Hirdetés
- A pénztárcák imádni fogják az ID-Cooling új CPU-hűtőit
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Micro Four Thirds
- Milyen Blu-ray írót?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
marilllyo
üzenetére
Az "esc" gomb nem?
Úgy tudom hogy amíg nincs loading screen addig nem vagy halott. Párszor elkapott már a dög, meg egyszer számoltam arra hogy a szellőzőbe felhúz, mert amúgy marha nagy a kerülő lenne (végül csak kerülni kellett xd) de mindig időben elkerültem a halált. A facehuggerel meg mindenhol számoltam vele ahol esedékes volt csak egy helyen nem: a "Solomons Habitation Tower - Habitation Decks" zárt ajtós szoba ahol feszt kell adni a tranzitnak, és dobozok mögül jön a rohadék ott elfelejtettem. Ajtónyitót meghúz aztán egyből mentés, közben ajtó nyílt és a legvégén jött, de a nagy dögnél ilyenkor még bőven van idő akkor is ha elkapott. A kis dög ha felugrott akkor vége, mind1 mit csinálsz, hiába telik el több másodperc, jön a loading screen. Hiába töltöttem vissza egyel elébb az öcsivment azt mondja hogy nem lehet halál utáni loading screen, vagy más néven dead screen. Mind1 megcsináltam a 100halált, vagy 15× kellett a legvégén belefutni a dögbe és be is adta
Pedig mekkora értéke lett volna egy nightmare fokozatú "One Shoot" öcsivmentnek 
Na mind1 most a Kyrath remélhetőleg sikeres rendbetétele folyik, utána kis pihenő és vissza a dögök közzé, felkarolom az összes részt ami megvan és a legrégebbitől kezdve szétrúgom a picsáját mindegyiknek

Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen okostelefont vegyek?
- A pénztárcák imádni fogják az ID-Cooling új CPU-hűtőit
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Linux Mint
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Battlefield 6
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla 0347AB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Úgy tudom hogy amíg nincs loading screen addig nem vagy halott. Párszor elkapott már a dög, meg egyszer számoltam arra hogy a szellőzőbe felhúz, mert amúgy marha nagy a kerülő lenne (végül csak kerülni kellett xd) de mindig időben elkerültem a halált. A facehuggerel meg mindenhol számoltam vele ahol esedékes volt csak egy helyen nem: a "Solomons Habitation Tower - Habitation Decks" zárt ajtós szoba ahol feszt kell adni a tranzitnak, és dobozok mögül jön a rohadék ott elfelejtettem. Ajtónyitót meghúz aztán egyből mentés, közben ajtó nyílt és a legvégén jött, de a nagy dögnél ilyenkor még bőven van idő akkor is ha elkapott. A kis dög ha felugrott akkor vége, mind1 mit csinálsz, hiába telik el több másodperc, jön a loading screen. Hiába töltöttem vissza egyel elébb az öcsivment azt mondja hogy nem lehet halál utáni loading screen, vagy más néven dead screen. Mind1 megcsináltam a 100halált, vagy 15× kellett a legvégén belefutni a dögbe és be is adta