Hirdetés
- eGPU tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery9112
őstag
válasz
backtoblack
üzenetére
Ne is add fel
. Amit tudok esetleg javasolni az az, hogy próbálj meg alkalmazkodni a játékhoz. A rész, amit mondasz nehéz, szívtam vele én is eleget első nekifutáskor de másodszorra már nevetve kicseleztem hard-on az alient. -
Gery9112
őstag
válasz
backtoblack
üzenetére
hát igen eléggé el lettünk szoktatva a nehezebb játékoktól hála az AAA kategóriás mocskoknak
a mentési rendszerrel szerintem semmi gond nincs csak plusz parával dobja meg a játékot, hogy mindig fix helyen menthetsz. -
backtoblack
újonc
Nemreg kezdtem el jatszani a jatekkal PS3 konzolon, szamomra borzaszto tortura.
Allandoan elkap ez a tetü. Meg csak Morley irodajanal jarok, a Misson 5-nel, de onnan tovabb nem birok jutni, egyszerüen nem tudom elkerülni a dögöt. Ahhh iszonyat stresszes. Szerintem.
Na meg a mentes, hat az külön fincsi, hogy ha peched van, egy feloras szakaszt kell x millioszor ismetelni....Mar megneztem a youtube-on a vegigjatszast, de az is iszonyat stressz volt. Keptelenseg vegigvinni egy kezdö jatekosnak.

-
Weareus
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Respect.

-
br.rak
őstag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Köszönjük!

-
SchumiBácsi
őstag
Nem fogjátok elhinni de sikerült a nagy film. Kellemes időtöltést hozzá!
-
marilllyo
veterán
Javaslom a társaságnak a SOMA játékot. Eléggé hajaz az Alienre. Nem rossz...
-
SchumiBácsi
őstag
Na ismét itt vagyok. A mozi túljutott a 90% készültségi állapoton tehát napok-hetek kérdése és kész
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Addig egy kis nézegetni való az állomás lakótornyáról:

A többi torony kérdéses hogy így összeáll, mert a Systech torony az minden szint közvetlen egymás felett, és a lobby-s szint ami már kész van belőle egy vonalt nem lehetne már rá tenni, már így is elvetemült Sevastopol lakónak kell lenni hogy kiismerjük magunkat rajta
Legfeljebb robbantott rajz jön számításba, de akkor meg ez a kép már is kilóg a sorból

-
br.rak
őstag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Amúgy az EMP nem zavarja meg a dögöt? Lore szerint elvileg érzékenyek erre is valamilyen szinten.
-
SchumiBácsi
őstag
Na megszületett az újabb anyag ezúttal egészen rendhagyó perspektívából mutatva a játékot

-
SchumiBácsi
őstag
Jaja de ez előfordulhat bármivel ami mozdítható
Egyébként marha kíváncsi lennék rá ha már itt megölni úgysem lehet, mi történne amikor a végelszámolás pillanatában - tehát amikor jön a második fogsor betartanánk egy acélcsövet és azon zárna össze a foga... mondjuk a farka még akkor is ott van

-
br.rak
őstag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Amikor beakadt a hulla az alien farkába, lol
-
SchumiBácsi
őstag
Majd én folytatom, ha megkérnek rá

Addig egy kis bénázások az egyre terjedelmesebb anyagból
-
br.rak
őstag
Ahogy látom elég komoly project formálódik itten...

más:
Akkor 99%, hogy nem lesz folytatás? -
SchumiBácsi
őstag
230fele közelítek, ebből vagy 50óra a felvételi idő... kísérletezés, többféle anyag felvétele egy küldetéshez no meg, halálozás, bénázás, videórögzítő balfassága, stb. miatt újravevés

Külön poén hogy miután összeállt az anyag azt vagy 3órányi render követi, ilyenkor már nem vagy csak alig netezek, így kitaláltam hogy ha innentől még úgyis 2hétig a Sevastopol körül forog a világ, akkor az összes térképet méretarányosan kirajzolom és illesztem hogy a végén egy képen legyen teljes állomási rajz. A lakótorony a percen lett kész és elég impozánsan mutat, annak ellenére hogy kissé kusza, fel lehet ismerni a helyeket

-
eami
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
hány órát teccett eddig belerakodni keziccsókolom?

-
SchumiBácsi
őstag
válasz
marilllyo
üzenetére
Na ha második rész nem is lesz részemről, egy egész igényes mozi formálódik, az alábbi feltételekkel:
-nehéz fokozat végig
-nincs halál
-nincs "fel lök a dög"
-nincs mentés
-nincs detektor
-nincs bezárkózás
-nincs térképEredetileg volt még benne a nincs sérülés, és nincs lángszóró mint kritéria, de sajnos a végén ahol szellőzőn át jönnek sorozatban az arctámadók oda kell... nem mintha nem lehetett volna mással kilőni őket, de végül is csak egy fontos elem a lángszóró így végül van a legtöbb esetben világításra

Mindazonáltal az elején a reaktor alja azért megvan nélküle, pedig több dög is volt
Amúgy rohadt vicces mert a pusztaság küldetés lakóterületén is valszeg kettő van szívatóálláson, a holnap együtt küldetésben a vezérlőteremben meg egymást érik a dögök
Ami azután kint jött, majd a filmből kiderül.Különösen fontos még a vágatlanság kritériuma, ami teljesíthető volna ha minden küldetés 20perc alatt menne, de mivel nincs kedvem szöszölni egy különálló felvevővel, így az Experience 20perces korláttal kell ügyködni. Néhány küldetés túlmegy jóval a 20percen, de gondosan van ügyelve a vágás teljes észrevétlenségére. Lehetetlen észrevenni, így kár is keresni, mert képtelenség megtalálni.
A mozi már 60% készültség, direkt a nehezebbnek vélt részeket vettem elsőre, aztán kiderült hogy a dög nélküli részek sokkal nehezebb a viszonylag eseménytelenségben a szép lágy képmozgatás miatt.
Néhány apró hiba már előre leírom hogy lesz, ez pedig a küldetésmentések visszatöltése miatt. Gyakorlatilag visszafele nyomom a játékot, így sosem kell barkácsolni mert a legutóbbi rendes tolásnál erre volt ügyelve. A lőszerek és életerő is emiatt eltérhet két küldetés között, de egy küldetésben soha. Ez van ennyi hiba kell

Néhány rész különösen akciódúsra sikeredett, máshol meg úgy spórolok mint ha díj járna érte. Lesz bakiparádés kiegészítés, és egy kis összevágott szösszenet is ami egy teljes vér és savgőzös lövöldének mutatja az egyébként lopakodós játékot

-
SchumiBácsi
őstag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Na úgy néz ki facca mozi lesz ebből a végigjátszásból mert elkészült az első végleges darab detektorozás, térképezés, rejtőzködés és halálozás nélkül vágatlanul, hol máshol mint a reaktorhoz való leereszkedés küldetésen hardon
Még a felét a játéknak fel kell venni, igazi csemege lesz a 16os küldetés mert 20perc alatt kell abszolválni azt a távolságot ami jelenleg még 30percnél tart, nem beszélve a 17esről. De jó lesz az

-
SchumiBácsi
őstag
válasz
marilllyo
üzenetére
A még kétséges folytatás nem ok arra hogy hanyagoljuk az állomást, hisz számtalan lehetőséget tartogat még

Várjátok meg míg kiélesedik...
-
.LnB
titán
-
marilllyo
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Most már inkább várjuk a második részt.

-
SchumiBácsi
őstag
Na mivan mindenkit megettek a dögök?

-
SchumiBácsi
őstag
Palik László is beszállt a játékba
-
SchumiBácsi
őstag
Újabb anomália vagy éppen szerencse az állomáson.
-
SchumiBácsi
őstag
Egyébként a Pusztaság küldetés, közismertebb nevén a 1851 kódnál van az a pont ahol a legtöbb terület bejárható, csak itt már van dög. A tranzittal még itt jöhetsz-mehetsz de ha a lakóterületen beszálltál a liftbe, onnantól a bejárható terület az egész állomás 5%-a lesz, beleértve az elejéről ismerős Űrrepülési terminált.
-
Frod
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Szuper, köszönöm - na majd következőre akkor itt elidőzök ennél a pontnál, nem rohanok tovább

-
SchumiBácsi
őstag
Ha kilőtted onnantól az állomás jelentős része, csaknem 90%-a bejárható annak ellenére hogy az ionvágó a gépészeten, a 3as szintű tuner a gyógyászaton van egy még elzárt helyen. Igen jelentős kerülővel az elzárt terület kivételével az egész gyógyászat bejárható, csak át kell menni a teljes Seegson szintetikán.
A reaktor gépészet ilyenkor még nem elérhető, de ha lementél akkor csak előre mehetsz, vissza nem. Miután tisztogattál már bejárható az is oda vissza, ettől a ponttól csak az Apolló mag ami elérhetetlen és a reaktor karbantartás
-
Frod
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Egyébként én nem próbáltam ugyan, csak később jutott eszembe, de amikor kilövöd a laborral együtt az űrbe, ott pl ha elindulsz felfedezni az állomást, akkor végig "szabad utad" van? És feszültség nélkül mehetsz bármerre?
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
marilllyo
üzenetére
Random alatt értem azt hogy nem a küldetés irányába megyünk hanem teljesen máshova. Ilyenkor van az hogy a dögnek egyáltalán nincs hangja amikor a szellőzőben megy. A Geminiben meg hallani az ordítását közvetlen azután hogy elszállt a laboratóriummal együtt. Amikor megyünk a kommunikációról a 1851 kód irányába, ha sikerült teljesen lehagyni eddig mindig a végállomáson várt anélkül hogy hallottam volna hogy odamegy. Csak a detektor jelzett hogy valami van

-
marilllyo
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Milyen "random, vicces" dolgokra gondolsz?!
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
marilllyo
üzenetére
Ugyan nem trükkök bemutatása, de lassan megvan az a vonalvezetés ami ésszerű méretekben adja a videót.
Ritkán videózok, mert párpercekre is GB-ok jöttek ki a feldolgozás után, de most egy új beállítással sikerült bemenni 50-100MB alá, így könnyedén jöhet a többi izolálós bénázós vagy rohanós videó a játékból

Ja, és 18éven aluliaknak nem ajánlott
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Ez kockázatos és veszélyes, egyébként egy elég durva hibája a játéknak. Mint ahogyan az is amikor nem célirányban mész hanem kitérőt teszel, mondjuk a "pusztaság" küldetésnél otthagyod a 1851 kódot és elmész tök random az állomáson, igen vicces dolgokat művel a játék.
-
marilllyo
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Igen csinálhatnál egy "apró trükkök" videót.

Vagy egy második részt....
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
GamerToxic
üzenetére
Bocs, de az egész állomás egy kisebb-nagyobb belső tér
Hamarosan én is lökök egy rövid videót, egy "reaktortisztítás 5percben" vagy valami hasonlót, bár lehet az egész gémet fel kéne vennem.
-
GamerToxic
csendes tag
Sziasztok!

Szerintem nagyon jól optimalizált játék, volt szerencsém kipróbálni 2 gépen is (nyilván a gyengébbikről beszélek), rendkívül jól skálázható, ne féljen az aki emiatt nem meri kipróbálni. A belső tereknél pedig rendkívül magas FPS értékeket lehet elérni.
A másik gépről pedig rögzítettem egy rövid játékmenetet is, nagyon hangulatos, megvan a "para faktor" rendesen.
Bátran kattintsatok, megéri! [link] -
SchumiBácsi
őstag
-
cyberkind
félisten
Na ma egy mentési pontnál szoptam be, vártam hogy felvillanjon a 3. led, de a 2-nál elkapott és átszúrt a dög, mindez a fészekben, ami egy nagy-nagy szopás.

-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Jajam de végül is kezdetleges androidok, mindazonáltal jó állóképességgel
.Jó ez a KG348 project, tegnap én is ott kavartam kicsit pár hang miatt, de szabályos serious sam volt. Egyszer jön 2 android, lekezeli a csókát aki kijött a recreation-ből, tűz sotya fej annyi. Utána 2× is egy 3fős embercsoport, de ők könnyen elégtek, 50lötyi se kellett beléjük

-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Azóta már megvan, lassan kilőnek minket vele, már arrafelé tartok.

Egyébként kegyetlenek ezek a robotok, jön a lény, megmondja neki hogy jelenléte naplózásra került, aztán pedig megkérdezi tőle hogy ön micsoda.

-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Biztos emlékszik ja
Egyébként a lakóterületen én is átéltem azt amit te, hangokat kerestem a legvége előtt. No meg ki akartam kerülni a Habitation Deck-et ami végül nem sikerül mert a Station Maintenance liftje érthetetlen módon csak akkor kap feszt ha a felső "S" kanyar deck-en átmegyünk. Na most a galériás lakóterületi részen még nem jön le a dög, de ha bemegyek a Gyarmati Marshall irodába utána automatikusan lejön. Transit felől jön a droid, fentről a dög. De lángszóróval kezelhető volt a dolog, ha a droid ég és sikerül a dögöt is belőni akkor nincs para 
-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Itt hardon teljesen más minden, a lény nem ijed meg ha pöttyintek a lángszóróval, sokkal szívósabb, már-már olyan mintha emlékezne ránk.
-
cyberkind
félisten
Dupla izoláció amikor kerget az Alien miatt felgyújtott droid, aztán amikor elkap, visszatér a lény, és amíg küzdenék a robottal, szépen megöl az Alien, jó ez a Hard fokozat.
-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Nem azé', de a Crew dlc-t is utáltam, a tököm se akarna így szopni még a végén, kb sose tolnám ki.

Jó ez így ahogy van, majd minket gyűjtenek be, aztán mehet a menet egy sokkal nagyobb állomáson, kb mint a Dead Space 2-ben. -
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Befejezés terén minden változatlan addig, míg belépünk a Torrens-re. A változás az lenne hogy cula le és mikor nyílik az ajtó ugyanúgy jön a dög. Ugyanúgy seggre ülünk, de valahogy elriasszuk ami által egy szellőzőben eltűnik. Sietve megyünk a hídra, ahol kapcsolatba lépünk Verlaine-al aki segít az alsó fedélzet nyitásában. Ezt követően a második fedélzeten a Nostromós DLC-hez hasonlóan próbáljuk izolálni, teljesen egyedül. Ha sikerül a művelet akkor Verlaine visszadokkol, és lesz ami lesz. Ha nem sikerül és a dög a hajón ragad akár a hajót is felrobbanthatnánk, ha van még egy mentőkomp. Vagy ami még lehetne hogy izolálás közben a WY éppen belép a fedélzetre, a tervet meghiúsítja és a dögöt lezárja/begyűjti. Hogy velünk mi lesz az továbbra is homály, de mindenképp nagyobb az esély egy hajón túlélni, mint ott kint a hidegbe

-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Írd le és oszd meg velünk.

De amúgy lassan bejelenthetnének már valamit, és jó lenne ha az egy 2. rész lenne. -
cyberkind
félisten
Játék beszerezve, most akciós a Steam-en, végre jöhetek újra "rettegni", ezúttal magyarul.

-
SchumiBácsi
őstag
Egész jó zajos videó került elő

-
bit_bro
tag
válasz
marilllyo
üzenetére
Pont most van Aliens Franchise akció a Steam-en (bár az Isolation-t lehetett már kapni ugyanennyiért egy korábbi akcióban is):
http://store.steampowered.com/sale/aliens/ -
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Én erősen gondolkozom hogy megvegyem-e 12 ojróért.

-
SchumiBácsi
őstag
Na mi van bezárták az állomást hogy senki se játszik?

-
Frod
addikt
Remélem ennyi OFF még elfér ide, azért is merem kitenni, mert aki bírta az Isolation hangulatát - hát itt is fog kapni belőle rendesen: SOMA gameplay trailer
-
chokeee
aktív tag
Na én most nyomtam végig.
- Remek hangulat
- Remek sztori
- Remek grafika
Nálam 99%-os a játék. Alien rajongóknak kötelező, Nem is értem a fanyalgókat mi nem tetszett rajta. Egy-két helyen frusztráló az igaz, de rég volt ilyen játék, ami ennyire feszültségben tartott az elejétől a végéig.
A grafika remekül hozza az első Alien látványvilágát, futurisztikus belső terek, de mégis retro computertechnikával. Zseniális... -
SchumiBácsi
őstag
Na újra itt vagyok

Valaki meg tudná mondani hogy többek között ez a demó valahol beszerezhető?
-
eami
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
elnézted... itt is steamre lehet venni
a vásárlás végén kapsz steamen aktiválható kulcsot. -
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Én erőteljesen gondolkodom rajta, én lennék az acsivadász.

-
cyberkind
félisten
12 ojró a játék Steam-re, de nem a Steam-en.

-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Én 1x toltam ki a Colonialt, de minek.

Én is jgy fogok tenni ahogy te, ki fogom tolni minden fokozaton, mert isteni egy játék, ha pedig gyűjtői lenne itt is, simán megvenném a Steam-es mellé, durva lehet.

Ezzel a grafikával nyugodtan jöhetne a 2. rész, mert iszonyat gyönyörű, rég láttam ilyen szép játék ilyen gépigénnyel és optimalizálással.
Amúgy 15 ojró az alap, de én még sokallom, pláne hogy boxra is megvolt teljes áron.

-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Nem is az hogy megveszik, kíváncsi volnék időben mennyit tolják és így mennyire érte meg.
A fos Colonial-ba közel 40órát raktam bele, de kizárt hogy egy kevésbé rajongó egyáltalán 1szer is végigviszi. Tervezek egy újabb tolást de ha nem lesz egy értelmes grafikai mod főleg erre a feltétlen szükséges kromatikus aberrációra akkor sztem úgy maradt az a game. Ha pedig így marad akkor a játék órabére 425HUF.
Isolation ezzel szemben most 137óra és 6végigtolás. Ez 70HUF órabér ami nagyságrendekkel fog csökkenni, mert nem egy tolás lesz még. De ha ide is eljutott volna a rendesen gyűjtői változat, amihez 3D-s Sevastopol modell járt volna, akkor is 140HUF/óra ha az a változat a Nostromo edit-hez képest dupla áron lett volna mérve...
Azért bízzunk a folytatásban, mert ha nem is csinálnak semmi változást csak a folytatást ugyanezzel a megjelenéssel már az is facca lenne, abban meg biztos vagyok hogy az egész játékban a költség nagyobb részét a motor írása jelenti. Így ha nem módosítanak különösen, vagy ha még tartalék is van a motorban akkor meg főleg, egy jóval olcsóbb folytatás jöhet amivel már megtérülhetne ez a rész is. Aztán aminek a végén újra kirepülnénk valahová, hogy izguljunk a harmadik részig aminek a végén valamilyen módon meg kell ölnünk magunkat mert csak beütött a rohadék

-
Frod
addikt
Steam-en is volt, valamint a Gamersgate-en is biztos. Sőt mintha a Humble Bundle-ön is lett volna 12,5.
szerk: na megnéztem, március végén volt 12,5 Steam, és 11,5 Gamersgate-en, és tuti volt HB-ön is ennyiért, de azt nem listázza valamiért az isthereanydeal. -
Frod
addikt
2,1 M eladott példány.
(Ugyanakkor ki van emelve, hogy közel félmillió példány most kelt el amikor -75-80%ban volt a játék 7,5 €-t meg 12,5€-ért. Tehát a fejesek szomorúak) -
SchumiBácsi
őstag
válasz
marilllyo
üzenetére
Az egész állomás térképe megvan minden felvehető cuccal feltüntetve csak eddig nem éltem vele. A medium szinten már sok mindent felszedtem még, de a további tolással már csak 2db ID jött még be a képbe meg az one shot
Na meg a nostromo log hardon előtte
Mondjuk nightmare-n nem sok idő volt keresni, 11óra alatt ment az ha jól emlékszek de most novice-n mielőtt lerobban a lift az Ürrepülési terminál előtt, a fél állomást 2× bejártam vissza, a többi részt egyszer egészen a kezdőig is mentem. Na de most hardon jó lesz: térkép elém és ugyanúgy mindent fel kell deríteni, aztán még a DLC-k sehol nincsenek hogy emeljenek a játékidőn. -
snecy20
nagyúr
Amanda pályázhat a valaha volt legjobb női videojáték-karakter posztra.

-
marilllyo
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Neten millió meg egy leírás van, hogy merre vannak az ID-k. Én tuti az alapján nézném.

-
SchumiBácsi
őstag
Na kitolva 6odjára is. Igen valószínű most már hogy valahol 2db mindennél jobban elrejtett szoba legyen mert 2db ID továbbra sincs meg, hacsak az öcsivment rendszer nem adta meg magát... Egyébként az Anesidora pusztulása után az Űrrepülési terminálra 2× is visszamentem. Először ki akartam kerülni a "Lorenz Systech Spire - Upper Tranzit" "S" kanyarjait, ami valójában a "Solomons Habitation Tower - Habitation Decks" csak valamiért felcserélték a térképneveket. Egészen a liftig eljutottam, csak természetesen nem volt áram alatt... Másodjára a 2931 kód miatt, a fő légzsilip közelében. A kódot a térképemről olvastam le másnap, pedig a csaj valahol megtalálta mert lehetett írni de én nem bírtam kikeresni a csomó feljegyzésből. Na mind1 jó kis túra volt át az egész galérián oda-vissza 2× Közben rájöttem hogy a légzsilipeket úgy ahogy van elqrták: térben túl közel vannak egymáshoz és a kijáratuk majdnem egymásra néz, pedig amikor átvezetőkön beleesünk egyikbe másikra igencsak nagy a tér, szal valaki valamit nagyon elszámolt. De a Torrens-é is fail, mert ahol kilövetjük magunkat a döggel ott gazdagon a hajótörzs lenne

Egyébként aki nem ismerné a Sevastopol tranzit rendszert a tranzit állomások környékén fel van tüntetve az állomás térképe, az alsó és felső tranzit is rajta van.
A felső tranzit gyakorlatilag egy háromszög, de mindhárom oldala egymástól független a játékban:
-Seegson Syntetics <> Apollo Core
-Lorenz Systech Spire <> Solomons Habitation Tower
-Spaceflight Terminal > Lorenz Systech Spire
A felsorolásban az utolsó amibe Axel távozása után szállunk be sajnos egyirányú.Az alsó tranzit ami kicsit szövevényesnek tűnik de jó az, mert mindhárom torony eléri egymást és az Engineering platformot, ami a reaktor és ez a létesítmény közepe. Ide is visszatértem nézelődni még és már előző tolásnál is gond volt itt a döggel, akkor az egyik szellőzőn követett végig és úgy kellett a tűzzel visszatolni. Most meg ugyanabba a szellőzőbe menet előtt, ha nem lépek félre beszálláskor a nyakamba zuhan a rohadék, kapott is egy kis tüzet
Egyébként az Apolló magba akartam vissza felmenni de innen sem lehet, eredeti irányból meg a hűtőcsatorna már nem nyitható, pedig a scanner már megadta magát.Ezután jött a gyógyászati létesítmény 1702 kód része az "O" folyosónál továbbra is zárva a hátulja, pedig ott van két szoba ugyanakkor a térképeim szerint hót üres az egész... érdekes. Na mind1 egyszer csak meglesz az ID.
-
SchumiBácsi
őstag
Én már mindenhogyan kitoltam, de a novice épp most megy. Ezúttal az a különlegesség hogy még a reaktor maintenance-ben is kulccsal ütöm az arccsócsálókat és kinyírok mindenkit amit csak lehet
. Aztán megkeresem azokat a helyszíneket ahol tökre el tudom magam zárni a dögtől, egy helyen őt zártam le és a fél mapot dög nélkül abszolváltam. Van még két hiányzó ID sztem kizárt dolog hogy megtalálom, így következő menetre az összes térképet kinyomom és az alapján próbálom meghatározni majd, szal mindenhová kétszer benézős ügy lesz. Aztán jönnek a DLC-k, később valamikor ha lesz rá keret egy 120Hz-es végigjátszás is, stb 
-
andro93
aktív tag
Én is a végére értem nightmaren, nem volt sokkal nehezebb, mint normalon vagy hardon, így hogy már kiismertem a játékot és az ellenfeleket. Elég sok erőforrás megmaradt a végére sajnos, túl szűkmarkúan bántam a molotovokkal, bombákkal, meg lángszóró is maradt vagy 500. A végén már shotival daráltam a kis fejrágókat.

Kétszer akadtam el huzamosabb időre a map hiánya miatt, de mindkettő alkalom tök egyértelmű volt, csak elfelejtettem merre mentem első végigjátszáskor.
Lehetséges, hogy még egyszer nekifutok vagy nightmaren, vagy csak funból a legkönnyebb nehézségen.andro93.............SIGNING OFF.

-
SchumiBácsi
őstag
Ez azért van mert kétféle útvonalkereső rutinja lehet a dögnek, mert ha majd megfigyeled kétféle szituáció van: ahol a dög folyton lejön, máshol meg csak ha zajongsz. A dög ha meglát bárhol bemászik a szellőzőbe. Van ahol közvetlen az apertúrán utánad jön, de olyan is van hogy felmegy és másik vonalon kotor oda ahol vagy. A szellőzőrendszer pedig két részre oszlik, van egy fenti ami a dög területe, a lenti pedig a csajé. A két rendszer összeköttetésben van, de könnyítésképp a legtöbb helyen el van tolva, meg sok szellőző is egy 90°-os könyökkel ágazik le. Például a Lorenz Systech Spire tranzit, vagy a Schimed Tranzit is ilyen: középen megy a fő szellőző és kétoldalt ágazik le, de a lobby-ban az összes ilyen, máshol meg közvetlen "T" leágaztatással jön, ilyenkor ha belevilágítasz matt sötét van, de a könyökösnél látod a hajlást. A könyökös rendszer éppen olyan veszélyes mint a körbemenő, mert előbbinek közös szellőző járatja van tehát könnyedén esik le bárhol, míg a körbemenőnél egy járat fűzi fel a szellőzőket de itt ha közel a dög és pont a szellőző alá kerülsz, akkor felrepülsz

-
marilllyo
veterán
Nem világos egyébként most sem teljesen story. Legalábbis nem tudom összeegyeztetni a filmmel a játékot.
Ripleyék leszálltak az lv426-on összeszedik a dögöt. Majd alszik picit. Pontosan 57 évet.
Ezalatt az A:I storyja szerint Marlowék is leszállnak ott és összeszednek egyet amit visznek ugye a sevastopolra.
Ezekről ugye mind tudott a Wey-yu.
Aliens: Ripley elmeséli, hogy mi történt és, hogy az lv426-on abban az űrhajóban vannak a tojások aminek hatására odaküldenek embereket, hogy körbenézzenek. Tehát a wey-yunak mindvégig tudnia kellett mindenről..de miért csak akkor küldték oda az embereket körbenézni amikor Ripley elmesélte nekik. -
marilllyo
veterán
Érdekes utánam még egyszer sem jött be a dög....
Droidok és emberek ellen jó a szellőző. Oda nem jön utánad még akkor sem ha észrevesz.Mozgásérzékelő?
Hát nightmare-n eléggé felejtős. Mutat valamit de csak összezavar. Én mindig úgy csináltam, hogy próbáltam szemmel tartani a dögöt. Lejött és mindig úgy mentem, hogy a fél szemem rajta legyen. -
.LnB
titán
Volt némi időm most játszani a játékkal hétvégén. Még mindig nagyon bejön, és már megszogtam a "jószág" jelenlétét. Már nem parázok annyira.
Volt egy tök jó dolog. Vannak eszek a kis szellőzőjáratok, ahova be lehet mászni. Volt egy olyan szitu, hogy van egy ilyen kis szellőzőjárat ami két szobát köt össze. Kicsi, rövidke. A mozgásérzékelő jelezte, hogy az Alien a másik szobába van. Bemásztam a szellőzőbe, és láttam, hogy ott van a túloldalon. A mozgásától ki is nyílt mindig a szellőző az ő oldalán. Aztán elkezdtem szórakozni, mikor becsukódott közelebb mentem, hogy kinyitódjon és ezt többször eljátszottam. Egyszer vétettem egy hibát, és túl közel mentem, ez a dög meg beugrott utánam
Úgy megijedtem! Azt hittem a szellőzőkbe nem jön be
Jót nevettem magamon. Nekem egy dolog fura csak a játékban, mégpedig az, hogy a xenomorph nem mászkál a falakon. Pedig úgy lenne igazán para. Talán majd a második részben.Most ott tartok, hogy megette a dokit a jószág, és keresem a gyógyszereket. Az a mozgásérzékelő nagy áldás. Nélküle lenne igazán durva a játék.
-
aleana
csendes tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Na, ezt jó tudni.

Következőnek szerintem már annak vágok neki.
-
aleana
csendes tag
-
marilllyo
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Ma locsolós kell. Nincs valami hasonló alien savas vérrel? 
-
SchumiBácsi
őstag
Hát boldog nyulat minden Sevastopol turistának

-
aleana
csendes tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Egyébként furcsa, de most, hogy harmadjára megyek még egyszer se szedett ki szekrényből.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- eGPU tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Amit tudok esetleg javasolni az az, hogy próbálj meg alkalmazkodni a játékhoz. A rész, amit mondasz nehéz, szívtam vele én is eleget első nekifutáskor de másodszorra már nevetve kicseleztem hard-on az alient.

a mentési rendszerrel szerintem semmi gond nincs csak plusz parával dobja meg a játékot, hogy mindig fix helyen menthetsz.
Allandoan elkap ez a tetü. Meg csak Morley irodajanal jarok, a Misson 5-nel, de onnan tovabb nem birok jutni, egyszerüen nem tudom elkerülni a dögöt. Ahhh iszonyat stresszes. Szerintem.
Na meg a mentes, hat az külön fincsi, hogy ha peched van, egy feloras szakaszt kell x millioszor ismetelni....Mar megneztem a youtube-on a vegigjatszast, de az is iszonyat stressz volt. Keptelenseg vegigvinni egy kezdö jatekosnak.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

a vásárlás végén kapsz steamen aktiválható kulcsot.