Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
Hogy kerültél te a szellőzőbe a döghöz ráadásul?

Ez az a szellőző egyébként ami a szerver felé menne, de az ajtót még nem tudod átvágni mert nincs mivel?Dobálózni lehet csak jól jönne a füst/villanó később, nem tudom milyen fokozaton vagy de itt még érdemes spórolni. Azt is szem előtt kell tartani hogy a füstgránát bár "eltakar" de a hangja odacsalhatja a dögöt. Egyébként ha lent vagy a lobbiban, hekkelés helyett akár mehetsz a transit link felé is de csak azért hogy a dögöd a szellőzőkben elcsald. Egyszer majd átmegy feletted és ha minél távolabb hallod a zörejeit a lobbitól mehetsz is vissza hekkelni. De ha pont leértél a tranzitra akár menthetsz is egyet. Innen még nightmare-n is zökkenőmentesen kéne tudni hekkelni... ez még nem a reaktor
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
r00r1
aktív tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Köszi a tippet, ezt elteszem a tarsolyba. Az a baj, hogy a szellőzőben épp én dekkolok

Az úgy járható, hogy eldobok egy villanót a szoba egyik végébe, a lift elé meg egy füstbombát? -
SchumiBácsi
őstag
Akkor fel kellene mennie a kajálás után a szellőzőbe...
Néhány tipp a továbbjutáshoz:
-ha felértél a "rewire system" által ködösítsd le mielőtt az embereket megeszi
-ha felment a szellőzőbe, a lift előtt is ködösíts másik "rewire system" általEzt követően könnyedén fel kellene tudni törni.
-
r00r1
aktív tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Féligazság, mert csak a felét

A csaj meg egy faszi maradt... Egyszerűen félek elindulni hackelni, kellene egy kis bátorítóvíz
-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Méghozzá Lego-ból mint a Millennium Falcon.

-
SchumiBácsi
őstag
Fogadjunk mindenkit leszervizeltél a szervizkulccsal amikor erre jöttél először és így kettesben vagy a döggel
Ha így van akkor nem irigyellek, de így sem lehetetlen a küldetést abszolválni, csak igen macerás. Flare-t olyan helyre dobod ahonnan rálát? Arra mennie kell még nightmare fokozaton is... Az más kérdés mire guggolva odakúszol a lifthez és törsz addigra a dög 10× is abbahagyhatja a mustrát szal jó lesz ez D -
r00r1
aktív tag
Na ma egész jól haladtam, épp a liftet kellene meghackelni, de az a rohadt dög ott somfordál körülöttem. Van 1 füstgránátom, meg egy villanóm. Épp most dobtam el az utolsó flaret, b@szik rá, ott kempel a rohadék a lépcső aljában...
-
marilllyo
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Makett. Ebay. Jó szar minőség volt. Nem győztem pasztázni. De fasza lett. El is adtam.
-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Elárulom neked hogy a mostanság isteni Fincher, akkor és ott, a sokadik rendező volt, és amit filmet kaptunk, a mozi verziót, hiába rendezte ő névileg, nem sok köze volt hozzá, még szerencse hogy az operatőr Oscar díjas volt, így az ő munkáját a szorgos ollók a Fox-nál nem tudták tönkretenni.
Akkor a rendezői.
Ezt szintén nem Fincher hozta össze, hanem a segítője talált néhány jegyzetet, amit Fincher írt mit hogy szeretne látni és vágni, de ő ebben nem volt benne.Az első rendező pl a középkorba akarta vinni az egészet, szerzetesrend blabla, ezért is maradt meg a biblia meg a hit és hasonló ökörségek mint a fegyvertelenség.
A 3. rész maga volt a pokol és azóta Fincher se a régi, azóta nem hagyja hogy beleszóljanak a filmjeibe, ott komoly törést kapott, olyannyira hogy azt kérte a neve rajta se legyen a film végén, de még a borítón se.
De ahogy leírták a filmes topicban, Blomkamp neve tökéletesen illik a sorba, mert mindegyik rendező akkor kapta/csinálta meg a maga Alien-jét amikor fiatalok és kiemelkedőek voltak.
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Valszeg ezen múlik mi lesz, mert több forrás többfélét mond az Alien3-ról is.
Egyik változat szerint Sigornuey Weaver nem akart további részben szerepelni, így valahogy meg kéne dögölnie. Másik változat szerint a rendező akarta volna megölni, de a stúdió ezt nem szerette volna és itt volt az a pont hogy ha ez se akkor otthagyja a húsba az egészet és a nevét se adja a filmhez. Nagyon remélem hogy nem szúrják el és tessék az Isolation gárdát is meg tőke-injekciózni hogy b*sszanak valamit ezzel a tahó befejezéssel, ergo folytassák csak szépen ezt az egészet

-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Ha nem szólnak bele akkor sehogy se, Blomkamp csodát tett a District 9-el mert nem szóltak bele.
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Na erre kíváncsi leszek hogy qrják el
Mindenesetre most párhétre leteszem a mozgásdetektort és a Sevastopol környékére se megyek, mert itt a Himalája a Far Cry4 prezentálásában... most ott kell rendet tenni

Utána aztán retteghet minden xeno mert kegyetlenül odaverek nekik az összes játékban
. -
cyberkind
félisten
Ha Isolation 2-t nem is kapunk, egy igazi Alien 3-at, méghozzá Bloomkamp rendezésével igen: [link]

Új rang, és egy ilyen jó hír az estére, felbecsülhetetlen.

-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Nahja az lv426 az lv426 továbbra is, de ha még egy kis eszük lett volna ezt is pofásan meg lehetett volna oldani, hogy akkor ki lehet lőni a dögöt, de max 5perc múlva újabb jött volna... ez lehetett volna egy "noobmare" szint és akkor az mb1-esek is megtalálják a számításukat, nekünk meg ott van az eddigi módfelhozatal továbbra is. Ugyanezt a mechanizmust be lehet lökni lv426 környezetre is, az plusz egy game. Nem beszélve arról hogy ebben az időszakban még egy tucatnyi állomás van ami befertőződhet lezuhanhat
-
Frod
addikt
válasz
cyberkind
üzenetére
Én már ezt kiolvastam korábban az infókból, sajnos várható volt az eladások fényében.

Talán abban lehet reménykedni, hogy a Segánál kicsit nyom a latba, az a rengeteg kritikai elismerés meg toplistás hely, de sajnos a nagyvállalatok nem így gondolkodnak, a fejeseknek csak a számok, az eladás meg a pénz, pénz, pénz kell... -
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Pont ez a gond, túl sok a gyökér, és az a sok gyökér a Cameron féle lövöldözős Alient akarja játszani, elismerem, az Alien 2 a legjobb, de a horrornál nincs jobb, az pedig az 1.
-
cyberkind
félisten
Úgy tűnik tényleg oda az Isolation 2-nek: [link]
Ha pedig ez lesz, rohadjon meg a Sega, és adja el a jogokat olyannak, aki ért is hozzá.
-
cyberkind
félisten
Úristen, a Walking Dead-ben az Isolation című résznél tartok, gondoltam megosztom veletek.

-
SchumiBácsi
őstag
Elárulom hogy lángszóró nélkül is abszolválható az egész játék
Az elkobzásig nemhogy azt de semmi mást nem használtam, persze a szkennereket azért beterítettem az összes lánggal ami benne volt, de összességében nem volt rá szükség. Sőt a reaktorban az első szakaszban a kis ugráló rohadékokat revolverrel lőttem szét 3at mert arra jó volt, ha már valamennyi droid agyába 8lövés kellett... így megspóroltam csomó lötyit a dögökre, ami végül az arccsócsálókra ment csak... mert ha ott egyszer is meglát a nagy dög mindegy hogy van e lángszóró vagy nincs mert vagy nem jössz ki, vagy óriási költségek árán... Utána se nagyon ment, inkább visszatöltöttem ha úgy volt, igaz ez nightmare fokozat... más fokozaton lehet van értelme a throwernek is, de arra határozottan jó hogy ha jön a dög és van lift, akkor ráfogod de nem lősz. Ilyenkor kísér, jópár eset volt így de még a gombot nem sikerült megnyomni egyszer sem, mert sztem le is tiltja a game mert tudja hogy úgysem záródna be és megölne... szal érdekes, de van ilyen opció.
-
r00r1
aktív tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Minden tiszteletem a Tiéd/ Tiétek, de én bevallom, hogy túl csirke vagyok ehhez a játékhoz. Egyelőre nem törlöm le mert van elég hely a gépemen, de egy darabig nem játszok vele...
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
... és erre tragédia a 1851 kódnál, egy köcsög facehugger miatt. Hiába kalapáltam az esc-et nem csinált semmit... várt míg jött a dead screen és a vicc hogy még ki se nyílt az ajtó se hang se semmi, csak sötétség... elszomorító mert ami előtte volt az címlapsztori lenne:
Idejöttem de a köcsög őrre nem volt szükségem így hagytam egy lövést leadni, jött is a dög agymintát vett belőle és heló. Igen ám, csak ez nightmare fokozat és ha itt lejött nem megy vissza a szellőzőbe 5mp-nél tovább... így hegeszd meg az ajtót és még kart is húzzál, párjába meg 1851 kódot add. Erre kitaláltam hogy mivel úgyis a SpaceFlight terminal-ra kellene valahogy eljutni, visszamentem a rádióállomásra, onnan a Lorenz lobbiba, majd tranzit a Solomons Habitation tower-be, onnan valahogy beérhető a terminál, hacsak a lift ami oda megy nem "restore power". Nem leltem meg, meg féltem is hogy megdöglök így visszamentem a 1851-hez. Ja az egész előtt még elmentem a "pipe bomb blueprint"-hez mert gondoltam szükség esetén az űrséta előtt beledobálnám a katonákba ha kell. Marha macera utólag ilyenkor elérni, mert a San Cristobal Medical Facility - Intensive care unit-ban van amit legegyszerűbben a San Cristobal Medical - Staff entrance-n át lehetne elérni csakhogy a szellőző amin át odamentünk zárva, mert a doki utánunk zárta amikor először jöttünk. Ezért kerülni kell egy jót és átmenni a San Cristobal Medical Facility - Intensive care unit-en. Visszafele ugyanez az útvonal, csupa veszély. Megérte: vas még csak volt hozzá de cummó már nem kikraftolni. Na mind1 visszafele benéztem még a Lorenz lobbinál a szerverbe, mert ott volt a hiányzó Nostromo log, legalább az meglett
Utána mesterien kicselezem az összes köcsög katonát, végén a droiddal leszervizeltettem az összeset, visszafele a dögöt legyorsultam, valszeg lefagyott Ricardo-nál akit épp szájba vágott egy másik repülő rohadék, mert semmi hangját nem halottam egész végig simán besétáltam a liftbe. Szal csupa halálos, veszélyes és "felesleges" kitérő és nem ebbe döglök bele hanem egy fantom arctámadóba. Legközelebb hardon jövök ide, de hogy az ajtó elé le lesz pakolva az összes robbanószer és lángszóróval robbantom rá az arctámadóra az is biztos 
-
SchumiBácsi
őstag
Na ismét átnavigáltam a reaktort megdöglés nélkül, így az "One Shot" öcsivment esélye megnőtt
-
csa33ee
aktív tag
Magyar nyelvezetről van valami hír?

-
Frod
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Eléggé félreérted szerintem: 1 milliót adtak el ténylegesen, és 1,8-at szállítottak ki a boltoknak összesen, tehát közel még ~800 ezer kópia a boltok polcain van.
(Csak összehasonlításként az idén új címként nyitó Watch_Dogs a napokban lépte át a 10 millió leszállított példányt)
Ez sajnos akárhonnan nézzük - leginkább a kiadó szemszögéből - bukta; anyagilag.Az meg hogy leépítik a konzolos részt, pont hogy nem azt fogja eredményezni, hogy pc-re lesz írva az elejétől fogva - sanszosabb, hogy inkább akkor sehogyan sem lesz megoldva

Rámennek inkább a mobilra, meg az ilyen gagyi casual szarokra, amikbe még ha mikrotranzakciókat is pakolnak úgy a király, hiszen manapság minden cég erre megy, mert ezzel tud a zsebekbe nyúlni mélyen.
Kicsit sajnálom, hogy az ilyen jól elsült ötletek nem váltják be az ígéreteket, míg az ilyen fostaliga Unity-k, annak ellenére, hogy csak az nem hallott róla, hogy mekkora szar aki nem akart - erre mégis elment belőle ~5 millió... -
marilllyo
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Ennek nincs sok köze a konzolhoz. PS3-mon meg 360-on is kopp ugyanez az eredmény. A cikkben is megírták. A SEGA szarik a konzolra.
-
törölt tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Jajj, milyen vagy. Jövőre ez felugrik minimum 120 fps-re
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Azért nem bír egyik konzol se stabil 30fps-t futni az átvezetőkben mert marha sok a tartalék bennük
-
marilllyo
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
A konzol most fogja újra a virágkorát élni. Nem fog az bealkonyodni. Most, hogy új konzolok vannak...most fogunk újra gagyi konzolportokat kapni pcre.
-
SchumiBácsi
őstag
Ez roppant érdekes. Ha csak mindenki az alapjátékot veszi (ami nem igaz mert sztem sokan veszik a DLC-ket is), az 9k/game itthoni árazással számolva 240USD/HUF folyamon, (mert akkor még olyasmi volt) az 38USD/game. Na most eladtak mostanra sztem 2milliót ami 75millió USD. Nem tudom hogy vették a játékot tavaly mert decemberre írnak 17millió dollárt összforgalomnak, októberben valószínű hogy még kevesebben vehették, mert kezdésnek még ott volt a Colonial árnyéka. Januárban így minimum triplája az eladott mennyiség az október-december együttes mennyiségének. Sztem egy negyed/féléves jelentéssel okosabbak leszünk, de én biztosra veszem hogy az Isolation már megtérült, ha meg nem akkor várni kellett volna az első leárazással vagy félévet.
Másik cikkben olvasom: "A Sega bejelentette, hogy alapvető átszervezésekbe kezd, és a nyereségességet javítandó inkább a digitális PC-s és mobilos játékokra fókuszálna a jövőben. Ez alapvetően azt is jelenti, hogy a dobozos és a konzolos játéknak egyre kisebb figyelmet szán majd a cég." -végre valahára, igaz még csak egy helyen de bealkonyodik a konzolportoknak. Kíváncsi leszek az Isolation2-re amit eleve PC-re írnak majd
-
cyberkind
félisten

Kár, és nem hittem volna, még szerencse hogy van dobozos darabom boxra, 1x muzeális darab lesz mint a legjobb Alien játék.

Remélem hogy ezernyi díjat fog kapni a hamarosan induló Bafta-n.
És ha ez megvolt, a Sega passzolja el az Alien jogokat egy olyan stúdiónak aki ért is a marketinghez.
-
Frod
addikt
Vitathatatlanul zseniális alkotás lett maga a játék (számomra a tavalyi év legjobbja karöltve a Mordorral), viszont nagyon úgy fest, hogy pénzügyileg "buktaként" éli meg a kiadó, így elkezdtem félni a folytatást illetően.
Még a fostos Colonial Marines-ból is több ment el sajnos, mint ebből.
CIKK -
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Először én se, de aztán a második játszás során, ami a napokban volt, engem meg is evett először mert elfelejtettem hogy kell továbbmenni.

Egyébként csak annyi, hogy bemész a "vonatba" és vársz, pár perc azt ide is repült. -
cyberkind
félisten
Én először ahol lehetett, és nem kellett rohanni mindenhol guggoltam, viszont így is jön a dög, szal ne lepődj meg, a szellőzőkre is vigyázz, illetve benne is, a dokinál, amit írtam, az kemény lesz, arra készülj majd fel.

Utána már hozzászoksz hogy mire számíts.Nem árulok el semmit se előre, de ha kitartó leszel, és bírod is, durva dolgokba szaladsz majd bele a játékban, lesznek meglepik. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Igaz, Schumibá'?

-
r00r1
aktív tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Köszöntem!
cyberkind: Neked is! Fejlődést mutatok a tegnaphoz képest, már 2x 45 percet játszottam, de parázok mint az állat. Gyakorlatilag kúszva-mászva haladok
- legalábbis az automata guggolás mindig be van kapcsolva. Az időm nagy részében hallgatózok... -
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Ja azt mondod, én azt azért nem az első randinak veszem, mert csak visszafele zaklat, és alig-alig, könnyen átmegyek rajta, ellentétben a dokinál.

-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Erről, sokszor volt úgy, hogy odamentem ahol a pont villogott, de majdnem mindig fals helyre küldött hogy rohadjon meg, persze a lényezet meg jött.

-
-
marilllyo
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Miért? Milyen technikát alkalmazol?!
-
marilllyo
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Uhh ne is mondd. Mi lett volna, ha a játékot úgy adják ki. Nem lehet easy-re rakni.
-
SchumiBácsi
őstag
Akkor találkozol amikor találkozol
De ha szemfüles vagy, láthatod a feje búbját nemsokkal azelőtt hogy aktiválódna, de a hangjait tuti hallani fogod, szóval légy résen
Amúgy nem kell félni tőle, igaz én is amikor először toltam az egészet volt görcsölés rendesen, de azóta már megváltozott a helyzet
A tuti para az lett volna ha egyből nightmare fokozaton indulok, térkép nélkül minden nélkül szinte 
-
r00r1
aktív tag
Tegnap kezdtem el este 8 körül, kb 40 percet játszottam. Ezalatt 2x fakadtam sírva az ijedtségtől (lassan 30 vagyok), utána jött a szokásos k**vaa**ád, stb. A játék hangulata az valami egészen elképesztő, de nem tudom, hogy fogom e folytatni....
-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Az mi?
Az a legnagyobb köcsögség abban a játékban, én már kitoltam 10x mindhárom részt de amikor az jön mindig kiráz a hideg, az egy rohadt idegesítő szörny, de persze ebben a Nightmare fokozatban még nem volt meg, kérdés meddig, ja, és ha kitolod ebben a lehetetlen fokozatban, kapsz szurkolói kesztyűt, amivel ha lősz a karakter bang hangot ad ki, és egy lövéssel meghal minden, frankó cucc.
Itt is van
Igazából ezzel a található kevés cuccal az a baj, hogy nem mindegy miből mennyit kraftolsz, én már rögtön a játék elején így jártam, elkraftoltam mindent, sok gyökérségre.
Amúgy meg alt+F4.
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
És a sebezhetetlen szörny akkor az mi?
Azt hiszed megszakadok a sok cucctól? Tévedsz. Pisztolyba van 12golyó, sotya 4lőszer, sokkoló 1 töltet, a thrower viszont 700
Van még 4fáklya, 2hangszóró, füst és villanó 1-1, se pipe se emp nincs, ja meg egy szál molo, azt heló. Még 4 medkit, 1et szúrtam eddig a biztonság kedvéért, mert volt az első leesés még az elején ugye, jóval később megütött egy android, meg a lekapcsolódó modulban is történt egy becsapódás. A reaktor nagyon para lesz és nem is annyira a dögök miatt, hanem a köcsög arctámadók. Ott ha sikertelen a sütésfőzés és nem csapok az esc gombra azonnal akkor heló... a szörny sokkal tovább tart mire megöl. -
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Tudod, ilyenkor kár hogy senki se vette át a Dead Space 2-ből ismert Nightmare fokozatot, 3x menthetsz a 10+ sok fejezeten át, 1x meghalsz az egészet kezdheted újra, alig van valamiből valami, így lenne a buli ez.

+ a legjobbat kihagytam, abban a játékban van regenerálódó szörny, ami valami rettenet nagy szoptatás. 
-
SchumiBácsi
őstag
Isolation jelentés: na kilőttük a dögöt a picsába, most némi droid és humán-kerülgetés következik a reaktor előtt
Mivel a 1702-es kódnál 5perc alatt suhantam végig, kitaláltam hogy ha már ilyen jól eljutottam eddig, akkor legyen meg a "ne dögölj meg az egész kampányban egyszer se" öcsivment. Különösen tökéletes megoldás ez nightmare fokozatra
. Azóta párszor kellett visszatölteni, de a kilövésnél már eléggé kínlódássá fajult ez az egész 
De elméletileg 0 regisztrált halál, a tényleges és biztos halál kevesebb mint 5, a valószínű halál amikor már sziszeg a rohadék majd ordít hogy "jövök!" azzal együtt már van vagy 10
. -
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Pedig ez úgy fog mint az új X-Men-nél, szépen szkippelik a 3-4 részt, ami abszolút nembaj, az két szégyenfolt csak, és jön az igazi 3. ahogy azt folytatni kellett volna.

-
SchumiBácsi
őstag
Ez az Alien folytatás sztem csak kétféleképp működik (ésszerű keretek között persze
)1.: Alien4 utáni történések egy Auriga gócponttal és a bolygó befertőzésével... mondjuk ez 3 rész minimum
1ső rész: kutatóállomások, tényészlaborok, végén elszabadulnak mint mindig![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
2odik rész: háború a földön, 10milliárd halott, csak pár ezren és a komolyabb hadseregek élik túl
3adik rész: egy körmönfont trükkel de csakis a film legvégén kiütik az összes dögöt
2.: Aliens Aftermath, csak ez maga után vonhatja a 3adik és 4edik rész totális megsemmisülését

-
cyberkind
félisten
A Walking Dead óta a Fox rájött hogy a 18-as karika abszolút nem hátrány, évadról évadra, egyre többen nézik azt is, és megértem miért, zseniális az is.
Igen, azt elfelejtettem írni hogy a Chappie-től is függ sok minden, de én nem aggódok, meg úgy tudom hogy itt nem szóltak bele a dolgokba ismét, a D9 folytatása meg kb. ismeretlen, annyira nincs ideje neki se.
Én azt várom mikor jelenti be, meg Sig kisasszony a Chappie forgatása alatt kb folyamatosan rágta a fülét.
-
Frod
addikt
válasz
cyberkind
üzenetére
Igen, valószínűleg az Elysium után soha többé nem akarja, hogy dirigáljanak neki, meg szétfókuszcsoportozzák a munkáit. De a stúdiók meg rated-R filmre nem adnak nagy lóvét, a pg13-as bohóckodás meg egyszerűen nem bírna el egy Alien filmet.
Bár itt mintha a Fox azt mondta volna, hogy semmilyen kreatív megkötést nem akarnának.Csak ugye a District 9 folytatását is évek óta csúsztatja, most ha bejönne ez a munka, újabb +2 év alsó hangon az is. Meg lehet kivárja milyen lesz a Chappie fogadtatása.
-
cyberkind
félisten
Szerintem ezt a hezitálást 2 okban lehetne magyarázni, ugyebár ott van az előző, Elysium filmje, abba a stúdió kőkeményen beleszólt, nem is lett forradalmi mint a D9 ami töredékéből se készült, a másik pedig az hogy a 3-4 rész rendezői megmutatták milyen ügyesen és könnyedén lehet megbukni egy Alien filmmel, pedig ezernyi+végtelen lehetőség rejlik az egészben, de a concept art-ok alapján Bloomkamp tudja mi az irány, mi kell a népnek, épp úgy mint J.J. a Star Trek meg a SW-al, remélem elvállalja, és akkor megvan az esély hogy kapunk egy 2. részhez méltó filmet, vagy, ha nem saját ötletet akar, itt van a játék, ebből is simán kilehetne hozni egy 2 órás ideglelést.

AvP 1 még hellyel-közzel meg szódával elment, annyira nem volt botrányos, de a 2...
Akárhányszor nézem a képeket, kedvet kapok a 2. részhez, de jó is lenne egy igazi 3. rész.
-
Frod
addikt
válasz
cyberkind
üzenetére
Egyébként a hírben számomra a legdurvább az, hogy maga a Fox stúdió már úgy rábólintana a dologra, hogy akár holnap lehet kezdeni. Most mi ez ha nem lehetőség, de komolyan?? Egyelőre maga a rendező hezitál, remélem, hogy belevág, mert amint az Isolation is mutatta rengeteg irányvonal, történet rejlik még az Alien-univerzumban, és nem is értem egyébként, hogy miért hagyják évek óta parlagon heverni.
(Nem, az AVP filmeket leszarom és nem érdekelnek)
Egyébként ha az összes kép érdekel a concept art-okból, akkor klikk ide. -
cyberkind
félisten
Srácok, a nagyon jó, és sikeres játék után, lehetséges hogy jönni fog egy igazi Alien 3.
[link]
A játék után abszolút nem lepne meg, rengeteg potenciál van az egészben.

-
SchumiBácsi
őstag
Nem mondható egyértelműen ki, de az tény hogy a dög követ minket, bármit teszünk. A guggolásnál pont az a probléma hogy lassan haladunk és bizonyos szinteken ahol szokása leesni mindig előttünk esik le. Easy-n meg először ugye elhittük hogy ha guggolva megyünk minden jó lesz, mert azt mondták hogy ha jól toljuk órákig nem is látjuk őt. Igen, mert az elején mielőtt üzembiztosan megjelenne, guggolva nézelődve nagyjából pont 2óra mire elérjük Axel halálát, szóval a marketing az tuti működik. Sőt ezután még mindig nem aktív de mire leérünk a fekete dobozig szintén 1-2óra szal elsőnek így megállja a helyét a 3-4óra dögmentesség
Na most innentől nekem elszabadult a pokol, mert a liftet 2nap volt felhekkelni: egyszerűen guggolva nem érni oda akkor se ha ott vannak a rossz arcok, mert legkésőbb a lift előtt vagy a közelben beesik és jön a humán-terápia
Én súlyosbítottam a helyzetet hogy mindenkit kinyírtam gondolván hogy majd besétálok a liftbe csak így a dög nem ment sehová. Epic...Most az az eljárás hogy amikor oda felérsz rögtön ködösítel, ezalatt mindenkit kinyír. Aztán pont feléd indul, de ha időben behasaltál a láda mellé előtted ugrik majd a sárga szellőzőbe. Érdekes nightmare fokozaton pont egy másikba ment de nem ez a lényeg. Ezután még annyi idő van csak hogy a lift környékét leködösíted és hekk, vagy simán hekk. Ködösíteni csak akkor ha már előtte kinyitottad a dobozkát. Ha most nyitod elsőre és még Seegson logo van meg töltés, 99% nem hekkeled meg a liftet csak úgy elsőre. Amikor visszafele jössz és kerülgeted a droidokat simán sétálva lehet végig, ha üldöznek csak sétálva. 2-3szellőzőnél fog csöpögni, ott párméterrel szépen elmész mellette nem ránt fel akkor se ha sétálsz és muszáj így menni különben jön a robot.
A 1702-nél ugye már tervszerűen leesik. Én arra jöttem rá hogy időbeosztásban esik-kel-keres, de ha zajt csináltál félbehagyja és bejön hozzád. Elsőnek semmi para elmegy és továbbállsz amerre lehet. Ha nem csinálsz semmit és kempelsz időről időre visszajön és előbb utóbb elkap. Na most ez "speed-run" esetén nem áll fent mert mire lejött a dög eleje már bent volt a 1702, mire a hátulja is leért már ott voltam az "L" folyosón az "O" folyosó előtt. Akkor ért az "L" folyosóra amikor már visszafele mentem és hekkeltem. Mivel még nem zökkent(ed) ki a kerékvágásból ezután az "O" folyosón csinál egy kanyart és vagy a rövidítésben, vagy az "L" folyosón jön utánad, csak én addigra már mondtam a dokinak a kódot. Lift: kártya be és kövi szint, csak azért ért oda dög mert tervezetten behúzza a dokit a sötétbe, de még mindig nem látott
(Igen, nem véletlenül kimaradt a tábla leolvasása, mert az kb. egy 15mp-es kitérő és nem kötelező, bemész az "O" folyosóra, második ajtó balra, utána vissza amerre lehet
) -
Frod
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Tehát akkor azt mondod, hogy tényleg működik az ilyesfajta M.I. a játékban, hogyha ki tudod kerülni sokszor úgy, hogy ne is lásson, akkor le se jön, mert "nincs neki miért"?
Én ennyire nem tartottam számon mikor mit csináltam, bár én úgy vettem észre, hogy pl normál szinten játszva minél több és több naftát találtam a lángszóróba, úgy lett egyre pofátlanabb a dög - nem zajongtam, nem futottam, stb és mégis folyamatosan lent volt. Egyszerűen a játék kb rákényszerített arra, hogy rambózzak mert már annyira nem tudtam továbbhaladni (volt, hogy pont a továbbjutást jelentő ajtónál járkált csak, amikor megunta felugrott, és 3 mp múlva lejött és kezdte a járőrőzést) Pedig tényleg annyira nem használtam, hogy volt, hogy 600-700 körül 'lőszer' volt a pörkölőbe
...aztán jött a reaktor, ugye.Ja, az öcsiért meg grat persze

-
SchumiBácsi
őstag
Na kicseleztem a dögöt a 1702 kódnál mégis majdnem elkapott. Kártya fel, utána beködösítettem valamennyi folyosót, aztán a rövidítésben vissza, csak egy ajtót fel kellett törni. Már ment a törés, hallom jön balról azon a folyosón ahová mennék... na mondom facca megállok az utolsó karakternél, mert a szörny mellett ajtót nyitni hülyén adná ki, várok míg elmegy. Úgy is lett már ment volna az "O" folyosóra aztán megállt a rohadék szerencsére háttal. Emlékezetes surranás volt balra, de nem ért utol mivel lényegében még egyszer sem látott a kampány során, így elméletileg azt sem tudja hogy létezek és még az öcsivment is meglett

-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Dehogy, van egy pár játék amihez vannak ilyen dlc-k, azok se foglalnak sokat.

-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Oké, megfogtál, de őt akkor is meglehetne mutatni egy dlc-ben, ha már az alapjátékban ott van, az tökmind1 hogy került oda.

-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Kérdés a fertőzés idején mennyi kaja volt bespájzolva, mert azért 1évig zabálni kell. Ha mindig el kell menni az étteremhez mert a rejtekhelyre csak 1hónapra való kaja fér be akkor csak az 12 "küldetés"
Mellékes de a fürdőszoba/wc-hez köthető tevékenységek témaköre is ottvan, mert mivel egyre többen döglenek meg, szerviz nélkül a dolgok is meghibásodhatnak és ha elromlott 1év alatt simán másik rejtekhelyet kell nézni, mert akkor abba fulladunk bele... szal van itt probléma bőven 
-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Lehetne mert nem tudom hogy hogy, de átvészelte, azt nem mondom hogy okosan, mert hülye szegényke, de ügyesen, viszont ott vannak a fosztogatók, stb, így az "utánpótlás" előtt/után, akik kint voltak jó prédák voltak, tehát így ellehet lenni (talán) 1 évig, és az ügyesebbek meg életben maradnak valahogy, van ebben ráció bőven.

-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Volna kreativitás sztem de most fel van kapva ez a versenyhoki és annyi...
Axel-re nem mondom azt hogy külön játékot lehetne írni, de az állomás a Torrens indulásakor vélhetően még tiszta volt. De ha jól hallottam és láttam, az Anesidora leli meg a dobozt és már ezzel fertőzött állapotban indulnak el az állomásra. A Torrens nem tudom honnan indul, de a Földről az utazás 11hónap. Ehhez jön még a 2hét amíg a Sevastopol-Föld távot beutazza a "megvan a Nostormo fekete doboz" üzenet. Vegyük félévnek mire odaérnek a "Torrens már korszerűbb és gyorsabb" alapon csak az a gond hogy még ennyi idő alatt is minden kihalt volna az állomáson a dögökön kívül
Hacsak nem jött emberből "utánpótlás" segélykérésre reagálva vagy ellátmányozás miatt és akkor egy ésszerűbb mondjuk csak 2hetet bírtunk ki itt kampány keretében Axel szemszögéből.
-
marilllyo
veterán
Walkthrough Én anno ezzel a végigjátszással toltam. Tudom gáz vagyok.

-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Pontosan erre gondolok én is, remélem van a fejlesztőkben ennyi kreativitás, hiába hogy újoncok a műfajban.
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Axel van benne, de sztem ez is ilyen "versenyre" kihegyezve, véletlenül se arra hogy pont befertőződik az állomás, majd kerülgetünk néhány dögöt, aztán egyszer csak jön Ripley és halálig tolnánk. Tehát Axel szemszögéből is tolhatnánk azt a csomagrendezős részt, amíg a dög meg nem operál minket

-
törölt tag
jött egy 582.8 megás foltozás. Valaki tudja, mi lehet?
Esetleg ez lenne a Last Contact DLC?

-
Thome
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Reaktorban úgy is kampeca lesz.
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Na el is kezdődött a rémálom verseny: lift feltörve megyek a droidokhoz a kommunikációs központba. Eddig nulla megdöglés de erőforrásválság, mert mindenből csak egy van, a mozgásdetektor meg nem elég hogy összevissza törött, de sztem még a hatótávolság is a fele, ja és egyáltalán nincs térkép, még jó hogy most tolom 4edjére
A szörnyecske egyelőre nem köcsögölt jobban mint hardon, ha a droidokat visszafelé le sikerül rajtolni a döggel itt még nem lesz gond, mert hardon se jött már le. Legközelebb a 1702-es kód lesz a nagyobb probléma, de tervszerűen nem szánok arra a megbízatásra 5percnél többet, mert ismerek egy trükköt, csak sikerüljön
A reaktorra leszek kíváncsi, ha az is ilyen könnyen megvan akkor minden van, bár térképpel is eltévedtem mindig, hát még így
. De a nagy szám egyébként az lesz ha nulla megdögléssel végigmegy ez mód

-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Általad én is vágom nagyjából, de minden érdekel, az üzenetek meg a logok alapból kellenek.

Viszont, így hogy sok idő után vettem elő a játékot, valamiért parásabbnak érzem, fura.

-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Ez a honosítás is jó amit én használok, igaz vannak benne hibák, meg angol szövegek, de érthető, már most sokkal több minden világos, meg hogy miért ilyen az állomás.

De mivel sok ez a fokozat nekem, valszeg megvárom a stoppost, és hardon újrakezdem, aztán majd konzolon kitolom a legdurvábbon.

Új hozzászólás Aktív témák

- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sweet.tv - internetes TV
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- 3DMark 11 eredmények
- Ma van a szülinapom
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming X570-Plus Wi-Fi / Beszámítás OK!
- Asus Prime Z490-P / Beszámítás OK!
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)