Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- eGPU tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Jelentősen szűkül a GeForce RTX 50 sorozat modellkínálata?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi haladó szinten
Mobilarena témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
Na igen nehéz olvasgatni, de erre is van praktika
Egyébként a lángszóró nem nagy tragédia ha kifogyott, mert elméletileg az egész game letudható nélküle... Az apollo core féle elkobzásig egy grammot se fújtam ki. Utána a reaktorban a kis dögök miatt feltétlen kellett, de azt most is kellesz ugyanakkor röhögnék ha volna olyan öcsivment is hogy lángszóró nélkül vidd végig 
Egyébként a 1702 sima ügy volt mert a dög ismét lemaradt mindenről. Azt követően hogy lecsesztem a dokit és visszafordultam a többi sallangot begyűjteni, már le sem jött szégyenében. Sőt, olyan halkan ment hogy csak a detektor jelzett néha hogy ugyanmá'
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyébként a lángszóró nem nagy tragédia ha kifogyott, mert elméletileg az egész game letudható nélküle... Az apollo core féle elkobzásig egy grammot se fújtam ki. Utána a reaktorban a kis dögök miatt feltétlen kellett, de azt most is kellesz ugyanakkor röhögnék ha volna olyan öcsivment is hogy lángszóró nélkül vidd végig 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)