Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cyberkind
üzenetére
Szerintem nagyon rambózol... nem szabad.

Ne siess, lopakodj.
Na meg légy türelmes, várd ki míg elmennek a szörnyek máshova. Az arcmászót le lehet ütni is "csendben" a kalapáccsal.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Meg lehet azt oldani, nem is nehéz... énis mediumon toltam. De csomót dekkoltam a csövekben meg zugokban türelmesen kivárva hogy elhúzzanak.Az a baj szerintem sokan megkapják a lángszórót akkor átmennek rambóba merthogy el lehet ilyeszteni az alient mostmár. Csak egyrész kifogy hamar, másrészt nem shooter a játék még mindig.

-
cyberkind
félisten
Készül az új rekordom, a reaktoroknál eddig 4x haltam meg, most pont a save station előtt evett meg az egyik rohadék a sok közül, érzem, lesz még itt anyázás de bőven. :/
-
mlinus
őstag
válasz
PainKiller13
üzenetére
ez az alien alapján készült, és nagyon jól adja vissza a hangulatot.
-
PainKiller13
őstag
Én elég sokat játszottam vele, de már le is töröltem, sztem az AvP2 hangulatát nem adja vissza, maga a horrorisztikusság megvan benne, de néhány esetleges Alien írtás elfért volna még benne.
Az hogy nem lehet megölni az alieneket, max elijeszteni, az elfogadhatatlan. Nem véletlen First Person Stealth Game, lehetett volna kicsit First Person Shooteresebb

-
seniman
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Már 5%

-
-
shotika
őstag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Androidok ellen még jó a Stunolós bot is, mert egy csapás után összeesnek, és szét lehet verni őket.
-
cyberkind
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
A reaktorok felé kapunk egy jó fegyvert, amivel csak egy lövés és kész.
És erre a pályára még írok egy ilyet is:
sokan lesztek ott még boldogok 
-
-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Nem fog, mert csak oda kell pörkölni neki és kész, bár valamikor többet és nekünk jön azt fellök, de mindig hatásos.
-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Azt Xbox One-on, ha kinect-es van az embernek, belehet kapcsolni hogy a hangvezérlő vegye a hangokat, ezzel is vonzva az ellenségeket, ez se rossz.

-
antikomcsi
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Jó munkához idő kell!

Amúgy gondoltam, hogy megvárom, ha jól halad a projekt % értéke, de úgy tűnik ez sem a jövő héten lesz kész.

-
$p@rr0w
őstag
Hali, most kezdtem el én is a játékot, a 3. pályán vagyok, eddeig nem rosz, elég lineáris, ami nem feltétlenül baj, bár sok neatívumot olvastam ami engem aggaszt az hogy a mentés pontok tényleg nhetzen elérhetőek lesznek a későbbiekben? Most az elején van elég sűrün mentés pont. Valamint tényleg fel-alá kell majd ugyan azokon a helyeken mászkálni egyik végpontból a másikba?
Amúgy ha jól látom 15 pálya van, amik sorban egymás utáéán lineárisan következnek majd? Nem kell visszamenni vagy iylesmi?
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
antikomcsi
üzenetére
Még mindig 1%
-
Thome
veterán
Na én is beszálltam a játékba, egy mobil GT555m-en high-on elszaladgál.

Nem igazán volt időm játszani vele, a nostromo féle történetbe ugrottam bele, hát hogy is mondjam, meglepett mikor kinyitottam az ajtót és előttem állt.

Mindenesetre csak 1,5 hét múlva tudom aktívan belevetni magam, de ebben a 20 percben engem levett a lábamról.Az meg hogy nehéz... épp ideje volt hogy valami nehéz legyen. Ezért szerettem az amnesiat is.

-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Én konkrétan állva se szeretek menni, nemhogy lövéssel hangot csapni.
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
whitezo88
üzenetére
Tyűűű az fx5200, kutya egy VGA volt az akkor
Egyébként tuti ram, havernak bedöglött az 1db 512MB-os DDR400 modulja (kezdetben nem volt szabványos tudtam hogy fos lesz de azért is megvette
), tartalék 128MB-al megkínáltuk, hiába volt ATI 9600Pro, meg AthlonXP 3200+, elhasalt minden 
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Ha ugyanannyi a lőszer, de többet kell sebezni, effektív ugyanaz mint ha kevesebb lőszerrel kell ugyanannyit sebezni xd... viszont ha ugyanannyit kell sebezni, elegendő lőszerkészlet esetén hamarább lehet kiszedni a droidot, mint ha többet kellene beletolni.
Na igen a futás. Ilyen, minden helyzetben simán mozgó képet nagyon-nagyon régen láttam, és meggyőződésem hogy ez sokat odatesz ahhoz hogy még jobban beleéljük magunkat. A játék többi részével kapcsolatban pedig megalapozott a gyanú hogy a legjobb Alien témájú játék amivel játszhatunk manapság.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
elrontottam, fx5200 volt amit aztán sima 6600-ra váltottam. bár már nem emlékszem melyikkel doomoztam, a szűk keresztmetszer a ram volt, amint bővítettem fél gigával, ezerrel jobb lett.
-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Pedig szerintem de, minél nehezebb annál kevesebb minden muníció, pont azért hogy lopakodj mindenáron, de majd kipróbálom.
És iszonyat szép a játék, amellett annyira jól és simán fut mint még soha semmi, na így kell pc-re játék portolni.
-
seniman
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Nem a teljesítménnyel volt a gond,szimplán valami kompatibilitási probléma.A 4870x2,de még a 6450-es is vitte.
-
seniman
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
A Colonial Marines nVidiára volt fejlesztve mégse ment az 560-al.A Radeonokon meg simán futott........
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Nem elkaphat, hanem elkap
Nekem a 3adik szinttől állandó útitársam, hol a folyosókon, hol a szellőzőben. A droid fejébe 4golyó kell, igaz ez easy mód... ezek szerint hard-ban 8golyó... így hogy több sebzés kell a különböző fokozatrokon remélem nem csökken a fellelhető lőszer, mert amennyi most van, a hardot simán bírná ha hirtelen nagyszabású tűzpárbaj jönne, de hatásosabb odacsalni az idegent aki olyankor megold mindent ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
cyberkind
félisten
válasz
whitezo88
üzenetére
Lényegében az 5. fejezettől már mindig velünk lesz és zaklatni fog, de már a 3. vagy 4.-ben is a nagy csarnokban ahol voltak az emberek, és megszereztük azt a kódtörőt vagy mit.
Ha folyik a nyál a szellőzőből ott már simán elkaphat ha alámész.
Az androidokat tanácsos kerülni, illetve futni előlük ha nincs a közelben a lény, mert 6 golyó kell a fejbe hogy kinyírjuk, ütés meg azért nem jó mert az összeset kivédi amikor mi támadunk. -
whitezo88
nagyúr
néhány epizódot én is lenyomtam és iszonyatosan jó. a grafika, a hangulat, a játékmenet, isteni, végre egy Alien játék ahol valóban van valami eredeti (utolsó ami tetszett még az AvP2 volt...)
két kérdés:
-Mikortól valódi veszély az Alien? ott tartok mikor találkozok a társaimmal először megint. előtte sensor is mutatta a dögöt, meg folyt a nyála a szellőzőből, meg hallottam is. ez paráztatás volt vagy kijöhet már itt?
-Miért "csal" az android? mikor verekedtem és tudtam neki párat ütni, kevés élete maradhatott és összes ütésem kivédte... előtte adok-kapok volt. bár azóta inkább futok vagy bújok. úgyse tudnak sprintelni. -
bookninja
tag
sziasztok!
nem biztos, hogy az aliennel kapcsolatos, de csak ennel a jateknal tapasztaltam.
a bevezeto utan betolt a jatek es a vga ventije felporog maxra, elkezd a kartyan valami kattogni (nem tudom, hogy ez kondi lehet, vagy mi) majd levagja a kepet es csak hang marad, ezen aztan egy jo resettel tudok segiteni. erdekes, hogy semmilyen mas kornyezetben nem produkalja ezt a jelenseget, se jatek, se furmark/prime alatt. a tapot mar kizartam, az tuti jo. (gepem: fsp bluestorm 350w, g3420, xfx hd7770)
egyelore azt se tudom eldonteni, hogy a hiba szoftveres vagy hardveres eredetu. ha valaki talalkozott mar hasonloval, megkoszonom az infot.
-
Xerxész
őstag
válasz
frame>24
üzenetére
Hogyan is magyarázzam el neked látatlanban... Egy ilyen közel vízszintes helyzetben lévő fényes monitor, amihez már ha közel mész, jelzi, hogy Update Map...vagy valami ilyesmit ír ki, nem tudom. E betűvel tudod azt is aktiválni.
Mindig a folyosók szélein vannak a falnál, sosem az út közepén...ezért elfordul, hogy simán elmész mellette, észre sem veszed.
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Hát nem tudom másnál hogyan volt, én totális hasznot húztam azt követően az emberekből, mert két feltáró kőr után a szörnyecske elkezdte megenni őket, ez idő alatt gyalog/sprint két menetben átfésültem a környék 25%-át, a maradék 50%-ot meg csak "csendben csak halkan hogy senki meg ne hallja"
Aztán egyik mentés, másik mentés, végül nagy sikerrel sikerült az evakuálási folyamat is, holnap innét indulok tovább.Azért volt pár anomália menet közben amiket sikerült megoldani, igen a dög időnként szopatott, de egy helyen én szívattam meg de úgy hogy sztem belekerül a történelemkönyvbe
Aztán persze ha olyan a terep, akkor újraértelmeződik a rejtőzködés, mert nem mindig a legkézenfekvőbb helyre kell sunnyogni... egyelőre jelentősen csökkent a halálozási ráta ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
cyberkind
félisten
-
eami
veterán
válasz
cyberkind
üzenetére
egyetértek. ha bármikor lehetne menteni, feles ilyen parás sem lenne. Amikor már elkúsztál messze és 15-30 perced van mentés nélkül, akkor inkább parázol azért hogy ne vesszen el a játékidő minthogy az alientől
előbb volt is egy ilyen rész amit buktam, aztán gondoltam rage quit helyett sunnyogás nélkül lesétálom a távot oda vissza és sikerült is, senki nem kapott el 
-
seniman
veterán
válasz
cyberkind
üzenetére
Háááát....nem vagyok egy besz*ri típus,de nálam átjött a dolog lényege
A hangulat ott van a toppon,igaz a lopakodós játékok nem az eseteim,ezt se próbáltam volna ki,ha nem az alien a központi téma.Valaki kérdezte még előrébb,hogy HD5670 szintű kártyán elmegy e,a válasz,igen.Igaz nem 1080p,de játszható.Ráadásul az enyém csak 512-es.
-
-
Xerxész
őstag
Most vagy én játszom nagyon jól, vagy még mindig az a fázis van, amikor nem nagyon jön az alien, de én még mindig csak egyszer találkoztam vele...még akkor, miután a revolvert megszereztem. Azóta már megvan a mozgásdetektor, túlvagyok jópár androidon, találkoztam a sérült csapattagokkal is, és most értem a gyengélkedőbe.
De az alien nem jött...csak hallom, ahogy a szellőzőkben körülöttem ólálkodik...
Másnál is így volt/van?

-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Lesz még móka ha visszajutottál a dokitól, amellett hogy szopat a lény, még emberek is lesznek, akik nem bírnak magukkal.
-
horvathkrisz
addikt
Alien: collecting people.
-
-
seniman
veterán
-
seniman
veterán
Még nagyon az elején vagyok,nem sokkal azután,hogy Axel-t megvacsorázta a banánfejű,de kezdenek elijeszteni a tapasztalataitok
Mindenesetre hangulata az van,Alien filmeken nőttem fel,de néha még én is parázok a hangoktól 
-
cyberkind
félisten
Nálam már túl sokszor jön elő, kezd olyan lenni mint egy tini, állandóan csak velem, most nem tudom hogy ez véletlen, vagy bug, vagy ahogy haladunk előre így lesz, de már sok, nincs egy nyugodt pillanatom se.

-
cyberkind
félisten
Az éjjel, mert mikor máskor érdemes ezt tolni,
észrevettem egy két dolgot.
Ugyebár amikor már tudunk csinálni molotovot meg bombát és ott van a lángszóró, eltudjuk ijeszteni a dögöt, igen ám, de ha mindig így teszünk, annál többször keres, és annál agresszívabb, és szívósabb.
Meg amikor a jobb egérgombbal tartjuk a lángszórót, nálam nem kezdett el támadni mert tudta hogy cumi lesz, érdekesek ezek, pedig azt hittem hogy ha vannak fegyvereink már könnyebb lesz. -
frame>24
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Jaj, de utálom én is ezt a helyet, ott akadtam el tagnap.
Átkutattam, amit kell, megvan a kérdéses cucc is, de visszamenni nem tudok.
Még 1 próbát majd teszek, ha továbbra sem megy, akkor pápá, köszi, hangulatos gém volt, de "túl nehéz*", igen.
Nem kellett volna hard nehézségen kezdeni...* tényleg gáz az alien AI-ja, ugyanis minél többet sunnyogsz és kussolsz egy adott szobában, annál gyakrabban néz be, és a végén egyből kiránt a szekrényből is...
Szóval ez a pályarész egy potenciális game breaker
-
eami
veterán
válasz
cyberkind
üzenetére
nekem tegnap volt egy 30+ perces rész, és abban a játékmenetben kb egy órát töltöttem el úgy hogy csak annyival voltam előrébb, hogy tudom merre kell menni
Viszont végül csak bosszantott, hogy nem jutottam tovább és csak végigszenvedtem. Persze most olyan helyen vagyok hogy lövésem sincs hogyan tovább, látszólag nem lehet tovább menni semerre sem. -
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Hohóóó, mennyire boldog leszel te ha eljutsz a leolvasás utáni helyre, nem mondom el, de nagy szopatás, nekem szerencsére egyből sikerült, de mondom, jó lesz az.

Én az elején se féltem, sőt rezzenéstelen volt az arcom egész végig, csak az zavart hogy mindig minket vadászott. -
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Annyi erőlelépés azért van hogy már rezzenéstelen arccal megyek a halálba
tehát kevesebb a tökölés...
Én is arra tippelek hogy nehéz ügy, mert alapból is művészi volna a menekülési útvonal, de miután leolvasom a névsort azt követően becsléseim szerint még legalább annyi helyre kell besettenkedni ami még nincs a térképen... szinte godlike kategória, és hol van még az utolsó pálya 
-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Ezen már ezer éve túl vagyok, de ahol tartasz, az volt az a pont amikor elegem lett a játékból és leakartam törölni de végül mégse, most máshol szopok hála a társaság hű csatlósainak, vagyis az androidoknak, mert rádobtam 2 molotovot a lényre hogy hagyjon békén, ezek meg jöttek biztosítani a területet, és így futni kell, de ha futunk nem látjuk meg az idegent időben.
Amúgy nehéz dolgod lesz ott.
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Még a hijja'
Sztem hasonló helyen akadhattunk el ott ahol ajtónyitáshoz be kell ütni az 1702 kódot... hiába tudom fejből, akkor is ki kell olvasni egy terminálról és úgy már jön az idegen... pedig nélküle mennyivel egyszerűbb volna az egész ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A szekrényből egyes helyeken úgy szed ki, hogy alapból hátra és oldalra húzódok, legkésőbb akkor amikor hallom hogy nyílik az ajtó... 1ébként ilyenkor az erősítőn a voltmérő is kiakad(na ha volna)
Remélhetőleg holnap könnyebb lesz, bár a másik helység csoportot átfésülni se lesz piskóta... valahogy rá kéne venni az idegent hogy segítsen a keresésben 
-
Xerxész
őstag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Közben sikerült. A terminálhozzáférést nem csináltam végig, ezért nem nyílt ki a továbbengedő ajtó.

-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Ha már bug, elbújtam a dobozok mögé, de pont előtte volt szellőző ahonnan leereszkedett a dög, mászkált szépen visszajött és felmászott, de miközben felmászott olyat bugolt hogy kidobott a dobozok mögül, meglátott, visszajött azt cső Ripley néni, ez is mi?

Meg rengeteg fegyver a levegőben.
stb.
A folytatást úgy értem hogy nem most, hanem ha szóba kerül, ismét jöhetnek.
És lehetne benne olyan nehézségi mód mint a Dead Space 2-ben, összesen 3-at lehet menteni, és ha meghaltunk végünk, na ez kihívás lenne a köbön.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lunky88
tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Jó ennyi erővel az is vicces hogy a távoli jövőt ilyen nagy crt monitorokkal képzelték el (de ez ugye a filmben is így volt).
Meg csomó helyen nintendo gamepadot lehet látni, vagy legalábbis ahhoz hasonlót. -
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Khmm, ha lendületben vannak még, erre is kiszórhatnak pár javítást és több lehetőséget. Nem kell egyből új game-t írni
Például nagyon örülnék ha ingame volna testem, ezzel együtt árnyékom. Aztán lehetne egy olyan nehézségi fokozat, amikor nehezen de eliminálható az alien, ugyanakkor minden szintre jutna egy. Ja és a lámpa az mi az hogy párperc és tök lemerül? Ennyi idő alatt a tudomány is így visszafejlődött volna? 
-
cyberkind
félisten
Sopiler!
Az első részben látott idegen űrhajós részre csak ennyit tudok mondani:

Végre megvan a lángszóró.
Spoiler vége!
Ahogy haladok előre a játékban, annál jobban tetszik, már alig várom a honosítást hogy kitolhassam újra és megértsek mindent.

Oké hogy a csapat amatőr, és vannak hibák, de ha még egy lehetőséget kapnak egy ilyen játékra, mondjuk ennek a második részére, akkor kész, tuti kijavítanak mindent a visszajelzések alapján, és a rajongók oda meg vissza lesznek.
-
SchumiBácsi
őstag
Valami kommunikációs központ felé kell venned az irányt, ez asszem a felső szinten, tehát azon a szinten ahol a detektort felveszed, elérhető: ha jól emlékszek (tegnap volt a küldi letudva
) a detektor helységből első lehetőség balra, távolabb lesz egy újabb android egy üveg mögött, aki nem fog továbbengedni. Azon a részen jobboldalt lesz egy másik ajtó, és azt követő szellőzőjáraton át kerülheted meg a nagy ajtót. Utána csak ügyesen ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Xerxész
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Ez jó! Szeretjük a véletlenszerű dolgokat!

Viszont én elakadtam egy helyen, nem tudom, mi a fenét kell csinálni...
Az első androidokkal most találkoztam, valami recepciónál. Amit lehet, felszedtem, bekapcsoltam, átállítottam, de nem tudok egyik ajtón sem bemenni. Mit kell itt csinálni (ha valaki az íásom alapján sejti, merre lehetek)? -
cyberkind
félisten
Végre, 7 halálozás után sikerült átvinnem a pályát.

Jó tanács, a szellőzőket ajánlatos kerülni, tökmind1 hogy állsz vagy guggolsz, ez elkap és megesz. -
tomturkey
csendes tag
A rohadt kiborgok a a legidegesítőbbek, ahol jelenleg vagyok a játékban egyszerűen mindenhol ott vannak. Elfutni ugyan el lehet előlük, de akkor meg jó eséllyel oda vonzom a lényt. Tegnap este elfutottam pár elől és valami csoda folytán nem támadott le egyből. Egy nagyobb, 2szintes terembe értem, ahol sikerült feldöntenem egy táblát és egyből hallottam, hogy jön. Bujkáltam és sikerült lejutnom az alsó szintre persze közben folyamatosan felfelé nézegettem, hogy merre keresgél. Erre ráléptem egy földön fekvő kiborgra amit ugye észre se vettem, az elkapta a lábam és mire kiszabadultam persze odajött a lény és lezúzott
Amúgy nagyon tetszik a játék, nagyon eltalálták a hangulatát. Sötétben, egy jó fülessel elképesztő élményt tud nyújtani. -
cyberkind
félisten
válasz
AxBattler
üzenetére
Úgy tűnik, van lehetőség bőven, semmi/senki se csak egy adott útvonalon megy, mindig más, pont ez a bajom, hogy kijutni is van több lehetőség, de ez állandóan megtalál, vagy itt, vagy ott vagy még egy másik helyen, na most már tetszik ismét.
És még az androidokról nem is esett szó.
-
cyberkind
félisten
válasz
AxBattler
üzenetére
Na meg én nem tudom hogy milyen fokozaton tolták az előzetes vidikben, de engem úgy kapott ki a szekrényből a szörny hogy fogalma se volt rólam, itt szopok már vagy ötödszörre.
+ cseles a kis huncut, a szellőzőkbe amiken nincs rács, fogja magát, és beáll hogy megvárjon és elkapjon minket, csupán annyit látszik hogy folyik a nyálka.
-
-
cyberkind
félisten
Észrevettem egy hibát.
Hiába van rajtunk kívül több ember az adott szinten, ha csak nem kezdenek el lőni a lény szarik rájuk, de minket már akkor is betalál amikor állunk egy helyben, ezt azért megoldhatták volna máshogy is.
-
cyberkind
félisten
Még jó hogy adtam esélyt a játéknak, és tovább "kínlódtam" vele.
Végre sikerült átvinni a kódos részt, és rohadt jó a játék, igaz még mindig sokat kell bújni mászni feküdni blabla, de bejön.(#101) Xerxész
Ugyanez nekem is, amint máshol kellett kolbászolnom küldetés gyanánt, már csak a szellőzőben rohangált ahol azelőtt életre-halálra keresett, természetesen ha zajt csaptam jött. -
Xerxész
őstag
Úgy tűnik, tényleg nincs sciptelve az alien megjelenése.
Amikor először megölt a történet szerinti kötelező megjelenése után, és az újrabetöltés után visszamentem abba a helységbe, ahol elkapott, egyrészt máshol láttam sétálni, másrészt meg sem támadott. A szellőzőben való mozgását azért hallottam.
Ez így jó, hogy nem mindig ugyanott kell számítani rá, sokkal parásabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De hát a billentyűzet gyártóknak is meg kell élniük valamiből
Mindenesetre hangulata az van,Alien filmeken nőttem fel,de néha még én is parázok a hangoktól
Az első androidokkal most találkoztam, valami recepciónál. Amit lehet, felszedtem, bekapcsoltam, átállítottam, de nem tudok egyik ajtón sem bemenni. Mit kell itt csinálni (ha valaki az íásom alapján sejti, merre lehetek)?