Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SchumiBácsi

őstag

válasz marilllyo #814 üzenetére

Az "esc" gomb nem? :D Úgy tudom hogy amíg nincs loading screen addig nem vagy halott. Párszor elkapott már a dög, meg egyszer számoltam arra hogy a szellőzőbe felhúz, mert amúgy marha nagy a kerülő lenne (végül csak kerülni kellett xd) de mindig időben elkerültem a halált. A facehuggerel meg mindenhol számoltam vele ahol esedékes volt csak egy helyen nem: a "Solomons Habitation Tower - Habitation Decks" zárt ajtós szoba ahol feszt kell adni a tranzitnak, és dobozok mögül jön a rohadék ott elfelejtettem. Ajtónyitót meghúz aztán egyből mentés, közben ajtó nyílt és a legvégén jött, de a nagy dögnél ilyenkor még bőven van idő akkor is ha elkapott. A kis dög ha felugrott akkor vége, mind1 mit csinálsz, hiába telik el több másodperc, jön a loading screen. Hiába töltöttem vissza egyel elébb az öcsivment azt mondja hogy nem lehet halál utáni loading screen, vagy más néven dead screen. Mind1 megcsináltam a 100halált, vagy 15× kellett a legvégén belefutni a dögbe és be is adta :D Pedig mekkora értéke lett volna egy nightmare fokozatú "One Shoot" öcsivmentnek :DDD

Na mind1 most a Kyrath remélhetőleg sikeres rendbetétele folyik, utána kis pihenő és vissza a dögök közzé, felkarolom az összes részt ami megvan és a legrégebbitől kezdve szétrúgom a picsáját mindegyiknek ;] :D

Új hozzászólás Aktív témák