Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleana
csendes tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Na, akkor legközelebb a táblát is kihagyom.

Én az előző alkalommal arra mentem és nem tűnt el utána a dög. xD Nagyon ragaszkodik hozzám a kis aranyos. Most is arra futottam neki. De aztán le is állítottam most kicsit.
Egyébként a nagy újrakezdés után majdnem eldobtam egyszer a notebookot. Axeltől épp érzékeny búcsút vettem, vártam a liftre, jött, beszálltam, és amikor megnyomtam, hogy induljon, pont akkor pottyant le a dög a szellőzőből, szóval még láttam is. (Előző alkalommal ez is kimaradt, de lehet, hogy csak azért, mert akkor pont befelé néztem, vagy valami.) xD Ez így kicsit megingatott, aztán az első halál még inkább. Az előző alkalommal olyan szép nyugtom volt tőle a kórházas fogócskáig. xD
Egyre inkább örülök, hogy nekivágtam megint.
Még így is lehet új dolgokat látni, meg frászt kapni.
Új hozzászólás Aktív témák

- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AI, GitHub Copilot, Claude, Gemini
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- AOC Q27G3XMN 27" 180Hz 1440p gamer monitor
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kingston SNV3S 1 TB NVMe SSD VADIÚJ, 3 év NÉVRE SZÓLÓ GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
- DDR3-as laptop memóriák 4gb-os 52db tesztelve 1250ft
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest