Új hozzászólás Aktív témák
-
aleana
csendes tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Én most épp a kommunikációs részlegről tartok kifelé. (Lehetőleg úgy, hogy ne támadjon be egy working joe se.) Viszont a ne halj meg egyszer se dolog már most ugrott. xDD Felkapott az egyik szellőzőbe a dög a nagy menekülés közben. Sebaj. XD Majd összejön legközelebb. xD
Előző végigjátszáson, mediumon először csak az orvosi részlegen kellett foglalkoznom vele. Nem tudom, hogy azért-e, mert ez is ilyen szint-különbség, vagy csak halkabb voltam akkor, mint most. De annyira meglepődtem ezen a támadáson, hogy elfelejtettem esc-et nyomni.
Egyébként én sokat szenvedtem az orvosi részleggel először. (Már tegnap nagyon örültem neki, hogy megint mehetek felfedezgetni.) Bár így sem akkor szívtam legjobban a fogam, hanem a vége felé, amikor ilyen alternatív útvonalat kellett keresgélni. Ott volt az a targonca, amivel dobozt kellett emelni, hogy mehessünk tovább. Na azon kínlódtam sokat. xD Lángszóró: üres, kifújt, kiürült. A dög meg folyton lent mászkált a folyosókon. Azt hittem, soha az életben nem sikerül végigcsinálnom.

Mondjuk lehet azért is kéne majd egy novice végigjátszás, hogy én is tudjak olvasgatni. Mert most nagyon sokszor passzolom a dolgot. A fenének sincs kedve gépekben turkálni, amikor ott neszez a dög a közelben.
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Samsung Galaxy A 41 mobiltelefon
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Üzletből, garanciával,Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 /i5-11gen/16RAM/512SSD/ újszerű állapot/magyar bill
- Intel I7-6700 / Akciós Ár!
- GAMER PC! i9-9900K / RTX 3070 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 1TB NVMe / 650w! BeszámítOK
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest