise maker tervei is az orvosi részlegen voltak valahol? Mert ha igen, most ügyesen elfelejtettem felvenni, de mire feltűnt a dolog, már nagyon odébb jártam.
Gondolom a kettes szintű változatot nem lehet majd enélkül megtalálni. -
aleana
csendes tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Túlságosan elkényelmesedtem első alkalommal.

Egyik ismerősöm mesélte, hogy őt meg a lift hekkelgetése közben kapta el. Na én még ott nem találkoztam vele se először se másodjára. Mármint láttam, hogy kinyírta szépen azokat a fegyveres néniket-bácsikat, akik nem sokkal előtte még engem akartak kinyírni, de aztán el is ment és vége volt.
És gyönyörű, hogy az alien jelenlétét nem mentik a mentési pontok. Amikor először játszottam vele, már a vége felé volt egy olyan, hogy néztem szépen a mozgásdetektort, semmi jel, körülnéztem, semmi gyanús, hallgatóztam, csak a szokás. Mondom, oké, akkor mentsünk. A mentési pont se írta ki, hogy ellenség lenne a közelben, erre mire kettő pont kialudt a háromból hallom a sziszegést. xDD
Épphogy menteni tudtam, és már végem is volt. Visszatöltésnél meg a közelben se volt a dög. Ott nem kicsit könnyebbültem meg. xD -
aleana
csendes tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Na, akkor legközelebb a táblát is kihagyom.

Én az előző alkalommal arra mentem és nem tűnt el utána a dög. xD Nagyon ragaszkodik hozzám a kis aranyos. Most is arra futottam neki. De aztán le is állítottam most kicsit.
Egyébként a nagy újrakezdés után majdnem eldobtam egyszer a notebookot. Axeltől épp érzékeny búcsút vettem, vártam a liftre, jött, beszálltam, és amikor megnyomtam, hogy induljon, pont akkor pottyant le a dög a szellőzőből, szóval még láttam is. (Előző alkalommal ez is kimaradt, de lehet, hogy csak azért, mert akkor pont befelé néztem, vagy valami.) xD Ez így kicsit megingatott, aztán az első halál még inkább. Az előző alkalommal olyan szép nyugtom volt tőle a kórházas fogócskáig. xD
Egyre inkább örülök, hogy nekivágtam megint.
Még így is lehet új dolgokat látni, meg frászt kapni. -
SchumiBácsi
őstag
Igen a végén lévő rövidítés, amire valamennyi végigjátszás során rányitottam, de sose használtam mert mindig visszafordultam a cuccokért... A következő végigjátszás fényt deríthet arra, hogy ha rövidítek akkor is eltűnik e a dög, vagy akkor már b*szogat. Igen, a tábla leolvasása nem kötelező

-
aleana
csendes tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Nem tudom, de meglepett, mert amikor az előző alkalommal arra jártam, nem várt rám ott szeretően.
Könnyítés? Hát én előzőleg egy útlevágást találtam, de az már a vége felé van, amikor eltűnni kéne erről a szintről.
Most vettem fel a csőbomba tervrajzát.
Szerk: Ki lehetett volna hagyni a táblanézegetést?
-
SchumiBácsi
őstag
-
aleana
csendes tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Igen, most én megfogadtam, hogy a lehető legkevesebbet fogom használni. Remélhetőleg sikerülni is fog. Mert már előzőleg is éreztem, hogy jobb lenne, ha spórolnék vele, de volt pár helyzet, amikor nem egészen úgy sikerült elbújnom/kerülnöm, ahogy szerettem volna. xD
Egyszer éreztem, hogy nagyon kellett volna, de akkor meg pont nem volt.
Jellemző. 
Na közben lejutottam a kórházba.
Élből meg is haltam egyszer. Bepötyögtem az 1702-t, erre ott állt a túloldalon a dög. Kimentem, csináltam teát és mindjárt nekiugrom újra. xD
De még mindig nagyon tetszik, ahogy lemászik a szellőzőből, mikor ballagunk vissza kóddal a zsebünkben. Alapvetően nem az én műfajom az ilyen játék, de ez nagyon beszippantott. -
SchumiBácsi
őstag
Na igen nehéz olvasgatni, de erre is van praktika
Egyébként a lángszóró nem nagy tragédia ha kifogyott, mert elméletileg az egész game letudható nélküle... Az apollo core féle elkobzásig egy grammot se fújtam ki. Utána a reaktorban a kis dögök miatt feltétlen kellett, de azt most is kellesz ugyanakkor röhögnék ha volna olyan öcsivment is hogy lángszóró nélkül vidd végig 
Egyébként a 1702 sima ügy volt mert a dög ismét lemaradt mindenről. Azt követően hogy lecsesztem a dokit és visszafordultam a többi sallangot begyűjteni, már le sem jött szégyenében. Sőt, olyan halkan ment hogy csak a detektor jelzett néha hogy ugyanmá'
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
aleana
csendes tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Én most épp a kommunikációs részlegről tartok kifelé. (Lehetőleg úgy, hogy ne támadjon be egy working joe se.) Viszont a ne halj meg egyszer se dolog már most ugrott. xDD Felkapott az egyik szellőzőbe a dög a nagy menekülés közben. Sebaj. XD Majd összejön legközelebb. xD
Előző végigjátszáson, mediumon először csak az orvosi részlegen kellett foglalkoznom vele. Nem tudom, hogy azért-e, mert ez is ilyen szint-különbség, vagy csak halkabb voltam akkor, mint most. De annyira meglepődtem ezen a támadáson, hogy elfelejtettem esc-et nyomni.
Egyébként én sokat szenvedtem az orvosi részleggel először. (Már tegnap nagyon örültem neki, hogy megint mehetek felfedezgetni.) Bár így sem akkor szívtam legjobban a fogam, hanem a vége felé, amikor ilyen alternatív útvonalat kellett keresgélni. Ott volt az a targonca, amivel dobozt kellett emelni, hogy mehessünk tovább. Na azon kínlódtam sokat. xD Lángszóró: üres, kifújt, kiürült. A dög meg folyton lent mászkált a folyosókon. Azt hittem, soha az életben nem sikerül végigcsinálnom.

Mondjuk lehet azért is kéne majd egy novice végigjátszás, hogy én is tudjak olvasgatni. Mert most nagyon sokszor passzolom a dolgot. A fenének sincs kedve gépekben turkálni, amikor ott neszez a dög a közelben. -
SchumiBácsi
őstag
-
aleana
csendes tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Hang nélkül én sem tervezek játszani vele. Az valami hihetetlenül sokat levehet az élvezetből.

Először mediumon játszottam végig, ismeretlenül nem akartam rögtön valami nehezebben belevágni.
De most már hardon kezdtem és utána mehet majd akár a nightmare is.
De gondolkodom azon is, hogy később megnézem, milyen a legkönnyebben.Nemrég fejeztem be, és így nagyon nem érzem, hogy ráuntam volna.
Az idegeimnek mondjuk nem tesz jót, de akkor is. xD
Valami hihetetlenül jól el van találva.Éééés... mehetek megint a kórházi részlegre bújócskázni. xD
-
SchumiBácsi
őstag
Nekem akár ugyanennyi is beleférhet mint eddig
Most a hiányzó öcsívmentek a cél, hardon ideálisak a feltételek ehhez... már a dög első tényleges megjelenésekkor több cuccom van mint nightmare-n egész végig
Ezt követően majd egyszer végignyomom csak zenével, mert kellene az egész soundtrack - Yuhtúrón nincs meg az összes így "házi" felvétel készül, ahogy a game adja. Másik megoldás egy amolyan Sevastopol ambient track készítése, ami egy zene nélküli megoldást jelent. Nem, néma végigjátszás nincs tervben
Ezeket követheti egy turista mód novice-n, de ez már nyár környéke lehet.További két végigjátszás kacifántosabb, mert technológiától és pénztárcától is függ:
-Oculus Rift a 3D-s borzalmakért
-120/144Hz-es kijelző a még folyamatosabb borzalmakértAztán ha valaki lökne egy olyan modot melyben egyszerre 2dög is a vérünket akarja, az szintén egy izgi menet lenne

-
aleana
csendes tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Ötödjére? Hű, ez nem semmi.

Én ma kezdtem újra, de még csak másodjára. xD De már most érzem, hogy nekem is bele fog férni még pár végigjátszás. -
SchumiBácsi
őstag
Na a Far Cry 4 megadta magát, Kyrat "rendbe téve". Most újra felnézek a Sevastopol-ra 5ödszörre és minden Xeno-t szétütök, remélhetőleg végig 1élettel

-
Frod
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Fel tudná dobni valaki valami más tárhelyre, mert a Chorme mindig beleugat és nem tölti le?!

-
marilllyo
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Yyyiiisssss. Indul a nightmare fokozat.

-
Frod
addikt
Legálisan talán ilyen olcsó még nem volt: most a Gamersgate-en 15,6 € körül van az alapjáték.
-
SchumiBácsi
őstag
A gond ott kezdődik hogy elsőnek nem a plazma vágót, hanem a sima gázvágót szerzed meg. A "Lorenz Systech Spire" szinten meg mindenhová a plazmavágó kell. Azt ne kérdezd miért kell ugyanahhoz a szellőzőt reteszelő ajtóhoz a későbbiekben plazma vagy ion, mikor az első ilyet simán gázzal vágjuk át, mert ez számomra is rejtély. A vágó a közhiedelemmel ellentétben nem fogy ki, illetve nincs annyi vágnivaló hogy kifogyjon. Az idegszálad fog max elfogyni amikor egy hosszú vágás közben ott fog zörögni a dög és a detektor is jelez majd hogy ugyanmá'
-
kisfer
aktív tag
Srácok,már megszereztem a plazmavágót és nyitottam is vele fel szellőzőt,de most mikor a server hub-ba kell mennem és találtam szellőzőt azt írja h nincs nálam a vágó.
Ez mi?
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Ha guggolsz akkor nem adja ki, csak normál járásnál. Sprintnél is probléma van, mert bár olyankor van hangja, de nem úgy mint a balra oldalazásnál.
A cselekvés lassúsága azért van mert "hold", tehát tartani kell a gombot bármihez. Ezekkel különös gond nincs ha már megszoktuk, még a szekrénnyel se, pedig tényleg szabályosan kiugrik, de a hangot a dög mégse hallja.
A DLC-vel meg annyi baj legyen ha nincs több, inkább a második rész kell
-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Ez a jobbra strafe még nem tűnt fel, de figyelek majd, viszont engem még ami zavar, hogy rettenet hangosan jön ki a szekrényekből, sőt inkább kirobban, meg rohadt lassan megy be valahova, stb, ebben a helyzetben ez mind fura.
Meg állítólag a dlc-k is ennyik voltak, már nem lesz több, nemhogy sztori dlc.

Erre a motorra simán rádobhatnák a 2. részt, mert gyönyörű, és ugyebár ehhez a sötét és félelmetes hangulathoz nem kell annyi erőforrás.
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Az a vicc hogy ha nem nyúlnának a motorhoz, gyakorlatilag már pakolhatnák is össze az új állomást/űrhajót/kolóniát. Egy kisebb történetmesélés az axel és a doki részéről is pipec volna. Hozzáadhatnának egy olyan nehézségi szintet is amiben a dögöt megölheted, cserébe több van belőle... ezzel az összes MB1-est is behozhatnák a képbe aki eddig is csak Smart gunnal mert a dögök közzé menni. Ha nagyon belendülnének, még a dögöt is irányíthatnánk
De ami abszolút filléres javítás lenne az Amanda lába, illetve annak hiánya nagyobb látómezőn... leveszem szűkre akkor látni, tágon nem. A lépkedések hangja is problémás, mert ha simán előre megyek vagy előre/hátra és balra strafe rendesen van hangja és az animációja is jó, de jobbra strafe megoldással semmi hangja nincs és az animáció is elég fail. A nagyon nagy rettegésben már az első végigjátszásra feltűnt ez a probléma nem igaz hogy senkinek vagy egy teszternek ez nem tűnt fel

-
cyberkind
félisten
Oké, ebből 1.6 ment el mindent összeszámolva, szal nem aggódok, és a linkelt cikk szerint is van esély az Isolation 2-re, de tény, nem lennék meglepve ha ennyi lett volna.
A CA is nagyon megakarja csinálni, ezernyi ötletük van még, és azokból nagyon keveset tudnak beleépíteni egy részbe.
És itt nem a Sega-t kell okolni a CM miatt, hanem a rohadt, tetvedék Gearbox-ot mert abba a tetűszar Borderlands-ba szarták el a pénzt.

Megjegyzem, így is valamilyen szinten tetszik a CM, 1x ki is toltam, de elég is volt.
-
Frod
addikt
válasz
cyberkind
üzenetére
Csakhogy a SEGA tesz rá, hogy "rétegjáték", ők beletoltak súlyos pénzeket, és ezért cserébe vártak volna eredményt. Ne rajongó, meg játékos szemmel nézzétek a dolgot, hanem úgy mint a nagykutyák:
az ócska Colonial Marines-ból elment 1,3 M, de kritikailag megtépázta mind a kiadó, mind az Alien-videójátékokkal szemben támasztott elvárást. Ezt lett volna hivatott javítani az A:I amiből egy januári adat szerint elment a tényleges 1 M...
Válaszul a SEGA leépítette a konzolos részlegét, átszervezéseket hajtott végre, és inkább mobilos játékokra fog összpontosítani, mert az idevágó South Park epizód óta tudjuk, hogy abban van a lóvé.
Jelenleg ha nem történik csoda minden józan jel arra mutat, hogy ez a kaland ennyi volt - cliffhanger a végén ide vagy oda. Aztán persze csalódjunk inkább kellemesen. -
cyberkind
félisten
Nem tudom hogy honnan szedte a következő adatokat az illető, de egy nagyon rétegjátéktól ez jó, persze a digitális szokás szerint nincs számolva.
PC:0.12 millió
PS4:0.66 millió
XB1:0.31 millió
PS3:0.27 millió
XB360:0.23 millió -
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Nincs mit, de az eset újbóli "kivizsgálást" igényel, mert felmerült egy második opció...
Régi: a beültetés megtörténik, facehugger cső a torokban jön-megy ezt halljuk tompán. Mellékes, de nem törvényszerű hogy ilyenkor a közelben megtalálhatónak kéne lennie döglötten, mert az adatok alapján nemigazán mennek sehová a kis dögök az oráltréning után.
Új: egy vagy több dög kötöz ki éppen minket komótosan és ezt halljuk tompán. Viszont aggályos hogy sem a hangjukat, sem a távolodó lépéshangjaikat nem halljuk, sőt haladni kell kicsit hogy beessenek...
Na most innentől kezdve kutyulda, mert az arctámadók támadnak továbbra is, ami talán arra enged következtetni hogy még tiszták vagyunk. Aztán egyetlen videón sem láttam de nekem nightmare fokozaton is úgy esett be a két dög az orrom elé, hogy az egyik közvetlen rám nézett és szaglászott de nem evett meg. Ez viszont már azt jelenti hogy bent van a baj, mert minden más esetben a szaglászást koponyaalapi törés követ ha szemtől szembe történik
Ezután meg az a gond hogy közvetlen kapcsolat a dögökkel emlékezetem szerint nincs, csak szkafanderben amin át már nem tudják kiszagolni magukat...1ébként ebben az időszakban még ha dög van bennünk, akkor biztosan megdöglünk. Nincs készen az a technológia ami kiszedi úgy hogy az áldozat is túlélje, mert egy lepény épül ki már a beültetés során, ami kapcsolatba kerül a tüdővel, szívvel, és gyomorral. Ha túl is éljük a műtétet, a lepény akkor is lerendez mert gyakorlatilag egy fertőzés.
-
cyberkind
félisten
Új játékon dolgozik a Creative Assembly
Tényleg több mint 1 milla ment el ebből.

Valszeg ez nem Alien lesz, de ki tudja.
(#853) marilllyo
Akkor a videó alapján te mire gondolnál?
Mert tuti hogy ott valami volt. -
marilllyo
veterán
válasz
cyberkind
üzenetére
Épp ez a furcsa nekem mert elvileg akibe beleraknak egy lényt azt már nem lehet megmenteni, mert onnantól szimbiózisban vannak és ha kiveszik belőle akkor a gazdatest nemsokkal rá meg fog halni. Ködös már kicsit de mintha valamiféle rákot okozó anyagot terjeszt szét a gazdatestben ami vagy így vagy úgy de megöli. Valamelyik könyvben vagy játékban magyarázzák ezt el. Lehet, hogy az aliens colonial marines-ben. De olvastam a könyveket is lehet azok valamelyikében. Szerk: Igen abban. Conversely, Aliens: Colonial Marines claims that even if a Chestburster is successfully removed from a host, the host will later die anyway as the placenta the Xenomorph creates during development is highly cancerous and quickly fatal. It is not elaborated upon whether removing an embryo at an incredibly early stage would prevent this.[/SP] -
cyberkind
félisten
válasz
marilllyo
üzenetére
Fülelj figyelmesen

Szerinted nem láttam a rendezőiket kb ezerszer?
Köszönet Schumibá'-nak.

Ettől függetlenül meghalhat,
mert simán kivehette belőle a Company, és itt egy újabb szál indul el, amit újfent kihasználhatnak. 
-
cyberkind
félisten
Gondolom nem sokan tudjátok hogy ki is adta a mi kis cukor Amanda-nknak a hangját: Andrea Deck

-
-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Erre is gondoltam, de nem tudom, mert ha van hozzá acsi kötve, akkor megtartom, és kitolom, mert kéne.

-
Ch0b
tag
Mennyire jók a DLC-k a játékban? Most a crew expendable és a last survivor nem érintett az értékelésben.
-
Frod
addikt
A talán soha el nem készülő folytatás helyett, egy hasonló horror-cím friss bejelentése: P.A.M.E.L.A.
A látvány pöpec, egy hasonlóan elzárt, elszigetelt helyszín adott, érdemes lesz várni részemről! -
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Nem, az nem kell, visszaszokok én, csak idő kell.

Egyébként örülök hogy hard-on se változik egy dolog, ami pedig az, hogy az emberek miatt én is beszopom.

-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Esetleg egy végigjátszást ne írjak?
Így is annyit infót írok már, hogy néha attól félek jön egy-két szankció spoiler-ért. Ez a nem jön le a dög egyébként nem garantált, mert csak medium-on mentem vissza és őszintén szólva hard-on fogalmam sincs mi történhetett, mert az öcsivment csak nightmare-n lett meg, de az a kör ilyen 5perc volt mentés nélkül, mert ilyen körülmények között már nincs hátramenet csak előre, esetleg ha olyan a map akkor oda-vissza de mindenképp mentéshely kell a végállomásokhoz, különben a tragédia elkerülhetetlen. Ja és semmi camp, mert akkor heló :d -
cyberkind
félisten
Pontosan ezen akadt meg nekem is a szemem, meg amikor elkezdtem a játékot tolni, egyből le is nyűgözött az első film által továbbálmodott jövő, egy ilyen film 3d-ben, több mint hihetetlen.

(#832) SchumiBácsi
Azért a szkriptes részt írhattad volna korábban, mert a pipebomb jól jött régen, erre emlékszem. -
Shodan
őstag
Az Isolation fenntartotta az 1979-es film jövőképét, mely praktikus, funkcionális, és haszonelvű volt. Neill is fenn akarja tartani a CRT monitorok, a pontmátrix-nyomtatók, és ANYA világát. Ha ez igaz talán nem lesz tucat fos.
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Az acsi onnantól ugrott hogy menetben meghaltál. Úgy tudom hogy belépéstől kilépésig kell teljesen túlélni a borzalmat. Visszajöhetsz kolbászolni később, de valami bug miatt nincs hangja a dögnek amikor a szellőzőben zörög... ez veszélyes. Ha egyáltalán nincs dög, mert a reaktor előtt vagyunk biztos lesz több android amikor megyünk vissza a lifthez. De ha jól emlékszek a reaktor után tudtam csak ide visszatérni, amikor már van dög és android is. Ez így nagyon flash és persze buli
Egyébként ha még ezen a szinten vagy és megvan a kártya amint visszatértél a dokihoz és leszóltad hogy ez a kód micsoda egy veszélyes dolog volt, visszafordulsz és bejárhatod keresztbe-kosba a helyszínt mert a dög valamiért már nem jön le... persze ehhez fontos hogy semmiképp ne egye meg a dokit, szal ha elindult a másik szobába egy lépést se előre, nehogy beinduljon a szkript, mert utána már lejön a rohadék

-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Megcsináltam, viszont nem jártam be az emeletet, így kénytelen leszek egy idővel visszajönni a dolgok után, kell az acsi, ja, és miután felvettem a kártyát nem haltam meg, csak előtte ezerszer.

-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Nem tudom, bármit dobok egy időre odamegy a dög, de a 1702-nél dobálózni sztem még hülyeség.
Három helyen menthetsz:
1.: még a belépés előtt a dokinál
2.: a 1702 kód ajtaja előtti szoba, mindkét végén emergency override-s ajtókkal
3.: "L" folyosó jobbra az első lehetőség, ugyanitt pipebomb blueprint is vanA turbó fokozaton csak mentem meg jöttem, aztán a 16os küldetésnél ahol van egy-két rossz arc és egy android, kellett volna és feltűnt hogy nincs pipebomb. Na innen oda lift ide tranzit, vagy 2× bejártam az állomást, mire az egyetlen idevezető utat megleltem, közbe meg a dög hol zörgött hol nem... rémes volt
-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Az az, nem is gondoltam erre.

Meg most így visszagondolva fogalmam sincs anno hogy csináltam meg.
Még a noisemaker-re se megy a dög, dobálhatom én mint a szemetet.
De az vigasztal hogy minden menettel egyre közelebb jutok a célhoz.
A szobában lehet menteni?
-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Őszinte leszek, anno pc-n ez a rész volt a holtpont, ha nem sikerült volna, most utálnám a játékot és nem is vittem volna ki, szal ez mindenhol nehéz nekem.

-
cyberkind
félisten
Hejjhajj, hard-on eddig nem sikerül visszavinnem a kódot, és persze most hogy először sikerült lejutnom a szobákhoz, persze hogy balra, azaz a rossz irányba mentem, ezernyi bujkálás meg lopakodás után, a szellőző lett a halál, szomorú ez.

-
cyberkind
félisten
Neill Blomkamp szerint nagyon jó volt az Alien: Isolation
Kár hogy mégse fogyott, és így nem lesz 2. részünk.

-
SchumiBácsi
őstag
válasz
marilllyo
üzenetére
Érdekes ez én nem így tudom... elvileg így ha mission save-t töltenék vissza akkor is a probléma orvosolható. Ez a 17-edik küldetés és az elejétől kezdve vagy 4 save lehet az arctámadóig... minden sz*r után mentek
Na mind1, majd lesz valami nem hiszem már hogy emiatt odatöltök, mert azért még innen is menni kell sokat a végéig inkább egy újrajátszás... nekem már majdnem nightmare-n is azt mondom hogy sétagalopp lenne a következő, főleg hogy itt már beéget az arctámadó egy életre hogy van... máshol meg nem volt vele gond
A többi helyszín meg már rutinszerű olyannyira hogy a lötyispórolás végett a reaktor maintenance-ben az elején pisztollyal lőttem a kis rohadékokat ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Az emberes acsi kezdőknek való, a második végigjátszásra simán megvolt
A dögöt/robotot odairányítod ha útban vannak és heló. Nekem az emberek manapság már nem is okoznak problémát. A dög se igazából már, mert olyan szépen túljárok a kis eszén hogy ihaj
Szekrényt meg már egyáltalán nem használok. Egyébként ha elérsz a 1702 kódhoz még semmi nincs, mert el kell menni a kártyáért és vissza is kell érni vele a dokihoz, akit ezt követően beránt a dög és miután lehúztad a kártyát liftnek és elindultál a következő szintre, akkor van meg az acsi... tartsd szem előtt hogy a dög emberölést követően fél percen belül megjelenhet a lift környékén függetlenül attól hogy látott vagy sem. Egyébként ne csüggedj erre a kampányra még ott a reaktor öcsívment ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
marilllyo
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Nem. Úgy van ugye, hogy 2 mentési lehetőséged van. Egy utolsó meg egy utolsó előtti. Ha meghalsz akkor az utolsó előtti mentésedbe nincs elregisztrálva a halálod. Ez egy ilyen utolsó utáni esély.

-
Frod
addikt
válasz
cyberkind
üzenetére
Az LT az a bal ravasz (Left Trigger). De egyébként semmit nem ér, én is kontrollerel toltam, és mire felvillant a képernyőn a levegő-visszatartás lehetősége, meg, hogy mit nyomjak hozzá, addigra rendszerint késő volt

Még mindig azt mondom egy mezei asztal alatt sokkal nagyobb a túlélés esélye, mint egy szekrényben.Az az acsi meg annyira nehéz nem lehet, én egyetlen egy szobában öltem meg kettőt mert nem lehetett kikerülni őket és addigra már túl voltam a türelmem határán, így szöszölés helyett kaptak egy flashbang+headshot kombót.
-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Bahh, mivel nem tudom még mindig, hogy konzolon melyik az lt, így amikor vissza kellett volna tartani a levegőt, nem tudtam, és kiszedett a szekrényből, pedig olyan közel voltam a kódhoz.

Egyébként van olyan acsi, hogy vidd végig a játékot, úgyhogy nem ölsz embert.

-
cyberkind
félisten
Alien: Isolation - TPS-ként indult, ilyen lett volna
Van lejjebb a Colonial-nál, vagyis volt.
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
marilllyo
üzenetére
Az "esc" gomb nem?
Úgy tudom hogy amíg nincs loading screen addig nem vagy halott. Párszor elkapott már a dög, meg egyszer számoltam arra hogy a szellőzőbe felhúz, mert amúgy marha nagy a kerülő lenne (végül csak kerülni kellett xd) de mindig időben elkerültem a halált. A facehuggerel meg mindenhol számoltam vele ahol esedékes volt csak egy helyen nem: a "Solomons Habitation Tower - Habitation Decks" zárt ajtós szoba ahol feszt kell adni a tranzitnak, és dobozok mögül jön a rohadék ott elfelejtettem. Ajtónyitót meghúz aztán egyből mentés, közben ajtó nyílt és a legvégén jött, de a nagy dögnél ilyenkor még bőven van idő akkor is ha elkapott. A kis dög ha felugrott akkor vége, mind1 mit csinálsz, hiába telik el több másodperc, jön a loading screen. Hiába töltöttem vissza egyel elébb az öcsivment azt mondja hogy nem lehet halál utáni loading screen, vagy más néven dead screen. Mind1 megcsináltam a 100halált, vagy 15× kellett a legvégén belefutni a dögbe és be is adta
Pedig mekkora értéke lett volna egy nightmare fokozatú "One Shoot" öcsivmentnek 
Na mind1 most a Kyrath remélhetőleg sikeres rendbetétele folyik, utána kis pihenő és vissza a dögök közzé, felkarolom az összes részt ami megvan és a legrégebbitől kezdve szétrúgom a picsáját mindegyiknek

-
marilllyo
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Olvastam, hogy van egy glitch hozzá. Akkor is ha facehugger öl meg. Mmint a halál nélküli játékra. 2x kell menteni mindig.
-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Hát, ha vannak ilyenek boxon, örökös lesz ez a játék.

-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Ha van jó detektor, tudok profin lopakodni.

Nem mellesleg 1-2 pálya után kaptam 6 acsit.
-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
De nincs radar, ez nem tetszik az egészben.

-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Először hard-on tolom ki, ott van minden, csakis utána jön a nightmare szint, ami rohadt nehéz lesz.

-
cyberkind
félisten
Végre megjött az Alien Isoltaion az Xbone-ra, indulhat az acsi vadászat.

-
Frod
addikt
Félig off, de szép lassan beszereztem a legtöbb Alien-regényt, mert a filmeket már sokadjára újranéztem, de sosem elég a xeno-hangulatból

Aki esetleg avatottabb a témában az meg tudná mondani mik a jó regények, és mik az esetlegesen bértollnok által írt simán kihagyható gagyi? (Már ha van ilyen) Továbbá van egy olyan a könyvek között ami valamelyiknek a folytatása, hogy nehogy rossz sorrendben olvassam.
Köszi előre is! -
Sziasztok!
A játék melyik mappába menti az állásokat?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)